ŠTIKLE

• Začetnik teme Začetnik teme pumps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postoje ulosci za stopala koji su upravo napravljeni za stikle.
Mozes naruciti u "Avonu", bili su u ponudi, a mozes ih i kupiti u apoteci, parfimeriji i tome slicno...Dr Šol ih pravi.
Takodje kad hodas u stiklama pravis sitne korake, noge pokreces iz kukova...Gazis na petu lagano...Noga ispred noge...
Vezbaj malo nosenje u kuci, oko kuce... I trudi se da ih cesce nosis, kako bi stvorila kod sebe naviku i kako bi ti se stopalo i misici, tetive i sl. nogu privikli...
Doduse, ako si dugo u njima u jednom danu, verovatno ce se taj umor i primetiti u tvom hodu, ali nemoj da se obazires na to, nego samo nadji lepo stolicu i sedni da malo odmoris, pa posle opet isto...z;)
Inace ces primetiti da muskarci bas gledaju u Tebe dok nosis cipele na stiklu, ali nemoj da te to zbuni jer oni obozavaju takvu obucu...Cak i ako Ti se hod pokvari - nemoj zbog toga da prestajes da ih nosis. Vremenom ce ici lakse...Inace, neke cipele sa stiklom imaju pretanak djon na prednjem delu, pa nogu mogu JAKO da bole u toku i nakon nosenja...Tada istrpi malo, pa sutradan odmori noge u ravnoj obuci...
Inace, ja nikad u zivotu nisam obula nista sa stiklom, ovo mi je sve ispricala koleginica koje ne skida stikle sa nogu (osim zimi)...

Poslednja izmena:
kako sta ce mi?? pa danas neces videti maloletnu devojku koja je izasla uvece a da nije obula stikle..........:lol:

To jeste, jednom upadoh na izvesni splav koji posecuju uglavnom tinejdzeri (da ga ne imenujem) sa tadasnjim momkom, koji je imao nesto da obavi na tom splavu i nisam mogla da verujem..z:shock:Potpuni sok za mene! Stikle manje - vishe, ali onaj stajling...Tako da ja znam cemu pricas...

Ja bih te klinke lepo osamarila.

Nego,tema..ja sam jedva naucila da hodam na platformama,a jos stikle...:sad2:

Stikle mi deluju vrlo zenstveno,ali mi predstoji mnoooogo vezbanja da bih umela da hodam na njima.:roll:

Evo, na primer, ovo je jedna vrsta ulozaka za obucu sa stiklom. Ovo su silikonski ulosci...
t_DSC00056m_b2fb016.jpg

t_DSC00058m_67d07c7.jpg

t_DSC00057m_413d446.jpg

Volim da nosim štikle.U štiklama se osjećam ženstveno i zavodljivo.Volim štikle sa visokom petom,najviše crne,smeđe ili bijele boje.Nije bitno da li su cipele,čizme ili sandale,važno je da imaju extra petu.

Od kako sam pocela da idem u teretanu totalno sam presla na patike i ravnu obucu a stikle nosim samo kad izlazim, i ne tako visoke kao nekada... Da li je teretana "kriva" ili sam ja to "omatorila" i postala uvise prakticna - ne znam, ali je definitivno udobnije!

Jaooo...jako volim stikle ali ih ne nosim cesto jer sam jako visoka pa mi neprijatno...

Šta neprijatno?!z:(( Štikle se nose ako noga u njima dobro izgleda i držanje tela i hod uopše, a visokih mladića ima koliko hoćeš! Uživaj ti samo, i ne osvrći se na visinu, nisi najviša u državi sigurno, a ako jesi, onda i bez štikala nisi mnogo niža...
A možda naletiš i na nekog košarkaša...z:)z:poz:

Ja volim stikle!
Obozavam!
Nisam neki ekspert u hodanju, a i redovno me bole noge
Ali ih i dalje obozavam
Jedan dan nosim stikle, pa ravno i sve tako...
Ah te stikle....

Obozavam stile, odlicno se osecam u njima...Najcesce ih obuvam uvece kada izlazim... Moze se reci da ih cesto kupujem... Najvise mi se svidjaju jednobojne: zute,crvene, plave, zelene, crne... Volim lakovane cipele na platformu sa ne mnogo velikom stiklom... :)

ljudiiiiii, treba mi pomoc :(!!
trazim starke na stiklu, za maturu.. vidjela sam na pocetku da se govorilo o tome, i postavljene su neke slike, ali to NIJE TO. drugacije izgledaju. vidjela sam ih u novom sadu, kozne, dublje, tacnije do pola lista, ali nisam nasla broj i odgovarajucu boju, rasprodato! :( a ja ih zeeeelim.. inace, prilika je matura, koja je krajem maja.
e, sad, s obzirom da sam ja iz bosne, htjela bih doci do bg-a, ali ne bih da dodjem i ne nadjem ih uopste (mnogo kosta :))..
pa molim beogradjanke da mi kazu da li su ih vidjele gdje.. i gdje tacno mogu naci, cijenu i tako.. :D
pomozite, pleaseee!! hvala unaprijed :D!

:cao:obozavam ix
inace sam mozda i najmladji clan foruma i tek sam se registrovala pa da vas pozzzzzzzzzzzz
stikle..... volim one na platformu....
pozdrav iz cg ovamo je divno vrijeme jedva cekam ljeto i moreeeeee
cekamo vas u cg :p

verovatno je sada kasno, ali videla sam starke na štiklu u nekom od onih butičića na bulevaru preko puta tašmajdanskog parka.
bile su bež ili tako nešto, ne znam dal imaju drugih boja.

Back