Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek bile..sva moja obuca je na stiklu osim patika i baletanki..stikle su zakon...
...naravno, na zenskoj nozi
meni je ovo bljak...Niti je lepo niti je zenstveno..kao neke ortopedske cipele samo malo ne obicnijih boja...
devojke, treba mi pomoc hitno.............. da li neka od vas zna neki trik kod nosenja stikli, u smislu da nas manje bolu noge??ja jaako volim stikle, tako lepo izgledaju na devojci, tako izduze noge..... problem je u tome sto me noge ubijaju posle njih.... dovoljno je da ih nosim sat - dva, i da me ceo sledeci dan bole slopala.. a, ni ne nosim neke sa jako ogromnom stiklom (7cm gornja granica)..... mozda mi noge nisu naviknute jos na njih, jer sam tek pocela da ih nosim, ali onda je pitanje kako da ih navikem?
![]()
Nema ti pomocibole i mene pa ih sve redje nosim, godine li su , kilogrami li su , a mozda samo umisljam
![]()
nisam jos ni punoletna, a nemam ni 50 kila tako da nije ni jedno ni drugo![]()
...i šta će ti onda štikle??![]()
kako sta ce mi?? pa danas neces videti maloletnu devojku koja je izasla uvece a da nije obula stikle..........![]()
hmmmm...ne bih da zvučim kao "teta marinac" ali mi je to skroz bezveze...
Al, ajde da ne popujem, imam ćerku od 12 godina....
![]()
Pa dobro, ali ipak je drugacije kada stikle nosi devojcica od 12 i devojka od 16, 17 godina....