STIPSE..........

Alo, momci, nemojte da mi spamujete temu.........:evil:

I dalje nema nikoga od proverenih rusofila i kinologa , da nas podseti na "nesebicnu pomoc"
najvecih srBskih prijatelja..........

Cekam i dalje, nadam se , da nece Putin okrenuti jos tri ekstra mandata, pre nego poprave neki prozor na bolnici , ili skoli 'u ime rusko - srpskog " prijateljstva:roll:

imovina drzave Srbije na Kosmetu vredi preko 200 milijardi eura procena je naseg sefa ekonomskog tima za Kosovo.

Rusija i Putin se bore da nam sacuvaju tu imovinu.

Sve sto su sve drzave zapada dale posle 2000te u ovu drzavu ne prelazi vise od 2 milijarde eura.

E sad ti stavi na jedan tas 200 milijardi eura opljackane imovine, zemljista i prirodnih bogatstava nase drzave i naroda na Kosovu, pa na drugi tas stavi 2 milijarde eura zapadnih donacija pa vidi koji preteze.

samo termoelektrane Kosovo A i B kao i Kombinat Trepca , koje su nam opljackali zapadni teroristi i nacisti vrede preko 10 milijardi eura! Samo dve firme vrede 5 puta vise nego sva ukupna njihova "pomoc" za ovih 7 godina! A tim opljackanim firmama u nasem vlasnistvu sada upravljaju amerikanci!

Tako oni zarade od Termoelektrana u Obilicu i Trepci 3 milijarde godisnje pa zatim ovcama i debilima u Srbiji posalju donacije od 2-3 miliona i oni srecniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

imovina drzave Srbije na Kosmetu vredi preko 200 milijardi eura procena je naseg sefa ekonomskog tima za Kosovo.

Sve sto su sve drzave zapada dale posle 2000te u ovu drzavu ne prelazi vise od 2 milijarde eura.

E sad ti stavi na jedan tas 200 milijardi eura opljackane imovine, zemljista i prirodnih bogatstava nase drzave i naroda na Kosovu, pa na drugi tas stavi 2 milijarde eura zapadnih donacija pa vidi koji preteze.
:) :) :)

Eto ti veliki crni choveche...

Politehnička škola od norveške Vlade dobila opremu vrednu 173.000 EUR - stare mašine zamenili računari poslednje generacije

http://www.novavaros.com/pages/galerija/slika/49

U toku ove godine Norveška vlada je Srbiji pomogla sa već 115 miliona maraka - 50 miliona je išlo direktno preko različitih projekata, a 65 miliona preko humanitarnih organizacija. On je podsetio da je u saradnji sa Norveškom vladom već došlo do realizacije tri projekta: "Energija za demokratiju" u okviru koga je šest gradova u Srbiji dobilo energente za grejanje; "Asfalt za demokratiju" gde je obezbeđeno ukupno 1363 tone bitumena koji je upotrebljen za asfaltiranje ulica u osam gradova u Srbiji, i konkurs "Za generaciju koja obećava" kojim je obezbedjeno 1000 stipendija u ukupnom iznosu od 1000000 maraka za najbolje studente u Srbiji.

03. 10. 2005. | 16:59
SUP Niš dobio Kriminalističo-tehnički centar, donacija vlade Norveške

Donacija Norveške Srbiji od 11,57 miliona evra

Za aerodrom u Nišu 2,5 miliona evra

http://www.zrenjanin.org.yu/aktuelno/AmbasadorNorveskeOtvorioTeren.htm

VMA dobila donaciju od Norveške

13:33 | Izvor: Beta
Miodrag Jevtić, ocenio da su pripadnici vojnog saniteta Srbije spremni i sposobni da se uklope u sve evroatlanske procese.

Norvežani grade vodovod

B. Diković, Vesti (27. Juni 2005.)

Zahvaljujuci donaciji norveske Ambasade i pomoci SO, Pirot dobio jos jednu ambulantu
Pomoc proverenog prijatelja

Yebote, ispade malo vise od par golfova , donirali Norvezani.......:roll:

Da da ja pričam o milijardama evra koji nestaju iz države a vraćaju nam oglodale koskice.
To sve navedeno je tipičan primer za to.

