„Što je Vučić duže na vlasti, sve su manje šanse za oslobađanje Kosova i Metohije“

I ti sad meni kukaš i zavidiš zato što su Hrvati sposobniji. To me ne zanima. Kosovo je vaš problem.
Ne bih ja rekao da ste sposobniji jer ovo nije ništa novo,kroz istoriju vam je praštano i ovo je politika zapada.Dvostruki standardi zapada su doveli do toga da se Rusija bori protiv zapada njegovim oružjem i zapad jednostavno nema odgovor na to.Vama je progledano kroz prste to proterivanje i ubijanje Srba a nas je zapad bombardovao jer smo se borili protiv učk terorista na svojoj teritoriji.Mi u Srbiji (ne svi naravno,ima onih kojima glava stoji na ramenima zbog ukrasa) smo svesni da ste vi u EU ista banda,što ste pokazali i borbom protiv Rusije u Ukrajini i nereagovanjem na neonacizam tamo,i nereagovanjem EU na ove ustaške ...nemam pravu reč za to.Uglavnom je gotovo sa uslovljavanjem zapada.Kosovo je problem UN,oni brinu o njemu,ne mi.

Ne bih ja rekao da ste sposobniji jer ovo nije ništa novo,kroz istoriju vam je praštano i ovo je politika zapada.Dvostruki standardi zapada su doveli do toga da se Rusija bori protiv zapada njegovim oružjem i zapad jednostavno nema odgovor na to.Vama je progledano kroz prste to proterivanje i ubijanje Srba a nas je zapad bombardovao jer smo se borili protiv učk terorista na svojoj teritoriji.Mi u Srbiji (ne svi naravno,ima onih kojima glava stoji na ramenima zbog ukrasa) smo svesni da ste vi u EU ista banda,što ste pokazali i borbom protiv Rusije u Ukrajini i nereagovanjem na neonacizam tamo,i nereagovanjem EU na ove ustaške ...nemam pravu reč za to.Uglavnom je gotovo sa uslovljavanjem zapada.Kosovo je problem UN,oni brinu o njemu,ne mi.
Sve to mukotrpno odrađuje tiha diplomacija, kako 1918., tako 1945. i 1991. godine. To je rad u tišini. Bez angažmana i truda ne može se ništa posrići. Nego, čini se da ti misliš kako uspjeh pada s kruške. Hm?

Sve to mukotrpno odrađuje tiha diplomacija, kako 1918., tako 1945. i 1991. godine. To je rad u tišini. Bez angažmana i truda ne može se ništa posrići. Nego, čini se da ti misliš kako uspjeh pada s kruške. Hm?
Ne,ne mislim tako jer se jasno vidi,bar u vašem slučaju,nekažnjivost za sva zla koja ste počinili.Može lagano i ovako da se kaže-prijemom Hrvatske u EU ste se učlanili u klub nacija koje su počinile najveće zločine na svetu.Nemačka,Francuska,Španija,Portugal,Holandija,Danska,Belgija.
E sad,ta vaša unija koja je u prošlosti počinila velike zločine,čak i genocide nad narodima,soli pamet nama Srbima koji to nismo nikada uradili.
Imaj ovo na umu kada poželiš sledeći put da pljuješ po Srbiji.

Ne,ne mislim tako jer se jasno vidi,bar u vašem slučaju,nekažnjivost za sva zla koja ste počinili.Može lagano i ovako da se kaže-prijemom Hrvatske u EU ste se učlanili u klub nacija koje su počinile najveće zločine na svetu.Nemačka,Francuska,Španija,Portugal,Holandija,Danska,Belgija.
E sad,ta vaša unija koja je u prošlosti počinila velike zločine,čak i genocide nad narodima,soli pamet nama Srbima koji to nismo nikada uradili.
Imaj ovo na umu kada poželiš sledeći put da pljuješ po Srbiji.
Jesu li Srbi kažnjeni za:

1) etničko čišćenje muslimana s područja Srbije u 19. stoljeću?

2) masakr i etničko čišćenje Albanaca 1912. godine?

3) černičke zločine nad muslimanskim i hrvatskim stanovništvom tijekom ww2?

I ograničeni stvore, nacija NE može počiniti zločin. To je nemoguće. A sve i da je u nekom bolesnoj fantaziji to moguće, Hrvati nisu na izborima izabrali ustaški režim, već im je taj režim nametnut od strane talijanskih i njemačkih trupa koje su počinile državni udar u zemlji i instalirale Pavelića na vlast silom. Također, Hrvati su u ogromnom broju sudjelovali u antifašističkoj borbi pa ih je i sama ta činjenica stavila na stranu pobjednika i na ispravnu stranu povijesti.

Srbi i Srbija (po pravomoćnoj presudi) imaju ljagu genocida na sebi. Ne živi u zabludi!

I ograničeni stvore, nacija NE može počiniti zločin. To je nemoguće. A sve i da je u nekom bolesnoj fantaziji to moguće, Hrvati nisu na izborima izabrali ustaški režim, već im je taj režim nametnut od strane talijanskih i njemačkih trupa koje su počinile državni udar u zemlji i instalirale Pavelića na vlast silom. Također, Hrvati su u ogromnom broju sudjelovali u antifašističkoj borbi pa ih je i sama ta činjenica stavila na stranu pobjednika i na ispravnu stranu povijesti.

