Stipsa ili ne?

nije on stipsa što traži da platite po pola
ako tebi finansije ne dozovljavaju da toliko izlaziš to mu i reci
pa ćete onda ili manje izlaziti ili šta već, on će plaćati.
a kad nekoga pozoveš na ručak u svoju kuću.. pa jeeeeee...

izgleda mi da problem i jeste u tome što ti njega sve mane voliš =/ a za sok biste se vi lako snašli.

Sta lupas bre, kako nije? EJ trazi da plate po pola? PA to ne radim ni sa ortacima, a ne sa nekom zenskom...

parka, ne idemo u kafane, ja kuvam svakog dana, a on se nikad ne ponudi da da novac za hranu, tako mesecima.. ko da meso i povrce samo stize u frizider, a u kaficu uzme i sto din za obican espreso. i naravno da zna koja mi je situacija, i to u dinar zna. zato se punim besom, a ne smem da mu kazem da smatram da je cicija odjednom
feeelgood, ja sam orjentalistiku zavrsila

hmm...aj ti fino uzmi...pauzu...dulju od tog kuhanja i punjenja frizidera...
pricam iz iskustva; kod "nas" su to sve radili...vilenjaci dok ja nisam...otisla (znaci, dotle stiglo...tj. raspalo se, a i to je odigralo ulogu...)
i tako..nema mene, nema Domacih :zper:

Poslednja izmena:
Ja trazim posao u struci bezuspesno mesecima :(
a period kad je placao je bio sam pocetak veze

A da li on radi u struci? Ako ne radi, mozda mu je bezveze sto se on "prodao" a ti si i dalje principijalna...

ja sam orjentalistiku zavrsila

sestro slatka, kakvom se ti poslu u struci nadas, tacno? :) zavrsila si divnu skolu, a takve skole su najcesce same po sebi nagrada... mislim, da, mogu da zamislim da je nekome potreban orijentalista... ali ne desava se bas tako cesto.

Ti ne razumes njega sto ne placa, on ne razume da tebe kosta ta klopa. Ne vidim u cemu je problem da mu kazes sve to, i nekako se dogovorite... nije kraj sveta :)

parka, ne idemo u kafane, ja kuvam svakog dana, a on se nikad ne ponudi da da novac za hranu, tako mesecima.. ko da meso i povrce samo stize u frizider, a u kaficu uzme i sto din za obican espreso. i naravno da zna koja mi je situacija, i to u dinar zna. zato se punim besom, a ne smem da mu kazem da smatram da je cicija odjednom
feeelgood, ja sam orjentalistiku zavrsila

Uh, onda je on prava stipsa... :roll: I kazi mu to, razgovarajte...
I lepo ti neko predlozio, zaposli se, ne moras odmah u struci, al cisto da imas za sebe...
I prestani da mu kuvas... :)
:cmok2:

.... a da mu jednostavno kazes da si u nezgodnoj situaciji i da ne mozes da si priustis redovno duplo trosenje na hranu?
mada mi je malo nejasno da se do sada
sam nije sjetio da pocne da ucestvuje u formiranju jelovnika al' ok, ima nas raznih

inace mislim da bi trebala da razmislis o toj vezi, ne zbog novca nego
cisto da znas zbog cega si na njim i kako se osjecas na prvom mjestu

.... a da mu jednostavno kazes da si u nezgodnoj situaciji i da ne mozes da si priustis redovno duplo trosenje na hranu?
mada mi je malo nejasno da se do sada
sam nije sjetio da pocne da ucestvuje u formiranju jelovnika al' ok, ima nas raznih

inace mislim da bi trebala da razmislis o toj vezi, ne zbog novca nego
cisto da znas zbog cega si na njim i kako se osjecas na prvom mjestu

evo, Velika Mala Vjestica ti sve rekla ;)

Meni više nije ništa jasno...

Ako ti toliko smeta što kod tebe ruča, prestani da mu kuvaš...
On to od tebe ne zahteva, tvoja je volja.

Ovde očigledno ima puno onih koje su do tridesete izdržavali roditelji (ili to i dalje čine)
a posle su se privalili mužu/ženi na izdržavanje.
Iz takve perspektive, njen dečko je neviđena stipsa.
Iz perspektive čoveka koji je navikao da se bori i radi za sebe, on postupa potpuno ispravno.

Back