Što bi čovjek učinio za ženu koju stvarno voli?

• Začetnik teme Začetnik teme Tea
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tajna je da zena ne sazna jer prokleto je to stvorenje, odmah ce da cacka mecku ako sazna....

Evo ti primer...
Ja bih npr hladno oprostio prevaru...ali to se ne sme reci zeni , jer kazem prokleta je....znaci ili ce da zakljuci da je ne volis uopste, ili ce da je svrbi da li je to stvarno pa ce da se proku.rva, ili ce svasta nesto glupo da joj padne na pamet...

Zato se i ne govori sta si spreman da ucinis ili oprostis nezrelom bicu vec se to radi samo sa osobama koje imaju preko 160iq...samo preko te cifre...

• Haha
Reactions: Tea
Postoje određene stvari koje će muškarac učiniti za vas ako je njegova ljubav prema vama iskrena.
Koje su to stvari?
Ja mogu reci da smaram, onako ako volim decojku volim da je gnjavim, posebno onako kad lezis u grevetu pa je ko malu bebu tretiras :D a ovo na temu neznam, ponasace se veoma zastitnicki, ja se npr bojim pasa, al kad sam sa devojkom nek ih je 50 ja moram biti zastitnik, glup primer al eto, bice emotivna podrska, neko ko zna da saslusa a ne zbija samo sale itd

• Voli
Ako razgovarate sa mužem i vidite da on nije prisutan, to znači da razmišlja o nečem drugom što mu je važnije.Ovakve situacije mogu stvoriti velike probleme u vezi .Ako vas muškarac zaista voli, uvijek ćete imati njegovu punu pažnju i on će uživati u svakom razgovoru s vama.
Čovek koji te voli saslušaće te, svaki put.
Dobra komunikacija temelj je srećne i uspešne veze.

Ako razgovarate sa mužem i vidite da on nije prisutan, to znači da razmišlja o nečem drugom što mu je važnije.Ovakve situacije mogu stvoriti velike probleme u vezi .Ako vas muškarac zaista voli, uvijek ćete imati njegovu punu pažnju i on će uživati u svakom razgovoru s vama.
Da ali ce ti reci i da zacepis.....
To ide u paketu...
Znaci kad nije spreman ili sposoban da te saslusa, onda ti sleduje da zacepis....samo neznijre receno...

To su ti paket povlastice i obaveze...ne ide odvojeno..

Ali mi glupo da ti sad za svaki primer uparujem zasto mora stalno upareno da bude...

Ima i drugih modela,
Npr stalna komunikacija, gde te muz ne saslusa nego razgovarate, sto uopste nije isto....
Ne postojis ti kao licnost, ne postoji on kao licnost, postojite kao dva konstruktivna elementa...

e sad treba to objasniti zenama, a to ce tesko ici...
Jer zena ce reci , zaebi ti to konstruktivno , daj ti meni obicno kao kod obicnih prostih ljudi , da se postujem svaki put kad potegnem dugmence....

To naravno menja odnos iz osnova....dobijes dugmence, ali dobija i on vreme kad nije prisutan....to se automatski desava....
Ako probas da ga angazujes stalno , telefon pa ej sad mi trebas, , pa za sat vremena sad mi trebas, pa za sat vremena sad mi trebas....vrlo brzo ce shvatiti da ti stalno treba ....

Ne postoje dve osobe koje imaju isti kapacitet mozga i isti kapacitet za komunikaciju...
Ja to prvo vidim kad imam neki par i sad treba tu neku psihoanalitiku da im radim...
Prvo sto vidim je da imaju razlicite potrebe za komunikacijom....posle da oboje misle da su na istom nivou svesti , ali to obicno vazi samo da im je lepo dok se seksaju, cak nemaju ni iste afinitete u seksu...cak ni to nije isto..

Tako da ako hoces romantiku moras da joj das prostora da se razvije, a to znaci da itekako moras da proucis partnera i gde da ga zadovoljavas maksimalno da bi on imao vremena i odmora za svoju romantiku prema tebi...