Srbi i Srbija (po pravomoćnoj presudi) imaju ljagu genocida na sebi. Ne živi u zabludi!
Naopako šta ti bulazniš...

Autorska
Od ovoga nema dalje jer ste do sada mislili da on može povratiti izgubljeno ali sada se vidi da gleda samo da se izvadi tako što kaže da je prevaren i gotovo.
Nema više nikakve vere ni želje u njemu da se bori jer se predao,prodao kako god.
MORAMO SE SPASITI OD NJEGA ŠTO PRE jer ne samo da će otići KiM već će otići i Raška oblast.
Kako ces osloboditi kosovo od okupacije NATO trupa???

To je posledica zameranja. Zato i kažem da nije pametno ;)

Naravno da nije, zabolje njih ko živi na Kosovu, oni su samo hteli da integrišu region. Mi kao rusofilska država smo se sami proglasili neprijateljski nastrojenim. Biti nadžak baba evrope je razlog našeg propadanja. Dakle, do nas je.
Ko to mi? Ti nisi u Srbiji niti si drzavljanin Srbije. Ko to mi? Kako pricas u nase ime?

Savo Manojlović - Postoji euforija kod naroda zbog hapšenja za pad nadstrešnice, ali i malodušnost​

Savo izneo podatak da je najmanje 20% Srba napustilo sever Kosmeta od 2023. godina.
Hvala, režimski botovi, nastavite da verujete da je neko drugi izdajnik a ne vi.
Tebi očigledno treba nacrtati da se za sada na Kosovu pita zapad i da Srbija sa stanjem na tom delu srpske države nema ništa jer je okupirano.Tako da ti ovo što si napisao baš i ne stoji.Za sve loše što se dešava dole kriv je zapad.Njihove su trupe dole,njihova administracija je tamo,i oni uopšte ne reaguju na sve ono što šiptarska banda radi.

Tebi očigledno treba nacrtati da se za sada na Kosovu pita zapad i da Srbija sa stanjem na tom delu srpske države nema ništa jer je okupirano.Tako da ti ovo što si napisao baš i ne stoji.Za sve loše što se dešava dole kriv je zapad.Njihove su trupe dole,njihova administracija je tamo,i oni uopšte ne reaguju na sve ono što šiptarska banda radi.
Али ће жвалега наставити преговоре са шиптарским бандитима и непотписивати обавезујуће договоре/споразуме? Генијално за такве какав си сам. :super:

Nije ptoblem sto je Kosovo trenutno locked, problem je vucko sto se non stop dere
Ja cu Kurtiju ovo, evo ne dam mu Gazivode, tablice, dokumenti itd.

Kontam da je i to pod pritiskom zavrseno, ali brate izadji pred naciju kazi tako i tako je, nego sve izokrene pa kuka i na kraju "pobedice Srbija", 3 dana tema cao zdravo.

Zato nagomilanih pobedice Srbija dovela da nam se polupismeni Kurti smeje i zajebava.

Najveca ironija je ta da Srbi vise veruju kad Kurti nesto izjavi, ovaj je patoloski lazov da ne zna gde udara.

Што се љутиш "оберпатриЈото" и "нови Обилићу"? Спремај Маузерку; кад те жвалега, мица захвалница и мИша пиша вацић позову да будеш ЗДС ослобађати "српски свет" од васташа, џихадлија, Срба и осталих. :super:

Kako ces osloboditi kosovo od okupacije NATO trupa???
Upitno je to "oslobođenje" kada preko 95% stanovnika Kosova to ne bi smatralo oslobođenjem. Imali ste priliku riješiti problem Kosova na normalniji način još od 1912. godine. Budući da u 100 godina niste uspjeli suvislo integrirati Kosovo ni u Srbiju ni kasnije u Jugoslaviju, mislim da trebate dignuti ruke od njega. Ne ide to na silu. Pokušali jeste 1999. godine, ali bolje bi vam bilo da niste.

Naši građani pravoslavne vjere su se pobunili oružano protiv svoje države, genije.
Vi, dobar deo Hrvata, pobunio se protiv svoje drzave i napadao institucije te iste drzave...JNA i lopovski, izdajnicki, titoisticki, projugoslovenski i nesposobni generali. nisu izvrsili svoju duznost...sve ostalo je, samo zaebancija sa puno mrtvih...mada, ova bajka je mnogo slozenija i duga

Што се љутиш "оберпатриЈото" и "нови Обилићу"? Спремај Маузерку; кад те жвалега, мица захвалница и мИша пиша вацић позову да будеш ЗДС ослобађати "српски свет" од васташа, џихадлија, Срба и осталих. :super:
Ljutim se jer pišeš gluposti.

Po tvojoj ustašoudnoj nameri i logici nedragi hrvatu vi planirate još jedan Jasenovac sa Srbima.Pošto za prvi ništa niste bili kažnjeni.

Vi, dobar deo Hrvata, pobunio se protiv svoje drzave i napadao institucije te iste drzave...JNA i lopovski, izdajnicki, titoisticki, projugoslovenski i nesposobni generali. nisu izvrsili svoju duznost...sve ostalo je, samo zaebancija sa puno mrtvih...mada, ova bajka je mnogo slozenija i duga
Jugoslavija ne postoji od kraja 1991. godine.

Back