Sticanje novih poznanstava putem kurseva, treninga i drugih zajednickih aktivnosti...

TheRedOne

Zainteresovan član
Poruka
292
Objasnicu problematiku na jednom primeru:

Idem na kurs spanskog vec godinu dana, grupa se mozda tokom vremena malo menjala, ali uglavnom su tu istih 4-5 ljudi, od toga je samo jedan muskarac koji retko dolazi tako da cu generalisati celu situaciju na zene.

Dakle posle casa skupe se ispred zgrade da jos malo popricaju zatvorene u krug kao kvocke. Ja se tu prisljamcim sa potpunim pravom, i niko jos nije bio toliko drzak da me istera jer niko jelte ne zeli pobesnelog kolegu posebno u grupi za strani jezik gde je komunikacija bitan faktor :per:
Ali vidi se da bas nesto i nisu entuzijasticne, mada ako postavim neko dobro pitanje ili se ukljucim u pricu generalno saradjuju. A onda svaka onu drugu pod ruku i odose.

Problem je u tome sto stalno pricaju u stilu "devojke mora da se nadjemo negde da se ispricamo", cak su dva puta i bile u kaficu, slavile i neki rodjendan, mene nikad niko nije zvao iako sam deo te grupe, kao i da ne postojim van ucionice.

Da naglasim da se niko nije medjusobno poznavao pre kursa.

Ne verujem da bih se muvao bas sa nekim iz grupe, ali ne bi bilo lose biti deo tog socilanog kruga, zbog druzenja, mozda nekih drugarica i slicno; kao u USA recimo.
Mada znajuci pouzdano da samo jedna od njih ima stalnu vezu, ne znam koji ***** glume. Ne trebaju im nova poznanstva?

Brojeve telefona nikakve nisam ni hteo da trazim, jednom sam pitao kada nisam bio cele nedelje sta su imali za domaci i jedna matorka mi je rekla nista mnogo vazno, samo su vezbali neke recenice koje ce vec profesorka da mi da itd. Valjda se uplasila da cu joj traziti svesku :D
Uostalom da nekom treba moj broj, trazile bi ga i same :whistling:

Neces se ti tu leba najesti tj videti dal čka stoji uspravno ili horizontalno. Odyebi ih i furaj dalje. Prvo i osnovno, devojka u 10 minuta razgovora zaključi da li si ti taj. Ja sam lično imao uvek kontra iskustvo ali to je zbog moje grube spoljašnjosti koja ih je uvek prevarila a meni dala prednost da je proučim kraičkom oka. Zanemari moje iskustvo, realno nemaš tu šta da tražiš :cool:

Inače ona stara dobra sa ignorisanjem i sprdanjem je kod devojaka uvek palila... Nemaš u ovom slučaju šta da izgubiš :mrgreen:

...reci njima sve ovo sto si nama iskuckao, buduci da te ne zanima flert sa njima, taman posla nesto vise :lol:, neces se obrukati vec ces delovati kao iskreno musko celjade, istinska retkost u danasnje vreme. :)
I da, ne slusaj ovog sto ti savetuje ignorisanje i sprdanje, ( to je palilo u petom osnovne :mrgreen:) vec im se priblizi jer je objektivno u tvom interesu da budete drugari....gde pobeze musko-zensko prijateljstvo danas, ni ja ih ne razumem ako ti nesto znaci... :(

grupa koja je na okupu sa istim interesom ima jednu dodirnu tacku..
i ta tacka ne mora da bude veza i za druzenje van te aktivnosti..
na razlicitim mestima sam upoznavala razlicite osobe i nikad se sa svima nisam druzila..to druzenje ide selektivno..
za druzenje mora da postoji neka zajednicka energija ili to bude smor komunikacija..
to sto samo jedna od tvojih novih poznanica ima stalnu vezu, nije razlog da im ne prija medjusobno druzenje..
jednostavno - nasle su se sa zajednickim temama i smislom za humor..

ako zelis da se infiltriras, moraces malo da poradis na sebi i svojim rezonima..

Ne slusaj ovu Vazdusastu sta ti priča. Ona je ipak samo žensko :mrgreen:

Onog trenutka kada zene u svom zivotu stavis na svoje mesto a to je neprijatelj, zivot ce ti krenuti na bolje. Pravo zensko prijateljstvo ces imati jedino iz osnovne skole i to od recimo 30 đaka samo jedna devojčica :)

Žene ti uvek pristupaju samo iz interesa, da li sexualne ili materijalne koristi...Ili jedne i druge... Takav je život, takva je priroda.

