sto hiljada miliona dolara...

...

• Ukupno glasova
    24
  • Anketa je zatvorena .
rile_laki_oblak:
dragi forumasi, potencirajuci stalno pricu o 'sponzorusama' i ostalim devojkama koje padaju samo na pare, zanima me nesto...
da vam neko ponudi neogranicene svote novaca za trosenje dok god ste zivi, al' da nikada nemate pravu ljubav (a da opet mozete da nadjete devojke koje vam "ne leze" bas najbolje), ili da vam ponudi da nadjete pravu ljubav, al' da zivite na donjoj granici (da ne kazem siromasno), sta biste odabrali?
znam da je bila ona tema o ljubavi i parama, al' je ovo nesto drugo...

Tek sad videh temu...
Definitivni odgovor je da bih onog ko mi je ponudio ovakav izbor oterala u tri lepe, da ga vishe nikad u zivotu ne vidim. Jer shta god izabrala definitivno bi bila nesrecna.

Pare mi nikad ne bi donele srecu, ukoliko ne bih imala ljubav, a sa druge strane vodim se onom "gde beda na vrata zakuca, ljubav na prozor bezi"...

Tako da ti fali josh jedna opcija, koja omogucava da izaberesh svoj zivot u kom si, jer u njemu mozesh da steknesh oba zadovoljstva.

Ps. Rile hvala ti, upravo sam shvatila da ipak nisam materijalista... :)

rile_laki_oblak:
dragi forumasi, potencirajuci stalno pricu o 'sponzorusama' i ostalim devojkama koje padaju samo na pare, zanima me nesto...
da vam neko ponudi neogranicene svote novaca za trosenje dok god ste zivi, al' da nikada nemate pravu ljubav (a da opet mozete da nadjete devojke koje vam "ne leze" bas najbolje), ili da vam ponudi da nadjete pravu ljubav, al' da zivite na donjoj granici (da ne kazem siromasno), sta biste odabrali?
znam da je bila ona tema o ljubavi i parama, al' je ovo nesto drugo...
Ja bih uvek......ali definitivno.....uvek......izabrala.....i tipa i pare.....Njegove pare...a on moj..... Idila, bratac, idila.....

Jandrla:
Evooooooooo ga moj zhemskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Coooooooooooooooooooopy-Egooooooooooooooo!!! ;)
Ti to mene prosiš?!!! :shock:
(....u nastavku epizode "Jandrla se ženi...."....dotični mladi čovek nakon ovog suptilnog pitanja....zanavek nestaje sa Foruma...Nakon desetak godina....saznajemo da boravi u džunglama Afrike....gde uči domoroce kako da na internetu pronađu svoje rođake u Americi.....)

ludopileglodjekosku:
Ti to mene prosiš?!!! :shock:
(....u nastavku epizode "Jandrla se ženi...."....dotični mladi čovek nakon ovog suptilnog pitanja....zanavek nestaje sa Foruma...Nakon desetak godina....saznajemo da boravi u džunglama Afrike....gde uči domoroce kako da na internetu pronađu svoje rođake u Americi.....)

Jer imash ti para... missim da spiskam sFe pre...Da nebudem tamoneki alter ego dzidzimidzi...;)

Back