Stipsa ili ne?

A da ti lepo skuvas nesto primamljivo i postavis sto sa svecama plus neko dobro vince i jednim tanjirom, kasikom, viljuskom, nozem i sednes i navali, nazdravis za vas dvoje sa najsladjim osmehom na licu i da cekas reakciju :lol:. Skupi hrabrost, to tebi fali.
Ups ovo moze da dovede do raskida, ali ni to nije losa ideja. Zamisli buducnos sa njima.

inace,dete sam sa sela...roditelji penzioneri...koji zive zahvaljujuci poljoprivrednim prihodima uglavnom...i oni ne mogu da mi posalju bas puno novca...nekad vise,nekad manje...

a najvise mi znaci kad mi oni posalju domacu hranu,povrce i voce...tad mogu i da ustedim...al onda sve dam na te nase izlaske...

i da,sto sam s njim...pa malo me je blam da priznam...al sam iz patrijahalne sredine...

vec imala jednog ozbiljnog momka pre ovog(znate onog stomatologa)...al me on ostavio...i onda mi se danasnji desio u tom nekom periodu tugovanja...i eto,vec mi je drugi...i ne bih volela da bude i treceg...ma i ja sam nekad samoj sebi smesna...

vanda,lepo pises...al da li ja to mogu sa ovim da izvedem:roll:

Ако САД не можеш ТО да изведеш, шта мислиш како ћеш сутра кад се удаш за њега????
Па ако ти не будеш радила почне да паре за кућу даје на кашичицу, да ти броји колико си гаћа купила, и да не мрда прстом по кући јер су то ''женски послови''????

Hvala vam na podrsci. Malocas je svratio na blic i cim je dosao , prvo je pitao , sta ima da se jede :roll: Ja mu rekoh nista, jer nisam kuvala.. on poceo da mrmlja nesto sebi u bradu i ode ubrzo ..

:super:
Тооо! Само истрај у томе! :ok:

И ако те пита некад зашто нема ништа за јело - онда му реци у каквој си тешкој материјалној ситуацији и како једноствно немаш! ....Што и јесте истина....

Hvala vam na podrsci. Malocas je svratio na blic i cim je dosao , prvo je pitao , sta ima da se jede :roll: Ja mu rekoh nista, jer nisam kuvala.. on poceo da mrmlja nesto sebi u bradu i ode ubrzo ..

Beži od te budale! Vidiš da te zaebava. Ti da sediš kući i kuvaš, a kad izađete da platiš račun. Ma jeste!

PS. a i uštedećeš pare kad prestaneš da izlaziš s tim Bajom Patkom :mrgreen:

:super:
Тооо! Само истрај у томе! :ok:

И ако те пита некад зашто нема ништа за јело - онда му реци у каквој си тешкој материјалној ситуацији и како једноствно немаш! ....Што и јесте истина....

Samo vi zajebavajte devojku, kad je svaki bude tako ispalio nek vama dodje na adresu da kuka...:neutral:

Zao mi sto je tako brzo otisao :(. samo da ne pocne sad da me izbegava zbog toga..

Јоооој, :besna:..... да си ми другарица сад бих ти рекла:''Ћурко једна!''':lol::besna:

Ти се плашиш да ће почети да те избегава???? :dash:

...А не помишљаш на то да је ОН тај који је за избегавање????

Зар би патила за момком који би почео да те избегава јер не може да се бесплатно храни код тебе???? :dash:

Ja vise ne znam da li sam ja tu sebicna ili on.. Ja bih, ali stvarno nemam para , a istovremeno se trudim i mucim da rastegnem i da imam za sve.. Umorna sam od kalkulacija i smisljanja jela, ko da samo trebam da kuvam svaki dan po ceo dan...

Josh ce da ti kazu da nije nishta strashno da promenish njih 3, 5 ,10 iako si iz patrijarhalne sredine.:thumbdown:

Најбоље је да се уда за првог (евеентуално другог:confused:) који наиђе, па после нек грца цео живот у несрећном браку, само нек чаршија буде задовољна. ;)

Ja vise ne znam da li sam ja tu sebicna ili on.. Ja bih, ali stvarno nemam para , a istovremeno se trudim i mucim da rastegnem i da imam za sve.. Umorna sam od kalkulacija i smisljanja jela, ko da samo trebam da kuvam svaki dan po ceo dan...

Pa kazi mu da nemash pare...ako je skot otici ce. Zato sledeci put biraj pazljivije, ne uleci u vezu odmah posle upoznavanja i sl. :confused:

Sledeci scenario vam je da se ti pravis blesava..on shvata da nesto nije u redu i pocinjete terati inat..on ce ti ladno reci bole me uvo imam ja gde da jedem..na sta ti osecas grizu savesti i pocinjes kuvati..ako oces da ti prosledim neke recepte:lol:

Sledeci scenario vam je da se ti pravis blesava..on shvata da nesto nije u redu i pocinjete terati inat..on ce ti ladno reci bole me uvo imam ja gde da jedem..na sta ti osecas grizu savesti i pocinjes kuvati..ako oces da ti prosledim neke recepte:lol:

ne razumem tvoj komentar...

u kom si ti fazonu:dontunderstand:

hellen,sve što si napisala više nego ima smisla...izgleda da je najteže boriti se protiv samog sebe:)

Back