Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Edge:
Zohar:
Ti nemoj da pretiš mojoj ženi, da ti šiju ne otkinem! :lol:

Ja sam izgleda nešto propustio dok sam bio na letovanju?! :shock: :twisted:
Nema ljutnje, pa kad ti zatreba (a sigurno hoće) ona simpa knjižica "100 načina kako ubiti svoju suprugu i zašto", rado ću ti je pozajmiti! :wink:
Pa Edge...ne zele svi da unishtavaju svoje zene ko ti...neki bi i da ih maze,paze,tetoviraju... :wink:
samo prvo treba da ih uhvate !!!
:wink:

iggy77:
Pop Relja:
Previše energije odlazi na zamah sekirom. Ja to radim klasično, nožem presečem vrat. :twisted:
AMAN LJUDI , NASA VRAGOLASTA SAMO TRAZI DECKICA, A NE KOLJACA,NJOJ JE I OVAKO KRVI PREKO GLAVE. ONA JE KULTURNO OBRAZOVANO STVORENJCE POMALO STIDLJIVO I ZATO KORISTI IZ ZEZE OVO ELEKTRONSKO SITO I RESETO!!!!
ama ko se zeza...ne unosi zabunu u redove nezenja !!!!
ali,,,da,,jeste sve je to tacno ,narocito da sam stidljiva...svo gledaj
:oops:

miodrag2005l:
jesi ti to u koleno nevina, i dali skupljas wc papirice? mogu ti odmah poslati sa posvetom!! :lol:
ma vazi.
samo ne znam,mislim da ne bi uspeo jer koliko vidim jos uvek je potreban neko da ti brise doope a verujem da tvoja mama ne bi zelela da ti daje lazu nadu da imas neke sanse kod mene...ti decko treba da muvas neke sa osnovnom skolom,ruznjikave,glupkaste...neka koja ti je par...ja nisam za tebe...

Vragolasta Amfibija:
miodrag2005l:
jesi ti to u koleno nevina, i dali skupljas wc papirice? mogu ti odmah poslati sa posvetom!! :lol:
ma vazi.
samo ne znam,mislim da ne bi uspeo jer koliko vidim jos uvek je potreban neko da ti brise doope a verujem da tvoja mama ne bi zelela da ti daje lazu nadu da imas neke sanse kod mene...ti decko treba da muvas neke sa osnovnom skolom,ruznjikave,glupkaste...neka koja ti je par...ja nisam za tebe...
:D :D :D
KLAP , KLAP , KLAP....( APLAUZ KO TILETU NA KONF NESVRSTANIH , AKO NE I DUZI !!! )

iggy77:
Vragolasta Amfibija:
miodrag2005l:
ma vazi.
:D :D :D
KLAP , KLAP , KLAP....( APLAUZ KO TILETU NA KONF NESVRSTANIH , AKO NE I DUZI !!! )
IDEMO SLEDECI !!!

Vragolasta Amfibija:
miodrag2005l:
ma vazi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A u ocima joj..."jao,Reljo,kakve nezne ruke imas sto me drzis oko vrata tako nezno...sta sad hoces,da me mazis malo...?Kako su ti duboke i plave tvoje oci,nisam znala da mozes da volis jednu obicnu kokosku,da znas da i ja tebe vo....kreeeeeeeeeeeek !!!!"

Zohar:
KULIMINOTI:
Vragolasta Amfibija:
"taj koji ono?" :shock:
dont anderstend....

e pa da...imam jake telepatske kurabilne moci...(nadam se da znate sta znaci pojam "kurabilno") 8)
aha znamo znamo :wink: :wink:
kako da neznamo,kako ono rece "kura..."
Nego prodjose 10 dana a ja cekam nestrpljivo :twisted:
ha ha ha :lol: :lol: :lol: ta ti je dobra :wink: :wink: ali nemoj biti ocajan sve ce doci na svoje mesto pa i vragolasta na onu stvar 8) 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back