Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 4.253
Зато што би их коштало. Плус негативна штампа, још једна криза у мултикулти Косову. Овако, отворена врата, и без отпора упадоше Шиптари.Zauzeli su celo Kosovo zasto ne bi Sever?
Хвала Вучићу!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што би их коштало. Плус негативна штампа, још једна криза у мултикулти Косову. Овако, отворена врата, и без отпора упадоше Шиптари.Zauzeli su celo Kosovo zasto ne bi Sever?
I skratila nam muke.Imala je i potpunu kontrolu 1998. Prosto to je proces koji se ne moze zaustaviti. Sila Boga ne moli.
Ako neko misli da taj proces tece zbog Vucica naivan je. CAK! nekakva nepopustljiva politika bi proces i ubrzala.
Tako je. Prosto Albanci su imali tu agendu. Sto godina. Ako Kralj debil nije mario da taj problem resi a mogao je, zasto bi Tito. To je samo jos jedna posledica sprskog nemara. Nemarmi smo prema svemu sto nije nas licni uskogrudi interes.I skratila nam muke.
Jer smo nemoćni.
Platili su oni veliku cenu. Izginuli i ozraceni. Ovo sto se propagande tice, tu Srbi gube sta god da se desi.Зато што би их коштало. Плус негативна штампа, још једна криза у мултикулти Косову. Овако, отворена врата, и без отпора упадоше Шиптари.
Хвала Вучићу!
moras da shvatis da je prica o Kosovu zavrsena jos pre vise od 15 godina. Kosovo je de facto izgubljeno 1999. kad je vojska izasla, a pravno 2008. kad su proglasili nezavisnost, i od tad ih je priznalo preko 100 zemalja. nema tu velikog uticaja ni Vucic, ni Tadic, ni Djindjic, ni niko drugi, jednostavno, realnost je takva da Srbija vise nema nikakvu kontrolu tamo, ni policijsku, ni vojnu, ni politicku. i to nije od juce. ti kao Kosovar znas bolje od svih zna kako stoje stvari na terenu... nema srpske policije, nema srpskih tablice, dokumenta, institucija... sve je pod Prištinom, samo se praviš lud i konstantno guras neku patriotsku pricu, bar ovde na forumu. u stvarnosti verovatno znaš vrlo dobro kako stvari stoje i da povratka na staro nema i da je sve to zavrseno!
mozemo mi do mile volje da pricamo bajke jedni drugima, al' realnost je realnost da se Kosovo se nece “osloboditi” jer nije ni okupirano, nego se otcepilo i zivi svoj zivot.
moze Vucic da padne sutra, da dodje bilo ko drugi, što se Kosova tiče, nista se tu nece promeniti. i vlast i opozicija to znaju, samo niko ne sme da kaze to narodu glasno jer zna da ce da izgubi izbore, pa se zato i dalje prodaje ta prica o “borbi za Kosovo”, a u praksi svi znaju kakva je situacija i da tu promene nema!
Ne bih rekao prika, tapija 1244 Kosova je u džepu Srbije, a tapiju čuva Rusija koja ima Veto u UN i ima nuklearno oružije.
Pogledajte prilog 1765485
Pošto se odnos snaga u svetu promenio Kosovo je odbranjeno, samo je stvar tehničke prirode sprovesti 1244 rezoluciju, i kasnije reintegraciju AP.KiM
Pogledajte prilog 1765488Pogledajte prilog 1765487 Pogledajte prilog 1765491
Pogledajte prilog 1765490
e, pa kad ti kažeš onda je to zamalo i istina, još kad bi znao gde si zaboravio prst bilo bi odličan 3....Sa dolaskom Ace Srbende - ode Kosovo.
По твом коментару, можемо да закључимо где је прст завршио, или та 3...e, pa kad ti kažeš onda je to zamalo i istina, još kad bi znao gde si zaboravio prst bilo bi odličan 3....
Moraš biti mafijaš i izdajnik na vlasti, pa da sa takvim "investitorima" napraviš šemu dobru i za njih i za tebe - tebi dobar deo subvencija u džep.Koliko moramo biti jadni i loši, pa da nas neće ni bolji investitori ni bolje gazde ?
