Što bi čovjek učinio za ženu koju stvarno voli?

• Začetnik teme Začetnik teme Tea
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nije važna podrška. Dovoljno mi je da znam , u sebi da mi nešto prija ili me motiviše . Ozbiljna sam
Ali ja nisam dete....nisam ni zena...
tako da ta prica jeste mozda tebi istinita, ali nije istinita ovako u realu...Svi mi , a i ti znamo vrednost kad imas saradnike....a ne protivnike ili blokere...

Cak i da ne stete mnogo...ipak stete, i uzimaju energiju..

To su cuvene zenske precutane zelje..l.ocekivanja...zelim podrsku , emotivnu , a da ustvari malo namesti ledja i to posteno...
zelim kolege, ali da budu dzentlmeni i podmetnu ledja...zelim da sam ravnopravna ali da se ipak dese okolnosti gde niko nije teran ali je pomogao zato sto sam zensko...

Zelim da mi izadju u susret i pokazu i pomazu i predaju znanje, a znam dobro da to ne cine muskim kolegama....jer nece da se smaraju i nece da jacaju konkurenciju...

To su sve vec proucene pojave u danasnjem svetu, i to u USA kanadi i zapadno eu svetu....
a ne u indiji...

Ali tu su jos i pitanja zasluga...jer to je ono sto ovde viri a ne pominje se....
Zatim tu ima i razlicitog prodora, tj tretmana i samim tim i efekata iste kolicine rada...
Sve je to poznato , samo se ugnezdilo i u novu oblast, a to su oblast podrske i oblast ocekivanja kod zena...

Lepo kaze poslovica ko ocekuje on se i razocara....ili profitira...

Pitanje ti je veoma nedefinisano.
U kojoj situaciji?

Istina, takodje jedno je ljubav u smislu neke zaljubljenosti, simpatije a drugo je sad osećaj neke privrženosti i osećaj nekakve moralne obaveze prema nekom, to su dve dosta različite stvari jer ono lako je da te neko privuče nekim osobinama i da ti se svidi i da tu krene da se razvija neka hemija ali privrženost i osećaj moralne obaveze prema nekom i želja da izadješ iz neke svoje zone komfora zbog nekog je ipak nešto što ta osoba mora da zasluži i zaradi i za tako nešto je neophodno da te ta osoba zaduži nečim.

Doci ce vreme kad se ljudi nece razumeti jer ce suditi pre nego sto ista ucine, jer ce tumaciti pre nego sto se ista desava, i zamisljati ono sto osecaju umesto da osecaju...

Sta je recenica koja zahteva dokaze.....?
Izraz sumnje ili zahtev za garancijom ili oba istovremeno, spojeno.jer se i ne moze razdvojiti.

Proglasiti svaku recenicu koja moze da odvuce od zablude opasnom i govornika budalom i manipulantom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back