:D:D:D:D:D

Kakva boljsevicka demagogija......bore se da nam sacuvaju imovinu:D

Istina , to ih kosta nula kopejki , i mnogo tapsanja po ramenima........
A i tolika borba, ih sprecava, da makar simbolicno uloze u neko radno mesto u srbiji, ili da poprave semafor ispred skole.......od koga je , i previse je...

Bore se za nasu imovinu........:D:D:D:D:D

Jeste , u pravu si..........zaboravio sam onih desetak kontejnera za izbeglice......

Povlacim rec...velika rusija, medved koji se budi, gigant u razvoju , veliki brat......se ipak otvorio za kontejnere...nadam se da to nece usporiti "ubrzani privredni rast" majke rusije:D:D:D:D:D

А што су гасили пожаре које су подметнули твоји кретени! ?

Nego, bre ljudi...........dajte, neki sajt gde su rusi i kinezi pomogli "malog brata srbu" sa nekom kopejkom........ne mogu da verujem , da nam "mama rusija " i " tetka kina" nisu udelili ni banke zute..samo nas tapsu po ramenima, sto ih nista ne kosta........

Jos cu da se razocaram u "dokazane prijatelje" :)

A volim rusiju isto ko i srbiju......:)

Zašti bi nam slali pomoć kad su nam isti ti rusi skrckali iz vazduha stotine milijardi,i evra i dolara,zagadili uranijumom hiljade hektara oranica i šuma.Polupali stotine fabrika i sada još da nam plaćaju.
A zamisli samo koliko su tona kerozina i hiljada tomahavka potrošili na zezanje.Ko će to njima da plati?
Jadnici sada ih grize savest (u poverenju oni i neznaju šta je to) pa daj da vam bacimo koje milionče da ne kmečite više.Pa onda koje vozilce za prvu pomoć.Pa onda kazu evo ti kredit na godina od 200.000 evra a vratićeš mi sledeće godine duplo.A ja ću ti pokloniti neku barakicu ili kakav polovan aparatić za bolnicu,ti i onako neznas za nešto bolje.A ako budeš baš dobar javno ću te pohvaliti.
E ti jadni rusi bas su neke dobrice.Treba da ih privijemo na ranu brže će mo ozdraviti.

:D:D:D:D:D

Kakva boljsevicka demagogija......bore se da nam sacuvaju imovinu:D

Istina , to ih kosta nula kopejki , i mnogo tapsanja po ramenima........
A i tolika borba, ih sprecava, da makar simbolicno uloze u neko radno mesto u srbiji, ili da poprave semafor ispred skole.......od koga je , i previse je...

Bore se za nasu imovinu........:D:D:D:D:D

Само ме интересује да ли ти стварно верујеш у ове глупости које исписујеш? :confused:

А што су гасили пожаре које су подметнули твоји кретени! ?

Ne zna se ko je podmetnuo pozar, ali je nekoliko seljaka pred sudom zbog paljenja strnjika......a tih "domacina " , svinjogojaca, ovcara, stocara, je najvise u srs - dss - ns koaliciji...zato nemoj da se iznenadis da je pozar izazvala seljacina iz Nove Srbije , Veljin domacin.......:D

A Rusi su nam super gasili pozare, sa onim jednim avionom , koji smo cekali tri dana, da prvo pomogne braci Bugarima, a onda da pishne i po srbiji:D:D:D

Само ме интересује да ли ти стварно верујеш у ове глупости које исписујеш? :confused:

Ma jok..........verujem da je rusija ulozila milijarde u srbiju , ali inkognito...:D..skromnost je vrlina....

Ajde, mito, imao si dva dana da izguglas bar jedan primer , finansijske pomoci "majke rusije". koja je "stala na noge i uspravila se"...napacenom mladjem bratu, srbiji.....

