Škutor Kićo
Domaćin
- Poruka
- 3.056
Kako izgleda smrt?
Kakav je to božji sud?
Kako zamisljate raj?
Kakav je to božji sud?
Kako zamisljate raj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stanje u kom si bio pre rođenja. U potpunosti isto.Kako izgleda smrt?
Plata za greh je smrt...a dar je život večni.Kakav je to božji sud?
Kao maldivi recimo, pa na stoti. Bez i jedne emocije koja može izazvati suze u oku...osim sreće naravno.Kako zamisljate raj?
Ajde detaljnije, zanima mes obzirom da sam u par navrata bio na ivici, mogu samo da kazem da sve sto sam osecao je da se nekako gasim.
Ima jedan mnogo lep opis u Zemljomorju Ursule LeGuin gde Ged glavni junak ide niz nizbrdicu i nailazi na kameni zid. Recimo da mi se vise svidja ta prica od bibliske.
Sta rade u njemuU Raju nema bolesti ni siromastva.Svi su zdravi ,mladi,lepi i srecni.
Vjerujes li samo u duhovni raj ili lokacijuStanje u kom si bio pre rođenja. U potpunosti isto.
Ne pričam iz svoje glave, tako je po Bibliji.
Plata za greh je smrt...a dar je život večni.
Prema Bibliji postoje dva puta...život i suprotnost životu, smrt...trećeg nema.
Kao maldivi recimo, pa na stoti. Bez i jedne emocije koja može izazvati suze u oku...osim sreće naravno.
Sta god hoces. Ima svega.Sta rade u njemu
Kakav je sadrzaj
Raj mi je sve i svako koga volim na ovom svetu.Kako zamisljate raj?
Ma dajSmrt ne postoji.
Boži sud ne postoji, jer ne postoji bog koji će ti suditi.
Raj ne postoji ali postoji svakako mesto odakle smo već došli i na koje se vraćamo a to tvoj mozak nemože da pojmi.
šta te buni kićoni?Ma daj
Koje je to mjesto na koje dolazimo?šta te buni kićoni?
Ovo što sam rekao o maldivima...mislio sam bukvalno na zemlju...mesto gde živimo. Eden je bio na zemlji i maldivi predstavljaju obrise rajskih ostataka...i ne samo maldivi, lepih krajolika ima širom zemlje. Bog nikada nije promenio svoj plan i rajski vrt će uskoro...sudeći prema proroštvima...biti vraćen na zemlju...Vjerujes li samo u duhovni raj ili lokaciju