STIPSE..........

Па психопато болесни лажљиви, заборавио си подгузна муво говнаро ДА ПУТИН ПРВО НИЈЕ ХТЕО ДА ПРИМИ НИ КОШТУНИЦУ НИ БИЛО КОГА ИЗ СРБИЈЕ - ЗАТО ШТО СУ СЕ СВИ ЗАЈЕДНО СА ТОБОМ НАЛАЗИЛИ У ДУПЕТУ АНГЛОСАКСОНАЦА.

Заборавио си, стоко лажљива, да је јавно образложење за ово било ДА ЈЕ ТО ЗАТО ШТО ВЛАСТ У СРБИЈИ НЕ ДОЗВОЉАВА БИЛО КАКАВ ПРИСТУП РУСКОМ КАПИТАЛУ.

Па колико сада серете и подмећете - само да и даље Руски капитал не би ушао у Србију, слугерање једне. Па колико је "труда" и "лове" и "корупције" уложено пре неки дан да се РУСИМА НЕ БИ ДОЗВОЛИЛО ДА КУПЕ БОР...... хајде запуши више своју помијару.

Tebi je lepo.......zivis u svom malom paralelnom univerzumu, gde mozes da u bolesnoj glavici kreiras svet onako kako bi mali mita voleo:D

ДА ПУТИН ПРВО НИЈЕ ХТЕО ДА ПРИМИ НИ КОШТУНИЦУ НИ БИЛО КОГА ИЗ СРБИЈЕ - ЗАТО ШТО СУ СЕ СВИ ЗАЈЕДНО СА ТОБОМ НАЛАЗИЛИ У ДУПЕТУ АНГЛОСАКСОНАЦА.

......a sada su kostunica i ekipa izasli iz dupeta anglosaksonaca, okupali se i usli u dupe Putinu........:D

ДА ЈЕ ТО ЗАТО ШТО ВЛАСТ У СРБИЈИ НЕ ДОЗВОЉАВА БИЛО КАКАВ ПРИСТУП РУСКОМ КАПИТАЛУ.

........ala ti lazeeeees:D.......gde si to procitao??.....dok si nemirno spavao , u znoju lica svoga???......moze neki link, kao dokaz za ovu glupost??:D

Па колико је "труда" и "лове" и "корупције" уложено пре неки дан да се РУСИМА НЕ БИ ДОЗВОЛИЛО ДА КУПЕ БОР.....

kostunica je ucinio sve sto je mogao, da proda bor rusima, i onom Deripaski, sto dere cerku Jeljcinovu.....:D
Cak ga je primio u kabinet, i molio da se otvori za neku kintu, ali dzaba......ne da ruja pare......hteo Bor za DZ...
Posto je dao losu ponudu na tenderu, Bor su dobili austrijanci, iako i dalje kostunica pokusava da ponisti tender i pokloni rudnik Deripaski....

Nego, mito, mamina kito.......ima li neka kinta od rusa , bre , ili nema????:D

:D:D:D:D:D

Kakva boljsevicka demagogija......bore se da nam sacuvaju imovinu:D

Istina , to ih kosta nula kopejki , i mnogo tapsanja po ramenima........
A i tolika borba, ih sprecava, da makar simbolicno uloze u neko radno mesto u srbiji, ili da poprave semafor ispred skole.......od koga je , i previse je...

Bore se za nasu imovinu........:D:D:D:D:D

pa evo hoce da kupe NIS grade naftovode, gasovode .... sta bi ti jos?

pa evo hoce da kupe NIS grade naftovode, gasovode .... sta bi ti jos?

hoce, hoce........:D:D:D

nije tema , sta bi rusi hteli, da kupe za male pare..........

nego:.....zasto nisu ulozili ni kopejke u srpsku privredu, i zasto nisu dali ni jedan evro , kao bilo kakvu vrstu donacije, braci srbima, koje toliko vole.........a i sada su mocna , velika, bogata , jaka , mechka koja se probudila.......pa se pitam..:roll:

sto su tolike stipse???;)

U bre diktatore tek sada vidim da si šiptar.Aj reci iskreno odakle tipkaš.
Iz Tirane ???
ili iz Prištine ???
Evo svečano obećavam da ti neće niko ništa.

Ipak će biti svinjskih ušiju u Prištini.

U bre diktatore tek sada vidim da si šiptar.Aj reci iskreno odakle tipkaš.
Iz Tirane ???
ili iz Prištine ???
Evo svečano obećavam da ti neće niko ništa.

Ipak će biti svinjskih ušiju u Prištini.

