Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vragolasta Amfibija:
ma ko bre,dlakav !?? :x

a da,jesam...na glavi !!!!

zato mogu da pravim frizuuuuuuuuuuuuure...a vi ne mozeteeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! ha-ha !

e da...ta tema..bas je idijotska !

Edge,Nish se spominje jer sam ja rekla da je kojote iz Nisha,ali iskreno mozda sam pogresila :oops: ,mozda sam ga pomeshala sa randomom.

e da..i jos jednom se desilo da sam napisala i sve mi se obrisalo.od sada moram da koristim Word kada pishem tako duge postove :lol:

Neko me je juce zvao na neko okupljanje ali sam ja bila zauzete da odgovorim.

evo sad odgovaram : MA NIKAKVE OKUPLJANJA !!!OCETE DA ME ISKORISTITE KO KOJOTE KALIMERO PA POSLE DA ME ZOVETE NA MOB I DA MI PRETITE SMRCU !!! 8)

ako neko nekog treba da iskoristi to sam ja vas !!! :lol: 8)
sto ti mene zezas sto nemam kosu :cry:

Vragolasta Amfibija:
ma ko bre,dlakav !?? :x

a da,jesam...na glavi !!!!

zato mogu da pravim frizuuuuuuuuuuuuure...a vi ne mozeteeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! ha-ha !

e da...ta tema..bas je idijotska !

Edge,Nish se spominje jer sam ja rekla da je kojote iz Nisha,ali iskreno mozda sam pogresila :oops: ,mozda sam ga pomeshala sa randomom.

e da..i jos jednom se desilo da sam napisala i sve mi se obrisalo.od sada moram da koristim Word kada pishem tako duge postove :lol:

Neko me je juce zvao na neko okupljanje ali sam ja bila zauzete da odgovorim.

evo sad odgovaram : MA NIKAKVE OKUPLJANJA !!!OCETE DA ME ISKORISTITE KO KOJOTE KALIMERO PA POSLE DA ME ZOVETE NA MOB I DA MI PRETITE SMRCU !!! 8)

ako neko nekog treba da iskoristi to sam ja vas !!! :lol: 8)
PA ZATO SMO REKLI DA.... A JA SAM KAKO GOD DA OKRENES (PRASENCE PO MOGUCNOSTI !!! )ISKORISTIV

Bash sam i ja blentav, zapeo oma za shargarepu, a pritom zaboravio da ti chestitam rodjendan, malkice sa zakashnjenjen, imao sam mnogo opasnu misijnu spashavanja device iz kandzi azbahe, pa nisam stigao na vreme. Pa, sve najbolje, podseti me da ti izvuchem ushi kada se sretnemo, to da porastesh veelika. Da se mi vratimo na shargarepu, el ima el nema?

dragi laki luk(iliti kako beshe...ne mogu da se setim kod nas :shock: )

ako bacish kratak pogled na moj profil videces tamo zasto sam uvek u nedostatku sargarepe.

za toliko trcanje potrebna je snaga !!!!

tako da...subota je pijacan dan ovde...pa javi se sledece nedelje.

pozdravi buvaru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back