The Edge
Primećen član
- Poruka
- 621
a što ne bi dala adresu - da ti pošalju pouzećem?Vragolasta Amfibija:pa....ne....jer to znaci da bih onda valjda trebala da ti dam broj telefona![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a što ne bi dala adresu - da ti pošalju pouzećem?Vragolasta Amfibija:pa....ne....jer to znaci da bih onda valjda trebala da ti dam broj telefona![]()
ma ja cu ti dati boj mobilnog:062/454-81. za ostalo se snadji sam :wink: ........mada....ona trazi dopunu za netVragolasta Amfibija:pa....ne....jer to znaci da bih onda valjda trebala da ti dam broj telefona![]()
sto ti mene zezas sto nemam kosuVragolasta Amfibija:ma ko bre,dlakav !?? :x
a da,jesam...na glavi !!!!
zato mogu da pravim frizuuuuuuuuuuuuure...a vi ne mozeteeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! ha-ha !
e da...ta tema..bas je idijotska !
Edge,Nish se spominje jer sam ja rekla da je kojote iz Nisha,ali iskreno mozda sam pogresilaops: ,mozda sam ga pomeshala sa randomom.
e da..i jos jednom se desilo da sam napisala i sve mi se obrisalo.od sada moram da koristim Word kada pishem tako duge postove![]()
Neko me je juce zvao na neko okupljanje ali sam ja bila zauzete da odgovorim.
evo sad odgovaram : MA NIKAKVE OKUPLJANJA !!!OCETE DA ME ISKORISTITE KO KOJOTE KALIMERO PA POSLE DA ME ZOVETE NA MOB I DA MI PRETITE SMRCU !!! 8)
ako neko nekog treba da iskoristi to sam ja vas !!!8)

PA ZATO SMO REKLI DA.... A JA SAM KAKO GOD DA OKRENES (PRASENCE PO MOGUCNOSTI !!! )ISKORISTIVVragolasta Amfibija:ma ko bre,dlakav !?? :x
a da,jesam...na glavi !!!!
zato mogu da pravim frizuuuuuuuuuuuuure...a vi ne mozeteeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! ha-ha !
e da...ta tema..bas je idijotska !
Edge,Nish se spominje jer sam ja rekla da je kojote iz Nisha,ali iskreno mozda sam pogresilaops: ,mozda sam ga pomeshala sa randomom.
e da..i jos jednom se desilo da sam napisala i sve mi se obrisalo.od sada moram da koristim Word kada pishem tako duge postove![]()
Neko me je juce zvao na neko okupljanje ali sam ja bila zauzete da odgovorim.
evo sad odgovaram : MA NIKAKVE OKUPLJANJA !!!OCETE DA ME ISKORISTITE KO KOJOTE KALIMERO PA POSLE DA ME ZOVETE NA MOB I DA MI PRETITE SMRCU !!! 8)
ako neko nekog treba da iskoristi to sam ja vas !!!8)

A za dezert? :wink:Vragolasta Amfibija:danas mi je rodjendan pa ko je slobodna neka skokne do Donjeg Mulja na tortu![]()
Srecan rodjendan i ziveli !Ljubavi,srecan ti rodjendan.....a sto se tice torte,evo meeeeeeeVragolasta Amfibija:danas mi je rodjendan pa ko je slobodna neka skokne do Donjeg Mulja na tortu![]()
The Edge:A za dezert? :wink:Vragolasta Amfibija:danas mi je rodjendan pa ko je slobodna neka skokne do Donjeg Mulja na tortu![]()
![]()
![]()
vyi:Imas i pozdrav i iz tude drzave, koje znaci da si medunarodno populjarnaSrecan rodjendan i ziveli !

Zohar:Ljubavi,srecan ti rodjendan.....a sto se tice torte,evo meeeeeeeVragolasta Amfibija:danas mi je rodjendan pa ko je slobodna neka skokne do Donjeg Mulja na tortu![]()
bajkovidac:Srećan ti rođendan i jedan dan!
Je'l ostalo nešto od torte?

A kako da dođemo do te polovine?Vragolasta Amfibija:ostalo pola,taman za drustvo sa foruma![]()
Vragolasta Amfibija:hehehehe...na ovoj slici ja bezim...u nepoznatom pravcu.
ako me hoces moras da me juris :wink: