Tea
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
Postoje određene stvari koje će muškarac učiniti za vas ako je njegova ljubav prema vama iskrena.
Koje su to stvari?
Koje su to stvari?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mogu reci da smaram, onako ako volim decojku volim da je gnjavim, posebno onako kad lezis u grevetu pa je ko malu bebu tretirasPostoje određene stvari koje će muškarac učiniti za vas ako je njegova ljubav prema vama iskrena.
Koje su to stvari?
Da ali ce ti reci i da zacepis.....Ako razgovarate sa mužem i vidite da on nije prisutan, to znači da razmišlja o nečem drugom što mu je važnije.Ovakve situacije mogu stvoriti velike probleme u vezi .Ako vas muškarac zaista voli, uvijek ćete imati njegovu punu pažnju i on će uživati u svakom razgovoru s vama.
Čovek koji te voli saslušaće te, svaki put.
Dobra komunikacija temelj je srećne i uspešne veze.
Netacno, msm nisam muz pa ne znam. Al sta mozda razmislja o poslu, i nesto ga tu muci. Mozda se iznervirao oko utakmice, itd ljudi au ipak ziva bica. A i svakom treba malo slobode, ako ja na svaki tvoj mig moram da reagujem onda postaje zagusljivo. Nema to veze sa ljubavlju ako me nekad ne zanima sta pricas nprAko razgovarate sa mužem i vidite da on nije prisutan, to znači da razmišlja o nečem drugom što mu je važnije.Ovakve situacije mogu stvoriti velike probleme u vezi .Ako vas muškarac zaista voli, uvijek ćete imati njegovu punu pažnju i on će uživati u svakom razgovoru s vama.
Osim slusanjaAko razgovarate sa mužem i vidite da on nije prisutan, to znači da razmišlja o nečem drugom što mu je važnije.Ovakve situacije mogu stvoriti velike probleme u vezi .Ako vas muškarac zaista voli, uvijek ćete imati njegovu punu pažnju i on će uživati u svakom razgovoru s vama.
To je žensko viđenje dobre komunikacije, muškraci nisu skloni previše da pričaju o svojim problemima i često se u periodima kad ih nešto muči povlače u sebe, tako da tada nisu dobri sagovornici i uglavnom nemaju volje ni da slušaju o tuđim sitnijim problemima. Ako je nešto stvarno bitno u pitanju, tada će svakako da sasluša, ali neke svakodnevne sitnice će prosto da mu uđu na jedno uvo, a na drugo da izađu.Ako razgovarate sa mužem i vidite da on nije prisutan, to znači da razmišlja o nečem drugom što mu je važnije.Ovakve situacije mogu stvoriti velike probleme u vezi .Ako vas muškarac zaista voli, uvijek ćete imati njegovu punu pažnju i on će uživati u svakom razgovoru s vama.
To sam i ja radila a onda sam otkrila da je sve lakse kad se podijeli i usput dobijes neki pametni savjet koji do tad nijesi se sjetio!To je žensko viđenje dobre komunikacije, muškraci nisu skloni previše da pričaju o svojim problemima i često se u periodima kad ih nešto muči povlače u sebe, tako da tada nisu dobri sagovornici i uglavnom nemaju volje ni da slušaju o tuđim sitnijim problemima. Ako je nešto stvarno bitno u pitanju, tada će svakako da sasluša, ali neke svakodnevne sitnice će prosto da mu uđu na jedno uvo, a na drugo da izađu.
Ovo je pipavo , ima raznih psihologija, ima neizivljenih , ima impulsivnih ima blesavih...Neće ganjati druge ženske![]()
Pogledaj ti onaj film sa onim preminulim glumcem i natasom....taj ti je film za tvoju temu....o prici....bolesno dete a nema para....To sam i ja radila a onda sam otkrila da je sve lakse kad se podijeli i usput dobijes neki pametni savjet koji do tad nijesi se sjetio!
Ja mislim da ne treba citati, vec otvoreno onsvemu pricati. Ako vidis da cuti i da je negde drugde, lepo ga pitas, onako kako samo vi znate.To sam i ja radila a onda sam otkrila da je sve lakse kad se podijeli i usput dobijes neki pametni savjet koji do tad nijesi se sjetio!
Kako se zove film?Pogledaj ti onaj film sa onim preminulim glumcem i natasom....taj ti je film za tvoju temu....o prici....bolesno dete a nema para....
Razlog je taj sto sam daleko ispred po zrelosti i svako ponasanje smatram nezrelim za moje kriterijume,jedno su zivotni problemi kojima nisu dorasle a drugo pms nebuloze s kojima ja kao treba da se nosim 28 dana mesecnoPredomisliće se jer te voli.- Znaš da ponekad zna biti vrlo tvrdoglav. U mnogim vezama muškarci uzimaju svoje žene zdravo za gotovo i često ih ne shvataju ozbiljno.Razlog za to? Bez ljubavi i poštovanja .Zapamtite da ljubav i poštovanje idu ruku pod ruku.Ako vaš partner misli da je vaša veza samo fizička, neće slušati vaša mišljenja koliko će mu se svidjeti vaše tijelo i fizički izgled.Muškarac koji voli pokušaće da napravi kompromis jer veruje da ste oboje jednaki i jedinstveni.Možda vas dvoje nećete moći da pravite kompromise svaki put, ali trud i pokušaj da to uspe, jednako su važni. Uostalom, dobrim i iskrenim razgovorom možete rešiti i najveće probleme!
Hahahahaha, jeste, sad si me potsetio da postoje zene koje imaju pms 28 dana mesecno....Razlog je taj sto sam daleko ispred po zrelosti i svako ponasanje smatram nezrelim za moje kriterijume,jedno su zivotni problemi kojima nisu dorasle a drugo pms nebuloze s kojima ja kao treba da se nosim 28 dana mesecno
internet filozofijePredomisliće se jer te voli.- Znaš da ponekad zna biti vrlo tvrdoglav. U mnogim vezama muškarci uzimaju svoje žene zdravo za gotovo i često ih ne shvataju ozbiljno.Razlog za to? Bez ljubavi i poštovanja .Zapamtite da ljubav i poštovanje idu ruku pod ruku.Ako vaš partner misli da je vaša veza samo fizička, neće slušati vaša mišljenja koliko će mu se svidjeti vaše tijelo i fizički izgled.Muškarac koji voli pokušaće da napravi kompromis jer veruje da ste oboje jednaki i jedinstveni.Možda vas dvoje nećete moći da pravite kompromise svaki put, ali trud i pokušaj da to uspe, jednako su važni. Uostalom, dobrim i iskrenim razgovorom možete rešiti i najveće probleme!