ŠTIKLE

• Začetnik teme Začetnik teme pumps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
c2rvictoriabeckhamAntonioBerardi-1.jpg

c2rAntonioBerardishoes-1.jpg

:hahaha:

Možda sam luda skroz na skroz, ali sviđaju mi se ove čizme:D Majke mi! Jesu malo striptizerske... ( malo više:lol:) ali mi se sviđaju:mrgreen:

Volim stikle i cesto ih nosim, uglavnom uvece preko dana su uglavnom razne patikice ... Ne volim baletanke , mislim da one jako ruzno stoje mada ima bas lepih modela ...

devojke, treba mi pomoc hitno.............. da li neka od vas zna neki trik kod nosenja stikli, u smislu da nas manje bolu noge?? :) ja jaako volim stikle, tako lepo izgledaju na devojci, tako izduze noge..... problem je u tome sto me noge ubijaju posle njih.... dovoljno je da ih nosim sat - dva, i da me ceo sledeci dan bole slopala.. a, ni ne nosim neke sa jako ogromnom stiklom (7cm gornja granica)..... mozda mi noge nisu naviknute jos na njih, jer sam tek pocela da ih nosim, ali onda je pitanje kako da ih navikem? :D

devojke, treba mi pomoc hitno.............. da li neka od vas zna neki trik kod nosenja stikli, u smislu da nas manje bolu noge?? :) ja jaako volim stikle, tako lepo izgledaju na devojci, tako izduze noge..... problem je u tome sto me noge ubijaju posle njih.... dovoljno je da ih nosim sat - dva, i da me ceo sledeci dan bole slopala.. a, ni ne nosim neke sa jako ogromnom stiklom (7cm gornja granica)..... mozda mi noge nisu naviknute jos na njih, jer sam tek pocela da ih nosim, ali onda je pitanje kako da ih navikem? :D

Nema ti pomoci :) bole i mene pa ih sve redje nosim, godine li su , kilogrami li su , a mozda samo umisljam :manikir:

pa mislim,jedna od najboljih razlika izmedju zena i muskaraca je u tome sto zene mogu da nose stikle,a da ih pritom niko ne osudjuje,i sto mogu da uzivaju u carima tog,meni veoma dragog,zvuka!:)) ja ih obozavam i imam pravu kolekciju...

Obozavam stikle ali steta sto nisu prakticne i sto me uvek bole noge zbog njih,ne isplati se ici u njima pesice vec iskljucivo autom.Cizme nosim samo zimi a volim podjednako i njih i sandale i papuce.Kad se setim mojih lepih zelenih papuca kupljenih u Turskoj pozelim da je leto...!

Ja sam prvi put obula stikle sa dvajes i nekom cini mi se...ako se ne racuna matursko vece u sandalama na deset cm koje su ravno 90 minuta exploatisane tada i nikada vise...Kuci sam ih donela u rukama,i cekala posle jos nekoliko godina da se opet usudim..
Kod stikle je vazan pad ne visina...ako nije pad dobar,bolu z;)noge u kojim god godinama da si...

Back