Ili bar neki primer , recimo tri firme, koje su rusi kupili i uspesno rekonstruisali......:roll:

E IDI_DADA_AMIN meni je jasno da čovek kao čovek "puca" u raznim teškim i opasnim situacijama po njega.To se manifestuje na razne načine.Kod tebe kroz labilniju ličnost.Jbg neznam pravi medicinski izraz.Samo da ti kazem da sam ja od nekog umerenog demokrate u duši od nedavno postao skoro pravi radikal.Eto i ja sam labilan.

Ali znam sigurno da ćeš odmah da se oporaviš čim se naša vojska i policija vrate na Kosovo i Metohiju i tada ćeš biti u prvim redovima za njima koji će da se busa u prsa i da tvrdi da si herojski izdržao sav onaj šiptarski šljam i da si ti na svojim plećima doneo oslobodjenu svoje drage zemlje.Što je najbolje u svemu tome tih 10-15% srba tvojih istomišljenjka će trčeći sa tobom dole da prikolje koje svinjče pa da se diči njegovim ušima.

XEXE BIĆE PRŠUTE!!!

Ali znam sigurno da ćeš odmah da se oporaviš čim se naša vojska i policija vrate na Kosovo i Metohiju i tada ćeš biti u prvim redovima za njima koji će da se busa u prsa i da tvrdi da si herojski izdržao sav onaj šiptarski šljam i da si ti na svojim plećima doneo oslobodjenu svoje drage zemlje.Što je najbolje u svemu tome tih 10-15% srba tvojih istomišljenjka će trčeći sa tobom dole da prikolje koje svinjče pa da se diči njegovim ušima.

ovo je za povratak vojske i policije na kosovo............

a ovo NISU moji istomisljenici......moji istomisljenici ne krkaju prase kao vrhunac kulinarskog umeca na planeti..:)

Ceska vlada dala pare za rekonstrukciju bolnice "Dragisa Misovic"
Japanci dali veliku lovu za hitnu pomoc, i donacije u autobusima, decije ustanove...
Italijani , kraljevina Norveska, Holandska vlada, vlada Madjarske,vlada Spanije, vlada SAD, vlada Koreje, vlada Velike Britanije............

Sve ove vlade su , uz donacije evropske banke za razvoj, evropske unije......dale obilnu pomoc Srbiji........i hvala im !!!!

Nisam mogao da nadjem nigde donacije vlade Rusije i vlade Kine.....ipak sam ocekivao , da oni kao nasa braca, i sestre, najvise pomognu posrnuloj srpskoj ekonomiji i narodu....

Mozda neko moze da mi pomogne , i postavi neki sajt..???

zaspah cekajuci.........odoh malo da se prosetam , a vi izguglajte nesto...
bar flasu votke, babusku, krznenu subaru........bilo sta??;)

Jedan dokaz, sajt, clanak........bilo sta???

Izmislite nesto, patriJote, ako nema nista .........samo da ne izgubim veru u 'mamu im rusiju" :)

Па психопато болесни лажљиви, заборавио си подгузна муво говнаро ДА ПУТИН ПРВО НИЈЕ ХТЕО ДА ПРИМИ НИ КОШТУНИЦУ НИ БИЛО КОГА ИЗ СРБИЈЕ - ЗАТО ШТО СУ СЕ СВИ ЗАЈЕДНО СА ТОБОМ НАЛАЗИЛИ У ДУПЕТУ АНГЛОСАКСОНАЦА.

Заборавио си, стоко лажљива, да је јавно образложење за ово било ДА ЈЕ ТО ЗАТО ШТО ВЛАСТ У СРБИЈИ НЕ ДОЗВОЉАВА БИЛО КАКАВ ПРИСТУП РУСКОМ КАПИТАЛУ.

Па колико сада серете и подмећете - само да и даље Руски капитал не би ушао у Србију, слугерање једне. Па колико је "труда" и "лове" и "корупције" уложено пре неки дан да се РУСИМА НЕ БИ ДОЗВОЛИЛО ДА КУПЕ БОР...... хајде запуши више своју помијару.

Back