:D:D:D:D:D.........ti , meni, pichkurino cacanska ......dzumaro veljina , svecano obecavas da mi nece niko nista:D:D:D:D:D

Pisem sa vozdovca....Brace Jerkovic.....centar sveta.....majmune seljacki,:D:D:D

:D:D:D:D:D.........ti , meni, pichkurino cacanska ......dzumaro veljina , svecano obecavas da mi nece niko nista:D:D:D:D:D

Pisem sa vozdovca....Brace Jerkovic.....centar sveta.....majmune seljacki,:D:D:D

Kakva demokratska retorika.To kao da te je Tadić podučavao ili pre će biti Tači a možda i Tito. Famozna 3T.

A što se toliko ljutiš ako nisi šiptar.I zašto ti smeta poredjenje sa njima?Pa oni su tvoji idoli.Reci iskreno da ti je prijalo kad ti rekoh da si šipac.Da sam na tvom mestu sad bi se zacrveneo do ušiju ko mlada prve bračne večeri.

I gledaj ovo "centar sveta".Pa samo mi reci da još nisi velikosrbin.Sad znam da sam u pravu kada sam napisao da ceš da kačiš svinjske uši oko kaiša na svetoj srpskoj zemlji.
Samo si ovde malo smušen i sklon nazadnim idejama.

Lepo lepo, to je bilo samo za početak.Da čujem nastavak.

Ceska vlada dala pare za rekonstrukciju bolnice "Dragisa Misovic"
Japanci dali veliku lovu za hitnu pomoc, i donacije u autobusima, decije ustanove...
Italijani , kraljevina Norveska, Holandska vlada, vlada Madjarske,vlada Spanije, vlada SAD, vlada Koreje, vlada Velike Britanije............

Sve ove vlade su , uz donacije evropske banke za razvoj, evropske unije......dale obilnu pomoc Srbiji........i hvala im !!!!

Nisam mogao da nadjem nigde donacije vlade Rusije i vlade Kine.....ipak sam ocekivao , da oni kao nasa braca, i sestre, najvise pomognu posrnuloj srpskoj ekonomiji i narodu....

Mozda neko moze da mi pomogne , i postavi neki sajt..???

Kukala nam majka dok su nam na vlasti ljudi slicni tebi,koji bi da zive od tudje milostinje,a ne od sopstvenog rada.

Japanci dali veliku lovu za hitnu pomoc, i donacije u autobusima, decije ustanove...
Italijani , kraljevina Norveska, Holandska vlada, vlada Madjarske,vlada Spanije, vlada SAD, vlada Koreje, vlada Velike Britanije............

Sve ove vlade su , uz donacije evropske banke za razvoj, evropske unije......dale obilnu pomoc Srbiji........i hvala im !!!!

Nisam mogao da nadjem nigde donacije vlade Rusije i vlade Kine.....ipak sam ocekivao , da oni kao nasa braca, i sestre, najvise pomognu posrnuloj srpskoj ekonomiji i narodu....

Од Руса ништа не очекујем.
А теби Иди дадо Амине свака част за теме. Свед су на месту.

ни ја никад нисам чуо да нас је Русија или Кина бомбардовала или да смо ратовали са њима па шта?

Donacije iz inostranstva

- Do 1. januara trebalo bi da se završi odeljenje urologije, novac smo dobili od češke vlade, koja je izdvojila oko 1,2 miliona evra. Za obnovu hirurgije nemački Crveni krst izdvojio je oko 140.000 evra, a za promenu prozora na dva sprata gradska vlada izdvojila je 5 miliona dinara- kaže Aleksandar Bajec, direktor KBC "Dr Dragiša Mišović".

ooooooo, braca Cesi se lepo otvorili, za KBC.......a nisu nas cak ni bombardovali......:):):)

nego, ima li nekih vesti od rusa???......gde se zagubila ona kornjaca kojom su poslali donacije???

Centar do mojega a od mojega nema nista! Eto lepo vam reko da Srbija nije u Africi, ali zato majmune imaju! Ovaj ididudlajmi je cisti primer majmunizma! Nemoj se brines, kupi cu ti kilo banane, samo ne moj se useres u gace, mora ce doci ovi tvoji da ti obrisu DUZU!:lol::shock:

Od rusa nam ništa i netreba.
Ti što si navikao da prosiš to sve što si do sada naveo može da stane u tu tvoju prosjačku ćasicu ispred tebe.
Biće ti bolje da uzmeš motiku u ruke i da radiš malo.A možeš i na njivu da zatrpaš sve rupe što ta tvoja bratija iskopa sa tomahavcima.

Od rusa nam ništa i netreba.
Ti što si navikao da prosiš to sve što si do sada naveo može da stane u tu tvoju prosjačku ćasicu ispred tebe.
Biće ti bolje da uzmeš motiku u ruke i da radiš malo.A možeš i na njivu da zatrpaš sve rupe što ta tvoja bratija iskopa sa tomahavcima.

Pa sto im se slihtate kada vam nista ne treba??:D:D:D

Klosari......:D:D:D:D

Back