sir patula
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Nisam dovoljno perverzan za to.Ako te to radi bro onda udri. Za otadzbinu i zavicaj.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam dovoljno perverzan za to.Ako te to radi bro onda udri. Za otadzbinu i zavicaj.
A dobro nisi takavNisam dovoljno perverzan za to.
Dzabe se koprcaju, progres je nezaustavljiv.Tehnofobi i tehnofili. Nisam ni jedno, ni drugo. Sto ne znaci da ne mogu da uvidim upotrebnu vrednost.
Aj na stranu moje sarkasticno provociranje seks robotima a i realno, sto da ne? Mozda sam ja neki pacenik kojeg nece zene a zeljan sam intime, gde ces bolje, zar ne? Niti su te zene ugrozene ni na koji nacin. I nemoj molim te sa argumentom tipa tako se muskarci uce da kroz zenski lik u robotu postaju pretnja zenama. To je glupost. Da li je dildo pretnja muskarcu? Da, bice vise muskaraca nezainteresovanih za vezu sa zenama. Al ionako selekcija- ili ti ionako ih zene nisu ni htele na prvom mestu. Win win.
E sad.
Tehnologija je samo stvar upotrebe. Ako, jednog dana covek uspe da napravi masinu - cogito ergo sum? Pa lepo. Stvaralastvo. Kosmos je kreacija. Ako nas to unisti. Ko je kriv za to? Mi ili masina koju smo naoravili i svojom samosvescu shvatila da smo pretnja. Sta to govori o nama bez obzira na kreaciju?
hahahaha. Opravdan crimeDzabe se koprcaju, progres je nezaustavljiv.
Те диро некоVidim cesto da dok se druzimo i pricamo i argmentujemo, upade tako neka licna zamerka.
Nemam nista protiv, mislim ljudi smo.
Pa reko pucajte. Pa cu da pohvatam i vidim o cemu se radim (hehe salim se necu)
Ko ne bude ovde rekao, na drugim temama ko se sakrio nije magarac bio. Ili kako vec ide..
Шта је ко прич'оVidim cesto da dok se druzimo i pricamo i argmentujemo, upade tako neka licna zamerka.
Ko ne bude ovde rekao, na drugim temama ko se sakrio nije magarac bio. Ili kako vec ide..
Brate dirala me Nata, Pikolo, Umri letnje, onda ova muzh, bila je i ova jos neka ne secam se nikad ona uletela i poklopila serpu.Те диро неко
Шта је ко прич'о
Каке паре
Чија жена
Те диронеко
Брат си готиван,ко те то насекирао? Решаваш
у најави,паметан си дечко.
Види...на тас све да ставиш...ти ћеш да претекнеш.Brate dirala me Nata, Pikolo, Umri letnje, onda ova muzh, bila je i ova jos neka ne secam se nikad ona uletela i poklopila serpu.
Nata zato sto necu da muvam babe
Pikolo jer- nemam pojma, nesto oko kapetana
Umri letnje zato sto sam rekao da zelim da hebem robote i nisam ni zasta
ova muz zato sto necu da se druzim sa njom jer ce da me ubije u pojam u vezi sa svojim deckom
i to.
Sta ima kod tebe brate?
Brate dirala me Nata, Pikolo, Umri letnje, onda ova muzh, bila je i ova jos neka ne secam se nikad ona uletela i poklopila serpu.
Nata zato sto necu da muvam
Caskanje brate daaaaa. Hebote izgubio se taj smisao. Obicno caskanje.Види...на тас све да ставиш...ти ћеш да претекнеш.
Као деца.
Кад се "помириш" са алфа мужијаком,сви забораве зашто су љути.Или женком.
Ако си свој,а јеси,харизма је на твојој страни.
Ја ћу брате с тобом да ћаскам,кад год сам ту,рачунај.
Биће то добро,веруј ми.U pravu si brate. Otrescu to s ramena. Ionako nisu imale ozbiljne namere prema meni.
Тренутно се спремам за креветино,устајем у 5 30,ништа не питај.Sta radis @Отварач мозга...опет ? Cime se bavis, gde ti ladja plovi?
Da brate, kapiram.Ja sam nekad emotivan i onda budem povredjen, vezem se za ljude, postanu mi dragi. Ali ok, sto kazes svi smo ljudi i zrelost je prihvatiti cinjenice. Pa i kad te odbiju. Mada si tada i hepi jer znas da nema nista od tog odnosa i onda nekakvo olaksanje da ides dalje. Zar ne bratej? zar ne?Биће то добро,веруј ми.
Форум је ово,људи се на десет тема расправљају а на једанестој попричају као људи.
То је ок.
Ни мене не могу сви да ухвате,ни за главу, ни за реп,јел сам некад преискрен а некад немам граница у спрдњи,али мени је то ок.
А волим и да лупетам понекад...без смисла,али то сам ја.
Ти си другачији,имаш став,доприносиш теми квалитетно,све док ти не дође јапа и тотално те збуни
aj brisi na spavanje i uranak. Ja cirkam pivce i slusam mjuz i sljakam. Sutra neki sastanci al sticicu.Тренутно се спремам за креветино,устајем у 5 30,ништа не питај.
Јеси ти ок?
Пишемо сутра?
P jbga brate vidis kakvo je vreme doslo, moras da se busas okolo. Snalazenje b'te.ja sam ljut na tebe Napokonski
jer si postao honorarni saradnik foruma
a nisi platio pivo, cvarke, lepinju sa kajmakom, cevape i krempitu
Vidim cesto da dok se druzimo i pricamo i argmentujemo, upade tako neka licna zamerka.