Što druge žene NE opraštaju (zaljubljenost i sjaj u očima)???

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
Video sam x y z primera bogatih lepih uspešnih žena tkoje MRZE i kidišu na sretnu i zaljubljenu ženu.

Može biti sirota ružna bedna.

Sreća i uzici u se.xu su NEOPROSTIVI.

Na osobnom primeru dosta iskusio. Jer smo moja trenutna partnerka i ja već 10 g.sa REFLEKTORIMA ŽARULJAMA....u očima kao prvog dana.
20191119_215006.jpg

Video sam x y z primera bogatih lepih uspešnih žena tkoje MRZE i kidišu na sretnu i zaljubljenu ženu.

Na osobnom primeru dosta iskusio. Jer smo moja trenutna partnerka i ja već 10 g.sa REFLEKTORIMA ŽARULJAMA....u očima kao prvog dana.
Pogledajte prilog 616176

Ne budi lud brate,pa to što njoj viri iz očiju nije žarulja,nego muško spolovilo...

Pogledajte prilog 616176
To je tačno. Ljudi opraštaju skoro sve. Osim ličnog uspeha i što ti reče u uvodnom postu, sreću i zadovoljstvo u životu. Meni se napr. stalno dešava da nerviram ljude svojim "kezom",jer su na to prosto alergični.To govori o tome kakvi smo kao ljudi generalno.

Ma joj, drago mi kad vidim drugog coveka srecnog, ko da se meni desilo.
Ne znam zašto, ali tebi mogu i da poverujem. Moje iskustvo je da se u Srbiji teško uspeh prašta.Druga stvar je što se takav čovek (uspešan) slabo "kotira" i ceni recimo na berzi rada.Više se gleda se ko je čiji.Malo sam se udaljila od teme, ali to važi i za žene.Ne dao bog da pored sebe ima još i nekog "baju"... Juuu, pa zlo i naopako.

Ne znam zašto, ali tebi mogu i da poverujem. Moje iskustvo je da se u Srbiji teško uspeh prašta.Druga stvar je što se takav čovek (uspešan) slabo "kotira" i ceni recimo na berzi rada.Više se gleda se ko je čiji.Malo sam se udaljila od teme, ali to važi i za žene.Ne dao bog da pored sebe ima još i nekog "baju"... Juuu, pa zlo i naopako.
Ne veruj joj, sve sto pise je samo trenutno...iduce godine u ovo doba pisace nesto drugacije....

Back