Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 57.391
Iskrena da budem Fosilvaso, koliko god Milosevic bio los za Srbiju, ne verujem da je namerno i u dogovoru sa zapadom radio bilo sta na stetu Srbije. Njegova tvrdoglavost i arogancija samo je isla u prilog zapadu, i ostalim suprostavljenim bivsim republikama, to je cela prica. A zatim njegovo postupanje, koje su ljudi i van Srbije dozvivljavali kao agresivno, inacenje, na stranu sto smo i mi ovde tako isto percipirali njegovu vlast.NATO 1999-e? Očiti DOGOVOR Miloševića sa Amerima! Inače bi to napravio odmah nakon OLUJE, 1995-e kada još ameri nisu bili spremni da udare na Srbiju! A on je ČEKAO do 1999-e da se pripreme! Npr. Ameri su za Srbiju imali karte bazirane na kartama Hitlerove Nemačke, Hortijeve Mađarske i JNA 60-tih godina! Primer za Suboticu, tamo piše da je Subotica, Serbija u MAĐARSKOJ!
Pogledajte prilog 1609721
Zaista ne mislim da je bio monstrum, vec samo najblaze receno u zabludi i narcisoidan, zaljubljen u sebe, a u najgorem, potpuno bezosecajan za sve sto je van kruga njegove vlasti i njegovih podredjenih.
Zato je bio los za Srbiju a ne zato sto je izdajnik, tako mislim sada sa ove vremenske distance.