Стилске фигуре

Да је рекао једном, било би сасвим нормално.

Овако је било усиљено и сулудо.

Као да је покушавао да докаже да је успео у нечему.

Уђеш у аутобус, човек ти то понови 30 пута за 3 станице.
Da, ovaj, sigurno je ta veza opsatala.

..i sto je najcrnje, svako drugacije definise i tumaci te silne izraze za jednu te istu stvar...:lol:
Zato se i posvadjamo dok dlanom o dlan...

Мислим да је цела поента коришћења тако лепих речи у мушко женским односима, управо, да тек мало прикажу али и да оставе онај скривени а потенцијални део.

Нешто као летња хаљина која открива девојачко колено, довољно да заинтригира машту мушкараца, али не показује више од тога.

Тако и ти лепи изрази које користимо, а за тумачење постоји читава лепеза могућности.

Cao svima, ovo je muoj deckou Krstas!
Био сам једном на журци, где сам се смувао са неком која ме је снимила од раније, али није смела да приђе на улици.

Док само седели заједно, на сличан начин сам био представљен неким људима који нас први пут виде, а и ми њих.

Уместо "дечкоу" био сам "crush".

Био сам једном на журци, где сам се смувао са неком која ме је снимила од раније, али није смела да приђе на улици.

Док само седели заједно, на сличан начин сам био представљен неким људима који нас први пут виде, а и ми њих.

Уместо "дечкоу" био сам "crush".
Pa dobro, kad si vec uleteo u to budes lojalan.
Da da, ja sam cnjen novi crush i ona moj bon bon crush.

Прво је рекла да иде у неку викендицу са друштвом.

После измислила да иде на неко студијско путовање или тако нешто па да не може да се види и то.

То ти је друга верзија оне приче "нисам сад за озбиљну везу".

Постоји читав низ варијација.

Прво је рекла да иде у неку викендицу са друштвом.

После измислила да иде на неко студијско путовање или тако нешто па да не може да се види и то.

То ти је друга верзија оне приче "нисам сад за озбиљну везу".

Постоји читав низ варијација.
Eto ti ga na. A ovamo moj decko moja ljubav

Eto ti ga na. A ovamo moj decko moja ljubav
Не, не, не.

Crush.

Сећам се пре неких 5 и година и више, једна је причала како мора да ме води у своје родно место, како мора да ме упозна са својим другарицама, да ме виде и то. После две недеље престала да се јавља из чиста мира.

Та ме није ословљавала нити ја њу.

Не, не, не.

Crush.

Сећам се пре неких 5 и година и више, једна је причала како мора да ме води у своје родно место, како мора да ме упозна са својим другарицама, да ме виде и то. После две недеље престала да се јавља из чиста мира.

Та ме није ословљавала нити ја њу.
Joj brate

Братоу

није то ништа.

Да видиш ти када крене да се крије у јавности. Као идем негде заједно, а да се не види да има нешто или да нисмо блиски. Може неко да је види или да нешто закључи. Познају је.

Причам о другој особи...

uf kakav krindž mi je prijatelj i prijateljica

Meni lično status ku*ve u nečijem životu zvuči bolje od statusa prijateljice. Barem deluje vatrenije.

..a sta se tacno opisuje kad kazes krindz..nekako mi nije to bas najjasnije...:lol:

Pa, ili nešto odvratno ili transfer blama. U ovom slučaju zastarelo i sa lošim vajbom. Kao kada neko kaže ženska, a ne riba, recimo. Ženska se govorilo pre hrista i podseća na neku tetku.

Back