Nato okupatora.Kojeg okupatora? Da li misliš da velika većina naroda Kosova želi da bude „oslobođena“ i da se odrekne svoje državnosti? Barem reci da želiš
da se Kosovo nasilno anektira ako to podržavaš. Ako ništa drugo, tako zvuči mnogo manje orvelovski. (Naravno, onda biste imali 1,5 miliona Albanaca u Srbiji koji bi odlučivali o budućnosti zemlje.)
Kad prespavaš zadnjih 13 godina Vučićeve Veleizdaje, a ne izvadiš prst iz... onda možeš da vičeš: Aco Srbine.e, pa kad ti kažeš onda je to zamalo i istina, još kad bi znao gde si zaboravio prst bilo bi odličan 3....
Ne bi ih bilo tamo da se nije angažirao NATO i spriječio da se Albanci etnički očiste s Kosova.Nije bilo,jer da jeste,ne bi ih bilo toliko tamo.Vojske je uvek bilo na Kosovu,nije imao šta da ih šalje,ono je bila borba protiv terorista,pa i sam zapad ih je nazivao teroristima,dok nisu preko noći postali borci za slobodu.
Kako su se svojevoljno odrekli kada ste ih proterali iz države,uz blagonaklonost i podršku tog istog zapada.Pišeš nebuloze.
Ovaj komentar pogađa u središte biti.Pomalo iracionalna tema. Kosovo i njegova nezavisnost ni najmanje ne zavise od Srbije a kamoli od Vucica.
Ako nema takvih ludaka uvesce ih iz komsiluka.Naravno.
Vucic je prodao Kosovo....sam ludak bi mogao da pomisli da ce sada taj isti Vucic da ga cuva.
Treba ti par sekundi da proveriš da ovo nije istina. Ovakve stvari posle on koristi da oplete po kritičarima. "Vidi šta izmišljaju". Ne bih se čudio ni da njegovi botovi smišljaju ove gluposti.
Dadoh primer sta se sve pise.Treba ti par sekundi da proveriš da ovo nije istina. Ovakve stvari posle on koristi da oplete po kritičarima. "Vidi šta izmišljaju". Ne bih se čudio ni da njegovi botovi smišljaju ove gluposti.
Firma Rio Tinto Nominees jeste registrovana u UK pod brojem 01181093, ali je registrovana 1974-te i nema ama baš nikakve veze sa Srbima.
https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/01181093
Nisi u pravu jer je učk bila teroristička organizacija.A u vezi etničkog čišćenja sam ti pisao juče,Hrvatska je to uradila i nikom ništa.Ne bi ih bilo tamo da se nije angažirao NATO i spriječio da se Albanci etnički očiste s Kosova.![]()
Ponavljam, etničko čišćenje je zaustavio NATO. Što ti nije jasno? Da te netko prekine u slaganju sendviča, bi li imao sendvič? Naravno da ne bi.Nije bilo,jer da jeste,ne bi ih bilo toliko tamo.Vojske je uvek bilo na Kosovu,nije imao šta da ih šalje,ono je bila borba protiv terorista,pa i sam zapad ih je nazivao teroristima,dok nisu preko noći postali borci za slobodu.
Kako su se svojevoljno odrekli kada ste ih proterali iz države,uz blagonaklonost i podršku tog istog zapada.Pišeš nebuloze.
Genije,moja država se borila protiv terorista,a tvoja država je proterala svoje građane.Ponavljam, etničko čišćenje je zaustavio NATO. Što ti nije jasno? Da te netko prekine u slaganju sendviča, bi li imao sendvič? Naravno da ne bi.
Prvo su oni odbili priznati realnost da žive u hrvatskoj državi i pobunili se oružano, genije.
Naši građani pravoslavne vjere su se pobunili oružano protiv svoje države, genije.Genije,moja država se borila protiv terorista,a tvoja država je proterala svoje građane.
Isto kao "naši" UČK teroristi.Sa jednom razlikom-vas je zapad pomogao da ih pobijete i proterate,a nas je bombardovao.Genije.Naši građani pravoslavne vjere su se pobunili oružano protiv svoje države, genije.
I ti sad meni kukaš i zavidiš zato što su Hrvati sposobniji. To me ne zanima. Kosovo je vaš problem.Isto kao "naši" UČK teroristi.Sa jednom razlikom-vas je zapad pomogao da ih pobijete i proterate,a nas je bombardovao.Genije.