- Poruka
- 68.866
Da, ovaj, sigurno je ta veza opsatala.Да је рекао једном, било би сасвим нормално.
Овако је било усиљено и сулудо.
Као да је покушавао да докаже да је успео у нечему.
Уђеш у аутобус, човек ти то понови 30 пута за 3 станице.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ovaj, sigurno je ta veza opsatala.Да је рекао једном, било би сасвим нормално.
Овако је било усиљено и сулудо.
Као да је покушавао да докаже да је успео у нечему.
Уђеш у аутобус, човек ти то понови 30 пута за 3 станице.
Ђаво је у детаљима.
Devojko, pročitaj pažljivije moj deo poruke koji si na početku citirala i na koji si nakalemila nebulozan zaključak.Друже
имаш тамо онај други подфорум.
Овде се води озбиљна прича.
..i sto je najcrnje, svako drugacije definise i tumaci te silne izraze za jednu te istu stvar...Имамо широк вокабулар, па у писању и разговору приказујемо сву лепоту и раскош српског језика.
..i sto je najcrnje, svako drugacije definise i tumaci te silne izraze za jednu te istu stvar...
Zato se i posvadjamo dok dlanom o dlan...
Где има интереса, има и опстанка.Da, ovaj, sigurno je ta veza opsatala.
Друже...Devojko, pročitaj pažljivije moj deo poruke koji si na početku citirala i na koji si nakalemila nebulozan zaključak.
![]()
Био сам једном на журци, где сам се смувао са неком која ме је снимила од раније, али није смела да приђе на улици.Cao svima, ovo je muoj deckou Krstas!
Kaži malaДруже...
Pa dobro, kad si vec uleteo u to budes lojalan.Био сам једном на журци, где сам се смувао са неком која ме је снимила од раније, али није смела да приђе на улици.
Док само седели заједно, на сличан начин сам био представљен неким људима који нас први пут виде, а и ми њих.
Уместо "дечкоу" био сам "crush".
Никада нисам говорио "мала"....Kaži mala
Нисмо се видели после те журке.Pa dobro, kad si vec uleteo u to budes lojalan.
Da da, ja sam cnjen novi crush i ona moj bon bon crush.
Зато не треба користити еуфемизме, већ рећи шта је стварно шта...i sto je najcrnje, svako drugacije definise i tumaci te silne izraze za jednu te istu stvar...
Zato se i posvadjamo dok dlanom o dlan...
Sto jbte?Нисмо се видели после те журке.
...
Прво је рекла да иде у неку викендицу са друштвом.Sto jbte?
Eto ti ga na. A ovamo moj decko moja ljubavПрво је рекла да иде у неку викендицу са друштвом.
После измислила да иде на неко студијско путовање или тако нешто па да не може да се види и то.
То ти је друга верзија оне приче "нисам сад за озбиљну везу".
Постоји читав низ варијација.
Не, не, не.Eto ti ga na. A ovamo moj decko moja ljubav
Joj brateНе, не, не.
Crush.
Сећам се пре неких 5 и година и више, једна је причала како мора да ме води у своје родно место, како мора да ме упозна са својим другарицама, да ме виде и то. После две недеље престала да се јавља из чиста мира.
Та ме није ословљавала нити ја њу.
БратоуJoj brate
uf kakav krindž mi je prijatelj i prijateljica
..a sta se tacno opisuje kad kazes krindz..nekako mi nije to bas najjasnije...![]()
Цура.Pa, ili nešto odvratno ili transfer blama. U ovom slučaju zastarelo i sa lošim vajbom. Kao kada neko kaže ženska, a ne riba, recimo. Ženska se govorilo pre hrista i podseća na neku tetku.
tek to je krindž