Poslednja izmena:
Netacno, msm nisam muz pa ne znam. Al sta mozda razmislja o poslu, i nesto ga tu muci. Mozda se iznervirao oko utakmice, itd ljudi au ipak ziva bica. A i svakom treba malo slobode, ako ja na svaki tvoj mig moram da reagujem onda postaje zagusljivo. Nema to veze sa ljubavlju ako me nekad ne zanima sta pricas npr
Malo zvuci egocentricno ovo sto si napisala

Osim slusanja:lol:

• Haha
To je žensko viđenje dobre komunikacije, muškraci nisu skloni previše da pričaju o svojim problemima i često se u periodima kad ih nešto muči povlače u sebe, tako da tada nisu dobri sagovornici i uglavnom nemaju volje ni da slušaju o tuđim sitnijim problemima. Ako je nešto stvarno bitno u pitanju, tada će svakako da sasluša, ali neke svakodnevne sitnice će prosto da mu uđu na jedno uvo, a na drugo da izađu.

To je žensko viđenje dobre komunikacije, muškraci nisu skloni previše da pričaju o svojim problemima i često se u periodima kad ih nešto muči povlače u sebe, tako da tada nisu dobri sagovornici i uglavnom nemaju volje ni da slušaju o tuđim sitnijim problemima. Ako je nešto stvarno bitno u pitanju, tada će svakako da sasluša, ali neke svakodnevne sitnice će prosto da mu uđu na jedno uvo, a na drugo da izađu.
To sam i ja radila a onda sam otkrila da je sve lakse kad se podijeli i usput dobijes neki pametni savjet koji do tad nijesi se sjetio!

Predomisliće se jer te voli.- Znaš da ponekad zna biti vrlo tvrdoglav. U mnogim vezama muškarci uzimaju svoje žene zdravo za gotovo i često ih ne shvataju ozbiljno.Razlog za to? Bez ljubavi i poštovanja .Zapamtite da ljubav i poštovanje idu ruku pod ruku.Ako vaš partner misli da je vaša veza samo fizička, neće slušati vaša mišljenja koliko će mu se svidjeti vaše tijelo i fizički izgled.Muškarac koji voli pokušaće da napravi kompromis jer veruje da ste oboje jednaki i jedinstveni.Možda vas dvoje nećete moći da pravite kompromise svaki put, ali trud i pokušaj da to uspe, jednako su važni. Uostalom, dobrim i iskrenim razgovorom možete rešiti i najveće probleme!

To sam i ja radila a onda sam otkrila da je sve lakse kad se podijeli i usput dobijes neki pametni savjet koji do tad nijesi se sjetio!
Pogledaj ti onaj film sa onim preminulim glumcem i natasom....taj ti je film za tvoju temu....o prici....bolesno dete a nema para....

I ne zaboravi najvaznije pravilo , ako neko hoce, i sa nekim srednjim nivoom vestine moze razbucati svaku vezu, SVAKU vezu....
Znaci ne postoji neraskidiva veza, ako se jedno normalno ljudsko bice navrze da raskine neciju vezu.....uspesno ce je raskinuti samo je pitanje vremena....

• Voli
Predomisliće se jer te voli.- Znaš da ponekad zna biti vrlo tvrdoglav. U mnogim vezama muškarci uzimaju svoje žene zdravo za gotovo i često ih ne shvataju ozbiljno.Razlog za to? Bez ljubavi i poštovanja .Zapamtite da ljubav i poštovanje idu ruku pod ruku.Ako vaš partner misli da je vaša veza samo fizička, neće slušati vaša mišljenja koliko će mu se svidjeti vaše tijelo i fizički izgled.Muškarac koji voli pokušaće da napravi kompromis jer veruje da ste oboje jednaki i jedinstveni.Možda vas dvoje nećete moći da pravite kompromise svaki put, ali trud i pokušaj da to uspe, jednako su važni. Uostalom, dobrim i iskrenim razgovorom možete rešiti i najveće probleme!
Razlog je taj sto sam daleko ispred po zrelosti i svako ponasanje smatram nezrelim za moje kriterijume,jedno su zivotni problemi kojima nisu dorasle a drugo pms nebuloze s kojima ja kao treba da se nosim 28 dana mesecno

internet filozofije 🤪 svi amo individue, a ti clanci obicne generalizacije i autorovo vidjenje…. Ko prevodi sa engleskog ti ili google prevodilac? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back