stidite li se sebe

a ko hoće nek mi kaže lepo da li radi takve glupe stvari kao što je izlazak sa tipom bivšem iz inata kao ja, i da li se posle stidi... da mi bude lakše ne znam što vas to pitam... sad mi bezveze što sam izašla, i bezveze mi što sam ostavljena i bezveze mi što sam glupa u ljubavi... ja pišem kako sam a vi kako oćete...
ionako će i ova kao i mnoge brzo pod ključ... ;-)

skoro sam se jako stidela sebe
zbog jednog momka kome sam zbog u pogresnom trenutku
uradila i rekla neke stvari
jako, ali jako me je bilo sramota
sada mesec dana od tad shvatam da
to i nije bilo tako strasno kao sto mi je u tom trenutku izgledalo
i ne crvenim vise, jedino kad me on pecne zbog toga;
sve to draga moja prodje;
.... a da si glupa u ljubavi, nisi jedina, ja mislim da kad je
ljubav u pitanju nema gluplje od mene..
i ne volim kad se zaljubim i prepustim tom osecaju,
zapravo u tim momentima o tome i ne razmisljas
a kasnije kad se doticni pokaze kao skot
dodje mi u zemlju da propadnem i jako se stidim sebe
i uvek kazem sebi glupaco, kad ces se opametiti..
:roll:

stidim se kad napravim nešto glupo ili ne napravim nečeg kako treba zato što nečemu ne posvetim dovoljno vremena i truda
ali stojim iza onog što napravim ili kažem pa koliko god mi žao bilo...štaš posle kukat:D

Posedujem bubuljicu i ponosim se njom!
c070wi8.gif

Mene je svaki dan sve vishe i vishe sramota , kako sam se zatreskala ko shiparica i izgubila glavu za njim.A to ne lici na mene , nikako. I koliko sam se vezala , tek je to strasno.
I sramota me i strah , ko da stavite svoj ceo zivot i srecu u ruke drugog bica.

Mene je svaki dan sve vishe i vishe sramota , kako sam se zatreskala ko shiparica i izgubila glavu za njim.A to ne lici na mene , nikako. I koliko sam se vezala , tek je to strasno.
I sramota me i strah , ko da stavite svoj ceo zivot i srecu u ruke drugog bica.

Ma nema sta da te bude sramota i strah 8-)! Bas je to cool rizikovati, grlom u jagode, i uloziti ljubavi energiju, pa sta bude...Osecaji koji sve to prate vredni su svakog rizika :wink:

da zadovoljim forumaške mase,
da tip čim me je video, zadigao mi je haljinu, i počeo da me beje tu na sred moje ulice...
svi su gledali, tucao me od pozadi i isprskao me po dupetu...
onda smo otišli kod lokija na ćevape, i dok smo jeli ćevape, ljubili smo se pa smo bili masni...

to nas je baš napalilo i onda smo se bejali tu ispred lokija. . .

onda me je dovezao kući i rekao da ga mrzi opet da ,me beje al da će sutra biti odmoran pa da dođem kod njega al da obavezno ponesem ćevape...

eto sad zanimacije za ove koji oće da čuju budalaštinu...

a ko hoće nek mi kaže lepo da li radi takve glupe stvari kao što je izlazak sa tipom bivšem iz inata kao ja, i da li se posle stidi... da mi bude lakše ne znam što vas to pitam... sad mi bezveze što sam izašla, i bezveze mi što sam ostavljena i bezveze mi što sam glupa u ljubavi... ja pišem kako sam a vi kako oćete...
ionako će i ova kao i mnoge brzo pod ključ... ;-)
MA ti si bre debil od osobe....

MA ti si bre debil od osobe....

Cim si otisla sa tim bivsim i cim si to iz inata uradila, ti nemas sovju licnost niti znas nacin kako da resis problem, veci si se spustila nisko i uradila to sto si uradila.....
A odgovor na tvoje pitanje, ne, nes stidim se ni kada uradim neku glupost, jer uvek prvo razmislim da li je pametno to uraditi..............zadovoljna.......

Cim si otisla sa tim bivsim i cim si to iz inata uradila, ti nemas sovju licnost niti znas nacin kako da resis problem, veci si se spustila nisko i uradila to sto si uradila.....
A odgovor na tvoje pitanje, ne, nes stidim se ni kada uradim neku glupost, jer uvek prvo razmislim da li je pametno to uraditi..............zadovoljna.......

aha
eto vidis kako ti nisi debil od osobe
ti lepo prvo razmislis da li je nesto pametno uraditi, i onda uradis glupost
i naravno ne stidis se
jer si prvo razmislio
divan model ponasanja

evo ja se sad stidim sebe nesto su fini a ja se ponasham ko pi.cka a ne smem da im pogledam u oci nista mi ne valja i pateticna sam jedino da radim a nemam neki osecaj dobar kao da mi ovo sve nije ni trebalo, pisem nejasno i nedoreceno i zato se svi zbune

nekako sam pisala lako i sad mi je tesko i nije mi zabavno i stidim se sebe hocu da se svajdam i zato se stidim jer sam zla u dushi a sad ce neko da me razuveri ja sam .. i spava mi se i hipohondar sam izgleda a samo bih da se bolje upoznam

zao mi je sto sam ovakav kreten ali necu da me sad neko razuveri i mozda mi fali gvozdje i ne znam sta da uradim nervira me sto je pola cetiri!!! a imam domaci i nikad necu zavsiti faks etf i zato mi je krivo htela sam da se pravim vazna ako ga zavrsim!!!!! samo zato

danas se osecam bolje, danas mi sunce sja, shto bi otpevo kapetan : ))

e je l vam trebaju cudno-komicne situacije mozda neprijatne ja sam odmah pomislila na forumashe da im preporucim ali nisam znala kako i ne zelim da budem zlobna prema organizatoru ali kao bash bih : )) jedno mesto

Back