gost 166646
Ističe se
- Poruka
- 2.397
Šta bi ovo trebalo da znači?
То би требало да значи да је то нека застава, коју је корисник Drezik поставио.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi ovo trebalo da znači?
Ivana reci mi tvoje mišljenje o ovoj zastavi, nije tema al me interesuje, ako te ne mrzi
![]()
verzija bez orla i krune... lepo izgleda...
sa grba srbije treba maknuti ovu dvoglavu mutiranu zivinu koju su nemanjici ukrali od vizantije.
grb srbije treba da bude grb sastavljen iz manjih grbova svih srbijanskih zemalja (ako ne, onda vecih gradova), od backe do sandzaka (raske). kao sto je to slucaj sa ceskom i hrvatskom.
sto se tice zastave, vise bih voleo da se promeni ova cije se boje na ovakav nacin ne slazu. izgleda suvise kic, a nametnuta je srpskom narodu od strane turskog sultana.
То би требало да значи да је то нека застава, коју је корисник Drezik поставио.![]()

![]()
Moze li neko od ,,strucnjaka,, koji toliko henjaju na ovoj temi tj. koji mlate
danima o nekakvim stilovima i umetnickim slobodama,da meni ne strucnoj
po ovom pitanju,objasni sta je bio cilj i svrha onog zguzvanog ili kompresovanog kljuna?!
Zbog cega je sada orao lepsi,zato sto mu je zguzvan kljun
Hvala![]()
![]()
po ovom pitanju,objasni sta je bio cilj i svrha onog zguzvanog ili kompresovanog kljuna?!
Hvala
![]()
Sta je ovde,ne racunajuci zguzvani kljun,lepse nego na ovoj ptici gore?!
To je opet nešto iz Krajine. Mislim da je grb na toj zastavi rađen po predlogu Čedomira Vasića iz 1992.
To je sve što znam o njemu.
Ako me pitaš šta mislim o izgledu tog grba, mogu ti reći da mi se ocila i oblik štita uopšte ne dopadaju, a ni kruna nije baš neka. To je ono što sada primećujem, ali je suviše mala slika da bih mogla nešto konkretnije da kažem o tome.
pošto si ti on-on ti... a svi ste 037
inače hvala na odgovru to te pitam zbog Maljkovićapošto si ti on-on ti... a svi ste 037
inače hvala na odgovru
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_the_Republic_of_Serbian_Krajina_1991-1995.svg
"Овај документ представља прву професионалну векторизацију заставе Републике Српске Крајине. Ова застава је коришћена од 1991. до 1995. године, током рата на простору бивше Југославије."
Author Marko Maljkovic and Vladimir Jovanic / Марко Маљковић и Владимир Јовановић

![]()
Hvala
Sta je ovde,ne racunajuci zguzvani kljun,lepse nego na ovoj ptici gore?!

to te pitam zbog Maljkovićapošto si ti on-on ti... a svi ste 037
inače hvala na odgovru
takođe slažemo se oko izgleda, mada bih ja dodao još da se meni orao ne dopada...
Grujićev orao je do sad najbolji i najlepši orao koji smo imali...
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_the_Republic_of_Serbian_Krajina_1991-1995.svg
"Овај документ представља прву професионалну векторизацију заставе Републике Српске Крајине. Ова застава је коришћена од 1991. до 1995. године, током рата на простору бивше Југославије."
Author Marko Maljkovic and Vladimir Jovanic / Марко Маљковић и Владимир Јовановић
Što ne reče odmah? Sad mi je sve jasno...
A, ti si onda klon našeg moderatora...
Pa, da, naravno da sam klon(ica)! Odlično sam uradila (ili to beše uradio, ne znam više, zbunjena sam) ovaj grb, samo se ne sećam da li sam bila Maljković, ovaj Jovanović, 037, 007 (Bond, Džejms Din) ili neko/a drugi/a tada...![]()

Ona je njegova klon(ica)...![]()
reko da te uhvatim na prepad da vidim jesi l' ti ti ili "on", glupo bi bilo da muvam muško![]()

pa da, Brana u ženskoj verziji![]()
mada bi pre rekao da mu je to vjerna ljuba![]()

šta Brana ti nije bio dovoljno jasan![]()
pa da, Brana u ženskoj verziji![]()
mada bi pre rekao da mu je to vjerna ljuba![]()

Prava ljubav je retka stvar. Ne trebamo to da diramo...![]()

Sestro slatka,moze on da bude hipertrofiran do besvesti,deluje zguzvano i tacka.Sestro slatka, nije kljun "zgužvan", nego je hipertrofiran. To je urađeno da bi orao izgledao lepši i moćniji, i nema diskusije da je Grujić u tome uspeo. On je talentovan kao retko ko.
Grb je bespotreban i suvisan na zastavi.
Meni je bila ok i zastava SRJ, svakako je lepse izgledala od ove nakarade.
Grb je trulez, sa sve onom krunom i polomljenim kljunom.
Grb je bespotreban i suvisan na zastavi.
Meni je bila ok i zastava SRJ, svakako je lepse izgledala od ove nakarade.
Grb je trulez, sa sve onom krunom i polomljenim kljunom.

Brana mi je uvek bio jasan,nema dileme,nego htedoh da cujem
drugu stranu...u cemu je problem?!