Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
"Zlatni papagaj"...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Тек је сада магла. Како то мислиш да сви Срби код своје куће по Хрватској, БиХ,... а да буду у Србији? Знааш ли ти да је Југославија морала да попуца по шавовима Република и никако дугачије. То су унапред рекли ,,велики''. Да је покушано другачије, одмах авиони, бомбе, ....
Заборавио сам да кажем да су иза плота већ чучале наше домаће хијене са већ додељеним задацима како треба уредити нову Србију. Прескочили су плот тек 2000-те године када се расплет већ знао. Тада су им задаци зацементирани и важе дан-данас и ко зна докле ће.
И ево, хвала Богу ту смо где смо, боље и нисмо заслужили.
Nisam pratio komentare, samo me interesuje od kad državni simboli mogu da se mijenjaju uredbom?
Zašto postavljate te ilirske grbovnike?
Zato što smo Iliri velikim delom. Zato što su nas i drugi dugo vremena zvali Ilirima. Tebi je sigurno poznata na bečkom dvoru "Kancelarija za ilirska pitanja". Opet dolazimo do apsurdnosti teorije o velikoj seobi Slovena.
"Zlatni papagaj"...![]()
Ja ti kažem da SPC slavi svetog Stefana, baš istog tog koji je mađarski sent Ištvan, a ti proveri!
Ove nove države Istočne Evrope → Slovenija, Slovačka izgledaju slično: grb na trobojci.Ne znam ni sta ce grb uopste na trobojnoj zastavi
Imali smo jedan kratak period, nekih 3-4 meseca da se opredelimo kojem ćemo se prikloniti carstvu, a mi, odnosno Sloba, izabra nepostojeće, komunističko carstvo. Niko mu nije javio da je pao berlinski zid. Da smo tada odigrali pametno, danas bi bilo onako kako sam rekao.

na sve strane komisije. Umesto lepo jedan covek, pa da znamo koga da pljujemo i krivimo ga kad nesto ne valja, mi imamo neke komisije pa ne mozemo ni da iskalimo bes ko ljudi. Ne znamo cije porodicno stablo (srbi zensko, djetici musko 
Pun pogodak. Plast izleda elegantnije, lepse, dostojanstvenije, a grb potpunije, skladnije.Ако мислиш на Светог Стефана који се слави 9.Јануара (по новом календару), онда се грдно вараш, јер је то светац Божији који је први пострадао за Христа, те му је пуно име Свети првомученик и архиђакон Стефан.
Ove nove države Istočne Evrope → Slovenija, Slovačka izgledaju slično: grb na trobojci.
![]()
![]()
pa zar niste
ko je prespavao 90-e od nas dvojce
Nije taj... Ne znam tačno na koji datum u kalendaru, ali znam da mi je jedan pop rekao da sent Ištvana i pravoslavna crkva slavi kao sveca, svetog Stefana.

Nije taj... Ne znam tačno na koji datum u kalendaru, ali znam da mi je jedan pop rekao da sent Ištvana i pravoslavna crkva slavi kao sveca, svetog Stefana.
Pa nismo...tj. nisu...nego su bauljali pogubljeni između srpstva i jugoslovenstva, i na kraju lipsali kao magarac između dva plasta sena.
Novi grb je ODLIČAN!!!! Bravo... nadam se da će da ga promene i na zastavi...
Prenosim sa drugog foruma
![]()
Odavde možete i skinuti Službeni Glasnik u pdf formatu broj za novembar:
http://www.*************/?y2wjqmjg0vx747j
I da, za postavljača teme... GRB nije promenjen već samo stilizovan!!!