крсташ
Poznat
- Poruka
- 8.546
What if I told you да релативно млади људи 30+ као и они млади до 30 користе тај израз?tek to je krindž
"Имаш ли цуру", "Рекла ми је једна цура", "Где ти је цура"...
Бонус:
Рођени и одрасли у Београду.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
What if I told you да релативно млади људи 30+ као и они млади до 30 користе тај израз?tek to je krindž
da, meni cura deluje Bosanski.То као да хоће да имитирају неке Југословене изван СР Србије из 70-тих или 80-тих... Бијело дугме и то...
Što se dodvoravaš Pauli da si moderan.What if I told you да релативно млади људи 30+ као и они млади до 30 користе тај израз?
"Имаш ли цуру", "Рекла ми је једна цура", "Где ти је цура"...
Бонус:
Рођени и одрасли у Београду.
Реч "цура" се не користи ни у Србији ни у Црној Гори.da, meni cura deluje Bosanski.
Зато што јесам.Što se dodvoravaš Pauli da si moderan.
И зато и звучи гадно.otišla sam na Vokabular forum i neko je napisao sledeće
Danasnje znacenje reci 'cura' je u srpskom jeziku sinonim za 'devojka'. Doduse, 'cura' je mozda malo prostije: razlika izmedju 'baba' i 'baka'.
Izgleda da etimoloski 'cura' upucuje na zenski polni organ koji... 'curi'. Sto bi se danas reklo - 'popisulja' ('curica').
Samo za rec 'devojka' ne nadjoh direktnu vezu sa zenskim organom. (Sto ne znaci da je nema, ali jos je trazim?!)
Devojka bi referisala na dojiti/dudati - dojka. Drugim recima, 'devojka' je znacilo 'zenska osoba stasala da doji'.
Samo ime 'devojka' je takodje u vezi sa Devojkom/Dzevanom - slovenskim zenskim bozanstvom koje ima nek atribute rimske boginje Dijane.
U ceskom 'curka' znaci *****, kurvica.[/td]
Aha. Kad bi se gađali tramvajimaЗато што јесам.
Модернији и упућенији него што мислиш.Aha. Kad bi se gađali tramvajima![]()
И ја кажем да xx особа иде са мном на излет, али између нас нема ништа. Онда други крећу да конструишу, а нико не капира да је све пусто.Prosto je i jednostavno. Kažeš "ovo je Paula". "Paula dolazi kod mene". "Sa Paulom idem na kampovanje". to je jedino moderno i civilizovano predstavljanje. Osim ako stvarno nije devojka, iako starinski, to mi zvuči lepo. Sve ostale varijante su smor i deluju bezveze da se opiše osoba sa kojom si intiman.
Био у стану 50 пута. Седим, једем, пијем. Она нешто прича. Мене баш брига. Дође другарица, дође сестра, дође бивши или садашњи лик. Дува промаја.Nema šta koga da briga šta ljudi rade kod nekoga, to nikog ne treba da zanima osim osoba sa kojima si već intiman, oni imaju prava da znaju, jer dele svoje telo sa tobom. Za sve ostale samo ime. Osim ako baš nekom drugu želi da se kaže, onda se kaže "Sa Milicom se iebem" ili slično.. to je drugarski razgovor. Za rodbinu, prijatelje, poznanike itd po imenu.Eto.
После тога је био брак и венчање.Da prajvat bre, izmedju 4x zida, a ovamo meridz brate, obuce se u dobos tortu-na cvetove suknju, baca onaj bide majer okolo, dok joj ovaj navlaci prstenac na prst uz trubu da bude sto glasnije, po sred opstine. Totalno pravjat nema koga sta da se tice.
Ајмо опет:Ne razumem zašto bi se moralno nešto zvati nekim imenom? zašto insistiraš na tome?
Kažem, jedino osobama koji žele biti intimni s tobom /s kim god/ pravo je reći u kom si odnosu sa nekim, za ostale je to nebitno.
Setnja i yebanje.После тога је био брак и венчање.
А пре тога....
Нема, брт.Setnja i yebanje.
Niste znali? Prc! Mosha!