Stigla naredba pakujte kofere; "Budite svesni, Rusija planira vojnu akciju"; oglasila se i Nemačka

Pa ne mogu da budu u pravu obe strane. Mogu ako ćemo da relativizujemo stvari do krajnjih granica, ali pošto je to glupo raditi, onda ipak da uključimo zdrav razum. Amerikanci su reagovali u slučaju Kube jer im je zapretila neposredna opasnost. Ako su oni bili u pravu tada, onda su i Rusi sada u pravu. Ono što ti pričaš je da su u pravu i Amerikanci i Rusi i Kubanci i Estonci i Ukrajinci i Litvanci i Letonci, plus Poljaci, Britanci, Francuzi i Nemci. Ne čini ti se da ovo nije Diznilend, pa da su svi živeli srećno i zadovoljno do kraja?
Сви они добро знају шта раде.
Ово је само ИГРА глобалних сила. Сви они имају оправдање за своја дела.
Не постоји "добра" страна ове игре.
Да, Руси имају оправдање да реагују јер им прети непосредна опасност.
Али због чега су ту Американци агресори и негативци, ако је Украјина 100% против Русије?
Реалан свет није подела на добре и лоше момке. Реалност је компликованија.

УК ће бити међу првима на удару, за сваки округ(грофовију) су предвиђене по 2 нуклеарне бомбе а за Лондон и веће градове по 4-5 бомби.Процене су да би погинуло од 12 милиона до 30 милиона становника УК у нуклеарној размени.
Pazi, garantujem ti da ces otici sa ovog na onaj svet jednog dana kao i svi mi, i neces doziveti apokalipsu izmedju Londona i Moskve

Ne jer oni to ne mogu, nego sto imaju mozga, za razliku od ekipe pacenika koja to sanja.

Zauvek ces ziveti sa tom patnjom, ti i tvoj SNS, i nikad necete isplivati iz te kaljuge

Хм, вјероватно ниси у праву, јер ако желиш добро овој земљи која је Славенска и православна, вјероватно треба да те интересује да изгубе они који су те до јуче поливали осиромашеним уранијумом и касетним бомбама, и вјеруј ми то итекако има везе за нашу државу.
Србија је већ амерички вазал. Да то Русија жели да промени, или било ко други, већ би се нешто и десило до сад.
Али то очигледно не жели ни народ Србије да промени, тако да не знам баш...
На дешавања у свету треба гледати хладне главе и непристрасно.

Сви они добро знају шта раде.
Ово је само ИГРА глобалних сила. Сви они имају оправдање за своја дела.
Не постоји "добра" страна ове игре.
Да, Руси имају оправдање да реагују јер им прети непосредна опасност.
Али због чега су ту Американци агресори и негативци, ако је Украјина 100% против Русије?
Реалан свет није подела на добре и лоше момке. Реалност је компликованија.

Zato što su Amerikanci došli da se umešaju u nešto što ih se realno ne tiče. Na stranu to što su oni i stvorili problem, i to direktnim delovanjem, jer da njih nije bilo, ne bi bilo ni Ukrajine protiv Rusije, a da ne pričamo da ni u ovoj situaciji 100 posto tamošnjeg naroda nije ruski neprijatelj. Uzgred, te priče o komplikovanoj realnosti i da su svi u pravu su samo zamagljivanje situacije. Imamo nekoga ko je došao od preko okeana da bi pravio problem tamo gde ga nema, naravno da je taj neko neispravan.

Србија је већ амерички вазал. Да то Русија жели да промени, или било ко други, већ би се нешто и десило до сад.

Pa i ne baš, s obzirom na to da mi nismo ruska meta jer ovde nema američkih vojnih baza i naoružanja. Tačnije, imamo rusko naoružanje upravo zato da bismo se odbranili od eventualnih američkih projektila.

Говорити шта желе Срби и српски народ је незахвално, али ако имало размишљаш то није ово што нам желе "западни пријатељи" који су нас до јуче гађали бомбама. Гледајући чак и хладне главе, не мислим да нам желе добро, они који су нам убијали дјецу!

Говорити шта желе Срби и српски народ је незахвално, али ако имало размишљаш то није ово што нам желе "западни пријатељи" који су нас до јуче гађали бомбама. Гледајући чак и хладне главе, не мислим да нам желе добро, они који су нам убијали дјецу!
Помисли на малу Милицу, чији је живот био прекинут НАТО бомбама, све би требало да ти буде јасно.

Pazi, garantujem ti da ces otici sa ovog na onaj svet jednog dana kao i svi mi, i neces doziveti apokalipsu izmedju Londona i Moskve

Ne jer oni to ne mogu, nego sto imaju mozga, za razliku od ekipe pacenika koja to sanja.

Zauvek ces ziveti sa tom patnjom, ti i tvoj SNS, i nikad necete isplivati iz te kaljuge
Могуће је да се то неће десити за наших живота, али развој догађаја иде у том правцу.Дуго се то крчка, још од 1798 године када је издато Малтусово знаменито дело Малтусова теорија

Poslednja izmena:
Ја нисам рекао да подржавам Американце.
Него баш и не видим велики разлог да подржавам Русе.

То је твоје мишљење, али мени је ипак дражи онај који је православни и словенски народ, као што смо и ми, и који ми не отима вјековну територију бомбардујући наше градове и убијајући мој народ.

Pa ono, možda zato što ti Rusi nisu napravili ništa loše, dok su ti Amerikanci sipali bombe na glavu i to kao pomoć teroristima.

Да није било Руса, ти се не би никада ни родио, јер би твоје деде/бабе завршили као средства за хигијену на полицама немачких домаћица.

