gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
i sad ja da vas pitam...dal treba da mu trazim da plati pola iznosa za taj rucak kad vec on meni trazi da mu dajem pola za racun u kaficu...?![]()
Neka plati u naturi....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sad ja da vas pitam...dal treba da mu trazim da plati pola iznosa za taj rucak kad vec on meni trazi da mu dajem pola za racun u kaficu...?![]()
nije on stipsa što traži da platite po pola
ako tebi finansije ne dozovljavaju da toliko izlaziš to mu i reci
pa ćete onda ili manje izlaziti ili šta već, on će plaćati.
a kad nekoga pozoveš na ručak u svoju kuću.. pa jeeeeee...
izgleda mi da problem i jeste u tome što ti njega sve mane voliš =/ a za sok biste se vi lako snašli.
parka, ne idemo u kafane, ja kuvam svakog dana, a on se nikad ne ponudi da da novac za hranu, tako mesecima.. ko da meso i povrce samo stize u frizider, a u kaficu uzme i sto din za obican espreso. i naravno da zna koja mi je situacija, i to u dinar zna. zato se punim besom, a ne smem da mu kazem da smatram da je cicija odjednom
feeelgood, ja sam orjentalistiku zavrsila
Sta lupas bre, kako nije? EJ trazi da plate po pola? PA to ne radim ni sa ortacima, a ne sa nekom zenskom...
Sta lupas bre, kako nije? EJ trazi da plate po pola? PA to ne radim ni sa ortacima, a ne sa nekom zenskom...
pa kako da mu trazim pare za hranu?
Ja trazim posao u struci bezuspesno mesecima
a period kad je placao je bio sam pocetak veze
ja sam orjentalistiku zavrsila
parka, ne idemo u kafane, ja kuvam svakog dana, a on se nikad ne ponudi da da novac za hranu, tako mesecima.. ko da meso i povrce samo stize u frizider, a u kaficu uzme i sto din za obican espreso. i naravno da zna koja mi je situacija, i to u dinar zna. zato se punim besom, a ne smem da mu kazem da smatram da je cicija odjednom
feeelgood, ja sam orjentalistiku zavrsila
što ste se svi odmah za ljubav uhvatili?
.... a da mu jednostavno kazes da si u nezgodnoj situaciji i da ne mozes da si priustis redovno duplo trosenje na hranu?
mada mi je malo nejasno da se do sada
sam nije sjetio da pocne da ucestvuje u formiranju jelovnika al' ok, ima nas raznih
inace mislim da bi trebala da razmislis o toj vezi, ne zbog novca nego
cisto da znas zbog cega si na njim i kako se osjecas na prvom mjestu
zato sto se iz aviona vidi da je on ne voli
ja da se hranim na ulici i ne volim i nemam para, da skuvam grasak za jednu osobu, ne moze to mislim kako, 50 zrna da skuvam??? a da mu ne dam da jede , to tek ne mogu
pa kako da mu trazim pare za hranu?
ja da se hranim na ulici i ne volim i nemam para, da skuvam grasak za jednu osobu, ne moze to mislim kako, 50 zrna da skuvam??? a da mu ne dam da jede , to tek ne mogu