Sto ala zinulo da pojede Srbiju

A ne, samo pisem ono sto moze da se dogodi. Daj Boze da sve prodje u miru. Sto se tice retardiranih, oni misle (ako mogu da misle) na trenutak. Pametni misle i za dalje
Može i asteroid sutra da udari. Osnovno je da se ovo skine sa vlasti i otera na robiju. I on i svi koji su učestvovali u ovom cirkusu. Do poslednjeg bota koji je uzimao pare za ovo. Ovaj put 6. oktobar ne sme biti preskočen!

Poslednja izmena od moderatora:
Da li ucestvovao na demonstracijama i kako ti licno vidis dogadjaje posle 5og Oktobra pa sve do dolaska sns na vlast. Ali iskreno.
Naravno da jesam. Učestvovao sam u demonstracijama još u srednjoj školi. DOS je izdao narod jer su preskočili 6. oktobar. A uradili su to zbog svoje buduće zaštite. Jer kad Slobu, Dačića, Vučića i ostali ološ nećemo poslati u zatvor zbog svega što uradili pa tek onda mi nećemo nikada. DOS, takav kakav je bio, imao je bar jednu demokratsku osobinu. Bio je smenjiv.

Naravno da jesam. Učestvovao sam u demonstracijama još u srednjoj školi. DOS je izdao narod jer su preskočili 6. oktobar. A uradili su to zbog svoje buduće zaštite. Jer kad Slobu, Dačića, Vučića i ostali ološ nećemo poslati u zatvor zbog svega što uradili pa tek onda mi nećemo nikada. DOS, takav kakav je bio, imao je bar jednu demokratsku osobinu. Bio je smenjiv.
Tacno ali ko garantuje da i ovi koji dodju na vlast nece to ponoviti. Prva stvar je pravosudje. Vidi ko su sudije, sve sami bivsi komunisti. Jos jednu stvar nemoj da zaboravis a to je i nas mentalitet.

Oni se pravdaju da su morali tako. Moja skolska drigarica je sudija pred penzijom i kaze mi da ja to ne razumem. Ja je pitam "a oni sto nisu morali". Kaze. "pokazi mi jednog". Ja znam da svako vreme nosi svoje breme. Hajde da vidimo da li ce poceti na bolje posle Decembra.
Nece poceti nista bolje, sistem je isti niko ne odgovara za krsenje zakona i Ustava, niko ne snosi posledice, sve dok je tako nema nikakvog boljitka ni za narod ni za drzavu.

Najbitnije je da su smenjivi. Zaseru? Odgovaraju i idu sa vlasti.
Ти не живиш у Србији, овде никад нико није одговарао за изазвана срања, лоповлуке, непотизам, крађу беба, издају националних интереса...
Чак су и Милошевића извукли да му се суди негде далеко, за дела која није ни починио а на штету народа и државе, само да му не судимо овде за она која јесте.

Kako komentarišete namere sijaset opozicionara da dođu na vlast i da nastave sa uništavanjem Srbije? Može li Srbija preživeti toliko ,,ljudoždera"? Sme li Srbija da dozvoli da opet neki novi DOS dođe na vlast?

Često su ti likovi samo amortizeri pravih ala

Prave ale su se razbesnele jer im se Srbija izvlači iz zone uticaja

Posebno su besni Hrvati, i zato im gazde dozvoljavaju da paradiraju po KiM

Meni se cini da opozicija hoce samo mali deo vlasti gde nema velikih odgovornosti jer za nesto ozbiljnije nisu spremni.

Cilj je smetati a ne imati vlast

Već napisah da je opozicija samo amortizer, mnogo su gori "kontrolori" opozicije ...oni koji bi da nateraju bilo vlast, bilo opoziciju da uradi ono što njihovim mentorima treba

Nije lako biti opozicija u Srbiji, kakve sve napaljene budale moraju kontrolisati..

Da nije preskočen 6. oktobar 12. mart bi ranije stigao.

Back