- Poruka
- 33.100
Ove eremitine jesu. Vidi to s njim, šta sam ti ja sad skrivio? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si rekao...ipak ovo i nisu donacije.Pa ako je to jedino što se nudi (donacije)...
A ko to na ovom svetu daje onako, dobrovoljno, bespovratno?
Mala ispravka - kinolog je stručnjak za pse, stručnjak za Kinu je sinolog, a onaj koji voli Kinu je sinofil.
Eto ja samo toliko, a Vi sada nastavite slobodno dalje.
Ni u babe nema dzabe.
Jel to mislite na primer na potez vlade Norveške koja je dala 80.000 evra za 8 najsiromašnijih opština u Srbiji.
Po 10.000 evra.Da kupite neki malo lošiji golf recimo.
Pa nema.Od vremena stare Juge i kliringa,ništa.Kad su bili bedniji od nas davali su nešto.Paradoks?Nego, bre ljudi...........dajte, neki sajt gde su rusi i kinezi pomogli "malog brata srbu" sa nekom kopejkom........ne mogu da verujem , da nam "mama rusija " i " tetka kina" nisu udelili ni banke zute..samo nas tapsu po ramenima, sto ih nista ne kosta........
Jos cu da se razocaram u "dokazane prijatelje"
A volim rusiju isto ko i srbiju......![]()
Dali su.
Rusi recimo pomoc u materijalu kad su bile one poplave i kontejner-barake za izbeglice.
Pa jbg, ne meri se ljubav po parama valjda?
Jer ako se meri onda te neki poslodavac voli milion puta vise od tvoje rodjene babe.
Sigurno.
I drugo, Ruje i same moraju da uloze trilione u svoju nemastinu. Posle, kad budu k'o Norveska, dace nam i vise od Norvezana.
Jel' valja ova?
E, ova vec valja..
Znaci.....bice, samo malo da se strpimo
Poslali su vec nesto po kornjaci, ali dalek je to put..![]()