ŠTIKLE

• Začetnik teme Začetnik teme pumps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
baby-phat-fortuna-footwear-evening.jpg

NMX06U7_mn.jpg

516KkxquccL._foot-and-shoes-accessories_.jpg

SHOE580.JPG

003shoesDM_468x320.jpg
003shoes1DM_228x688.jpg

Za cipele izašle iz dizajnerske radionice Antonija Berardija teško se može reći da je riječ o štiklama s 'potpeticom' od čak 15 centimetara – kad ni nemaju petu.
A ako želite balansirati gradskim ulicama u ovim originalnim cipelama, morat ćete izdvojiti čak 1.800 funti.
Zainteresiranih dama veće ima. Tako su Gwyneth Paltrow i Uma Thurman već naručile svaka svoj primjerak, i to u crnoj boji, a priča se da Victoria Beckham već ima svoj par od zmijske kože.

Predivne su sve cipele koje ste stavile!!OBOZAVAM STIKLE i kupujem ih u ogromnim kolicinama ali me uvek nesto mrzi da ih nosim itd.Mada , trudim se da svaki dan nateram sebe da ih obujem...Znate one dane kada je lakse obuti patike i trenerkicu .... ;)

Joj, meni neke od ovih na sličicama izgledaju baš slatko, ali ja nisam navikla da nosim štikle, i imam osjećaj da mi baš i ne leže..da sam nekako smotana u njima...ja volim ravno i udobno...

Volim štikle, ali ne tanke... Ne znam zašto, uvek su mi više sexy izgledale deblje štikle ( znate ono, ko prava striptizeta, visoke a debele štikle:hahaha:). Mada, nisam do sad imala priliku da ih nosim pošto mi je, je l te, tek 17 godinica:mrgreen: Jedino "visoko" što sam nosila do sad su bile jako visoke platforme ( pete od plute ) i nosila sam ih za malu maturu:mrgreen: A danas sam videla prelepe čizmice sa malom, debelom štiklom ( ne znam koliko je visoka, možda 5-6 cm ) i tako me kopka da ih kupim, ali ne znam koliko bi to bilo pogodno pošto ne verujem da bi ih nosila u školu, a i malo mi je glupo da sa 17 godina nosim štikle:( Inače, smatram da su štikle super ( naravno, ako umete da hodate na njima, ja imam sreće da sam prirodni talenat za to, ko da sam se sa njima rodila:cool:), zaista čine žensku pojavu gracioznijom, lepšom, i impresivnijom, mad ažena koja sama po sebi nije efektna pojava teško da može štiklama išta da postigne...

Dakle - ŠTIKLE.
Da li volite da nosite štikle i koji Vam je "feeling" u njima?
U koje doba dana ih najčešce oblačite?
Dali ih često kupujete i koji su Vam omiljeni modeli?
Što preporucujete za sva godišnja doba (čizme, sandale...)?

Stikle nosim samo u posebnim prilikama, a gotovo uvijek nosim patike ili cizme martinke.

Meni je oduvek bilo lakše da hodam u štiklama, nego u ravnim cipelama... nisam mogla ni da vozim u ravnim - a sad ih nosim samo ako negde idem autom, spustio mi se poprečni svod na stopalu, pa boli...:cry:

Back