Stigla naredba pakujte kofere; "Budite svesni, Rusija planira vojnu akciju"; oglasila se i Nemačka

Netačno.

Pronađi nekoliko Poljaka, popričaj sa njima, pa ćeš videti kako glupetaš i kako je to predaleko od ih tvojih devojačkih snova!
"Оно" добија статистичке податке од Вучићевих "статистичких извора" као "валидне"....:hahaha::hahaha:

Nisi dovoljno čitao objavu Natoa

5-E256-ED2-0069-4-BB8-8378-034396-F1-F6-F8.jpg
i ti os da se bavis politikom :lol:

pa cela americka spoljna politika se ogleda u samo jednoj stvari
obrtanjem onoga sta javno kazu :hahaha:

Jbte na kojim si ti drogama, izrazom subhuman trpaš u isti koš Ruse, Srbe, Talibane.
Ovi što su sjekli glave "zapadnjacima" su tvoji džihad ratnici iz Sirije i Iraka.

Ne Srbe.
Samo rusobuljase.
Mene nikad nisi cuo da treba da se uclanimo u Ameriku, i budemo Americka gubernija

Dok recimo Tixoglu daje bulju da ga hebavaju Turci i Rusi. I kaze će da uživa.

Ne Srbe.
Samo rusobuljase.
Mene nikad nisi cuo da treba da se uclanimo u Ameriku, i budemo Americka gubernija

Dok recimo Tixoglu daje bulju da ga hebavaju Turci i Rusi. I kaze će da uživa.
Pa realno bi tako trebalo i da bude.Bliži su mi sloveni i pravoslavci i po karakteru i po moralnim vrijednostima, nego anglosanksonci koji gaje toliku količinu mržnje prema nama i to toliko da su čak htjeli zvanično da dodjele mom narodu epitet genocidni, ti isti koji su izazvali desetine ratova i dosad sahranili stotine hiljada pripadnika drugih naroda.

Pa realno bi tako trebalo i da bude.Bliži su mi sloveni i pravoslavci i po karakteru i po moralnim vrijednostima, nego anglosanksonci koji gaje toliku količinu mržnje prema nama i to toliko da su čak htjeli zvanično da dodjele mom narodu epitet genocidni, ti isti koji su izazvali desetine ratova i dosad sahranili stotine hiljada pripadnika drugih naroda.
Pa Ukrajina nam je veći brat od Rusije

Ukrajinski narod je u stvari izmislio pravoslavlje, a tek kasnije ga je pokrao Kiril

Back