Да није било Руса, ти се не би никада ни родио, јер би твоје деде/бабе завршили као средства за хигијену на полицама немачких домаћица.
Realnost kaže da je pobeda nad Nemcima izvojevana zajedničkim napadima na njih, to znači i Crverna armija i sa druge strane zapadni saveznici. Teško da bi samo jedna strana uspela bez druge.

Pa ono, možda zato što ti Rusi nisu napravili ništa loše, dok su ti Amerikanci sipali bombe na glavu i to kao pomoć teroristima.
Значи, све што Руси буду лоше радили остатку света, ја морам да их подржавам, јер нису мени конкретно ништа лоше радили?
Каква је то сад логика?

Значи, све што Руси буду лоше радили остатку света, ја морам да их подржавам, јер нису мени конкретно ништа лоше радили?
Каква је то сад логика?
Да покушамо овако да ти објаснимо: Тренутно ме боли цурац шта ће Русија урадити остатку свјета,јер је мене тај "свијет", колико јуче полијевао касетним бомбама и осиромашеним уранијумом!

Каква је то сад логика?

Ne baš. Niko nije rekao da podržavaš onoga koji radi loše. Međutim, ti si sam rekao da su Rusi ovde u pravu. Doduše, rekao si i da su drugi u pravu. Pa, kad su svi redom u pravu, onda tu ne možeš da pronađeš kriterijum razlikovanja, jedino možeš da ih razlikuješ prema onome kako se odnose prema tebi. Svi znamo kako su se poneli Amerikanci prema nama.

Да покушамо овако да ти објаснимо: Тренутно ме боли цурац шта ће Русија урадити остатку свјета,јер је мене тај "свијет", колико јуче полијевао касетним бомбама и осиромашеним уранијумом!
Било би ти свеједно да остатак света гори у нуклеарној ватри?
А ја се чудим због чега нам је и даље психопата на власти...

Ne baš. Niko nije rekao da podržavaš onoga koji radi loše. Međutim, ti si sam rekao da su Rusi ovde u pravu. Doduše, rekao si i da su drugi u pravu. Pa, kad su svi redom u pravu, onda tu ne možeš da pronađeš kriterijum razlikovanja, jedino možeš da ih razlikuješ prema onome kako se odnose prema tebi. Svi znamo kako su se poneli Amerikanci prema nama.
Ако не могу да пронађем критеријум разликовања, једино могу да се надам миру.
Шта год да ја мислио о Украјинцима, не желим им рат. Не желим да људи умиру због свега овога.
Због тога сам неутралан и не желим да будем пристрасан.
Иако су нам Американци много штете нанели, не желим да се надам да у потенцијалном рату са Русима погине на десетине, па чак и стотине, милиона Американаца.
Не желим уопште да бирам стране у рату у ком би могли да настрадају милиони људи. Чак и ако нека страна ту има ''моралну'' предност. Јер ако постоји ''добра'' страна, она ће гледати да избегне рат са толико катастрофалним штетама.

Било би ти свеједно да остатак света гори у нуклеарној ватри?
А ја се чудим због чега нам је и даље психопата на власти...
Опет погрешно постављаш ствари!
Ако буде свијет горио у нуклеарној ватри, а ја и ти с њим, то вјероватно није зато што је Русија реаговала што им је неко дошао пред врата и закуцао да им се усели у стан.
И одмах да ти кажем и да се слажем с тобом да нам је ебени психопа на власти.

Опет погрешно постављаш ствари!
Ако буде свијет горио у нуклеарној ватри, а ја и ти с њим, то вјероватно није зато што је Русија реаговала што им је неко дошао пред врата и закуцао да им се усели у стан.
И одмах да ти кажем и да се слажем с тобом да нам је ебени психопа на власти.
Онда се опет враћамо на исту причу.
Украјина је та која жели Американце у својој држави, док апсолутно не жели Русе.
Американци нису упали војном силом у Украјину и уценили је да буде на њиховој страни.
Да којим случајем Америка упадне на саму територију Русије и испровоцира сукобе и поделе, онда би било у реду да Русија реагује војно.
Док у овом случају, једино исправно и ''морално'' решење које Русија има је да дипломатски, политички или економски одговори на амерички утицај.

Ако не могу да пронађем критеријум разликовања, једино могу да се надам миру.
Шта год да ја мислио о Украјинцима, не желим им рат. Не желим да људи умиру због свега овога.
Због тога сам неутралан и не желим да будем пристрасан.
Иако су нам Американци много штете нанели, не желим да се надам да у потенцијалном рату са Русима погине на десетине, па чак и стотине, милиона Американаца.
Не желим уопште да бирам стране у рату у ком би могли да настрадају милиони људи. Чак и ако нека страна ту има ''моралну'' предност. Јер ако постоји ''добра'' страна, она ће гледати да избегне рат са толико катастрофалним штетама.
Ако дође до тога, биће свеједно и ко је "морално" у праву а когу и ти и ја подржавамо.

И западни свет само.
Било би ти свеједно да готово милијарду људи погине?
Смрт стотина милиона људи прижељкују западњачке империјалистичке елите и зато изазивају Русију.

Нико их не бије по ушима да вашаре у руском дворишту, Република Доњецк, Република Луганск и Русија их не угрожавају нити монтирају ракете у њиховом дворишту.

Онда се опет враћамо на исту причу.
Украјина је та која жели Американце у својој држави, док апсолутно не жели Русе.
Американци нису упали војном силом у Украјину и уценили је да буде на њиховој страни.
Да којим случајем Америка упадне на саму територију Русије и испровоцира сукобе и поделе, онда би било у реду да Русија реагује војно.
Док у овом случају, једино исправно и ''морално'' решење које Русија има је да дипломатски, политички или економски одговори на амерички утицај.
САД су суверене земља и могу да одлуче да не стационирају своје оружје у непосредној близини Русије.

Back