Morpheus
Primećen član
- Poruka
- 683
Bugari, Bugari.. bolje i to nego Avari 

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bugari, Bugari.. bolje i to nego Avari
![]()
mora da je neko posle krštenja zamenio u zološkom vrtu dete za bebu orangutana
http://www.pecatmagazin.com/2010/02/18/stjepan-mesic-krsten-u-pravoslavnoj-crkvi/
Stjepan Mesić kršten u pravoslavnoj crkvi
пола хрвата су покатоличени срби
Не.
"Покатоличени Хрвати", то јест Хрвати који су оригинално били православни Срби, чине само висок проценат међу најагресивнијим националистима, усташама.
Углавном се ради о некадашњим Србима из пасивних крајева, који су за џак брашна прелазили у католичанство, након чега их се одрицала цела фамилија и бранила им да се уопште зову Србима. Као што су и након Другог светског рата за џак не знам ни ја чега, постајали комунисти и рушили те исте цркве у којима су им се очеви молили.
Зато и кажем да је тај део нашег народа национално и верски нестабилан... врло, врло лабилан, а бучан и гласан.
Огроман проценат Хрвата су оригинални Срби католици, који никад нису били православци. То није исто.
У време св. Саве, половина Срба су били католици. У време цара Душана, скоро цео Хум и приморје. Никад то није било православно, није имао ко да их покатоличи јер су од самог почетка били католици.
Ocito je da smo skupa stigli istim svemirskim brodom iz neke daleke galaksije. Mora da su nas proterali.![]()
Gusleee mojeee sitna davorijoo jesaaaam li ti daaavno gooovorijoaj sad nastavi dalje sam
![]()
Један мали проценат Срба и Хрвата и јесу од Бугара. Хрвати од католичких, Срби од православних (Бугара је било и католика).
Али то је мали број... премали. Као и Срба који су руског порекла или Хрвата који су пољског.
..ja mislim da Turci imaju previse Srbijanske krvi..milim..ono..bili su fajf stotina godina u Srbiji..pomiješali se sa Srbima..neeeema...nema vise čistih..Turaka...![]()
![]()
...pola Turske je Srbijanskih gena..
![]()
![]()
...
Не знам, ја сам из тамбурашких крајева, не гусларских.
Зна се чије су гусле, видим да лијепо пјеваш ужњих.![]()
..ja mislim da Turci imaju previse Srbijanske krvi..milim..ono..bili su fajf stotina godina u Srbiji..pomiješali se sa Srbima..neeeema...nema vise čistih..Turaka...![]()
![]()
![]()
![]()
...
![]()
![]()
![]()
...
Pjesma je da se pjeva a ne da se pise povjest kao kod tvojih! u nas sve crno na bijelo![]()
Пази, братац...
Турци су у Централној Србији били 350 година, са вишедеценијским прекидима. У Војводини око 150. И твоју Славонију и Осек су држали дуже од 100 година.
Знаш како оно кажу, "ругала се сврака свраки"...
А Мађари су Хрватском владали 1000 година. Па ти види коме се смејеш.![]()