- Poruka
- 1.122
O izvini mislio si verovatno na onu gore cica-macu.Pa što nekažeš da ti je to omiljeni specijalitet.
naravoučenije Ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па психопато болесни лажљиви, заборавио си подгузна муво говнаро ДА ПУТИН ПРВО НИЈЕ ХТЕО ДА ПРИМИ НИ КОШТУНИЦУ НИ БИЛО КОГА ИЗ СРБИЈЕ - ЗАТО ШТО СУ СЕ СВИ ЗАЈЕДНО СА ТОБОМ НАЛАЗИЛИ У ДУПЕТУ АНГЛОСАКСОНАЦА.
Заборавио си, стоко лажљива, да је јавно образложење за ово било ДА ЈЕ ТО ЗАТО ШТО ВЛАСТ У СРБИЈИ НЕ ДОЗВОЉАВА БИЛО КАКАВ ПРИСТУП РУСКОМ КАПИТАЛУ.
Па колико сада серете и подмећете - само да и даље Руски капитал не би ушао у Србију, слугерање једне. Па колико је "труда" и "лове" и "корупције" уложено пре неки дан да се РУСИМА НЕ БИ ДОЗВОЛИЛО ДА КУПЕ БОР...... хајде запуши више своју помијару.
ДА ПУТИН ПРВО НИЈЕ ХТЕО ДА ПРИМИ НИ КОШТУНИЦУ НИ БИЛО КОГА ИЗ СРБИЈЕ - ЗАТО ШТО СУ СЕ СВИ ЗАЈЕДНО СА ТОБОМ НАЛАЗИЛИ У ДУПЕТУ АНГЛОСАКСОНАЦА.
ДА ЈЕ ТО ЗАТО ШТО ВЛАСТ У СРБИЈИ НЕ ДОЗВОЉАВА БИЛО КАКАВ ПРИСТУП РУСКОМ КАПИТАЛУ.
Па колико је "труда" и "лове" и "корупције" уложено пре неки дан да се РУСИМА НЕ БИ ДОЗВОЛИЛО ДА КУПЕ БОР.....
Kakva boljsevicka demagogija......bore se da nam sacuvaju imovinu
Istina , to ih kosta nula kopejki , i mnogo tapsanja po ramenima........
A i tolika borba, ih sprecava, da makar simbolicno uloze u neko radno mesto u srbiji, ili da poprave semafor ispred skole.......od koga je , i previse je...
Bore se za nasu imovinu........![]()
pa evo hoce da kupe NIS grade naftovode, gasovode .... sta bi ti jos?
U bre diktatore tek sada vidim da si šiptar.Aj reci iskreno odakle tipkaš.
Iz Tirane ???
ili iz Prištine ???
Evo svečano obećavam da ti neće niko ništa.
Ipak će biti svinjskih ušiju u Prištini.
.........ti , meni, pichkurino cacanska ......dzumaro veljina , svecano obecavas da mi nece niko nista
Pisem sa vozdovca....Brace Jerkovic.....centar sveta.....majmune seljacki,![]()
Ceska vlada dala pare za rekonstrukciju bolnice "Dragisa Misovic"
Japanci dali veliku lovu za hitnu pomoc, i donacije u autobusima, decije ustanove...
Italijani , kraljevina Norveska, Holandska vlada, vlada Madjarske,vlada Spanije, vlada SAD, vlada Koreje, vlada Velike Britanije............
Sve ove vlade su , uz donacije evropske banke za razvoj, evropske unije......dale obilnu pomoc Srbiji........i hvala im !!!!
Nisam mogao da nadjem nigde donacije vlade Rusije i vlade Kine.....ipak sam ocekivao , da oni kao nasa braca, i sestre, najvise pomognu posrnuloj srpskoj ekonomiji i narodu....
Mozda neko moze da mi pomogne , i postavi neki sajt..???
Japanci dali veliku lovu za hitnu pomoc, i donacije u autobusima, decije ustanove...
Italijani , kraljevina Norveska, Holandska vlada, vlada Madjarske,vlada Spanije, vlada SAD, vlada Koreje, vlada Velike Britanije............
Sve ove vlade su , uz donacije evropske banke za razvoj, evropske unije......dale obilnu pomoc Srbiji........i hvala im !!!!
Nisam mogao da nadjem nigde donacije vlade Rusije i vlade Kine.....ipak sam ocekivao , da oni kao nasa braca, i sestre, najvise pomognu posrnuloj srpskoj ekonomiji i narodu....
Donacije iz inostranstva
- Do 1. januara trebalo bi da se završi odeljenje urologije, novac smo dobili od češke vlade, koja je izdvojila oko 1,2 miliona evra. Za obnovu hirurgije nemački Crveni krst izdvojio je oko 140.000 evra, a za promenu prozora na dva sprata gradska vlada izdvojila je 5 miliona dinara- kaže Aleksandar Bajec, direktor KBC "Dr Dragiša Mišović".
Al' pazi da tebi ne bi bilo drago i da daju pet milijardi.
.........ti , meni, pichkurino cacanska ......dzumaro veljina , svecano obecavas da mi nece niko nista
Pisem sa vozdovca....Brace Jerkovic.....centar sveta.....majmune seljacki,![]()
Ima od Amerikanaca.
Poklonise nam 500 tona uranijuma.
Centar do mojega a od mojega nema nista! Eto lepo vam reko da Srbija nije u Africi, ali zato majmune imaju! Ovaj ididudlajmi je cisti primer majmunizma! Nemoj se brines, kupi cu ti kilo banane, samo ne moj se useres u gace, mora ce doci ovi tvoji da ti obrisu DUZU!:shock:
Od rusa nam ništa i netreba.
Ti što si navikao da prosiš to sve što si do sada naveo može da stane u tu tvoju prosjačku ćasicu ispred tebe.
Biće ti bolje da uzmeš motiku u ruke i da radiš malo.A možeš i na njivu da zatrpaš sve rupe što ta tvoja bratija iskopa sa tomahavcima.