Žene ti uvek pristupaju samo iz interesa, da li sexualne ili materijalne koristi...Ili jedne i druge... Takav je život, takva je priroda.
Ono,tako je.Ali to nije razlog da ne pokushash da ih iskoristish kada ti se ponude.Ako to ne uradish,otkachice te zato shto nisi uradio.Ako vech reshe neshto da daju,ne trpe odbijanje.

..ebiga, zene retko primecuju nezanimljive i/ili seksualno neprivlachne ljude..
..ne samo zato shto ne bi nishta sa njima da imaju, vec i zato shto ih njihov
eventualni krug poznanika, po verovatnoci principa "s kim si - takav si" unapred ne zanima.. :)

..dodushe, ovoliki stepen neprihvatanja nekoga ko se trudi da im se prikljuchi u neobaveznoj
komunikaciji, koliki je opisan u prvom postu,
obichno ima i neposredni uzrok u stavu, ponashanju, stilu osobe koja je u pitanju.. :think:

Ne slusaj ovu Vazdusastu sta ti priča. Ona je ipak samo žensko :mrgreen:

Onog trenutka kada zene u svom zivotu stavis na svoje mesto a to je neprijatelj, zivot ce ti krenuti na bolje. Pravo zensko prijateljstvo ces imati jedino iz osnovne skole i to od recimo 30 đaka samo jedna devojčica :)

Ono,tako je.Ali to nije razlog da ne pokushash da ih iskoristish kada ti se ponude.Ako to ne uradish,otkachice te zato shto nisi uradio.Ako vech reshe neshto da daju,ne trpe odbijanje.

:lol: Kako sve zene postupaju samo iz interesa a posto je ova Vazdusasta samo zensko sta bi ona uradila - zdruzila bi se sa devojkama i uvek imala domaci od koga da prepise, druga za vezbu konverzacije uz kafu (lakse je u drustvu), tu se onda nametne vise tema pa ko zna, mozda se nesto i desi, sa druge strane sve te "jadnice" imaju drugarice pa sto si bolji sa njima to si na vecoj ceni i kod drugarica a sve to nas dovodi do krajnjeg cilja - zenska po ukusu izabrana iz mase zena, drugarice na kojima ce drugi momci zavideti, lep napredak na kursu, vise informacija, vise aktivnosti, vise izlazaka...k'o sto ovaj Mario (koji se ocigledno samo u politiku razume :mrgreen:) rece - svet pokrecu interesi, gde ces vece za mladog coveka od nabrojanih :hvala:

:lol: Kako sve zene postupaju samo iz interesa a posto je ova Vazdusasta samo zensko sta bi ona uradila - zdruzila bi se sa devojkama i uvek imala domaci od koga da prepise, druga za vezbu konverzacije uz kafu (lakse je u drustvu), tu se onda nametne vise tema pa ko zna, mozda se nesto i desi, sa druge strane sve te "jadnice" imaju drugarice pa sto si bolji sa njima to si na vecoj ceni i kod drugarica a sve to nas dovodi do krajnjeg cilja - zenska po ukusu izabrana iz mase zena, drugarice na kojima ce drugi momci zavideti, lep napredak na kursu, vise informacija, vise aktivnosti, vise izlazaka...k'o sto ovaj Mario (koji se ocigledno samo u politiku razume :mrgreen:) rece - svet pokrecu interesi, gde ces vece za mladog coveka od nabrojanih :hvala:
Je li to savet za mene?:rumenko:Hvala,hvala.

ja iz ove tvoje price sticem utisak da si ti smarac.
Ja se tu prisljamcim sa potpunim pravom, i niko jos nije bio toliko drzak da me istera jer niko jelte ne zeli pobesnelog kolegu posebno u grupi za strani jezik gde je komunikacija bitan faktor
kojim potpunim pravom? i kakav pobesneli kolega? :lol: ako neko nece da se druzi sa tobom ima svako pravo da to ne uradi. podsecas me na one tipove u osnovnoj il srednjoj skoli koji su uvek bili napadni, imali trule fore,nisu se redovno kupali, zdibali su na 10 metara na beli luk, bili neprijatni i nevaspitani u drustvu a po svaku cenu su hteli da se ukljuce negde ne shvatajuci da napadnost i insistiranje odbija,posebno ako sa druge strane jednostavno ne postoji interes da se to druzenje zapocne. sad kada razmislim, inace sam uvek fina i pristojna sa ljudima, ali tvoj tip licnosti me je vise puta u zivotu doveo do toga da puknem i onda oteram nekog u pizdu materinu, sve lepo po spisku, jer je dosadan ko hronicni proliv i napadan ko neki psihopata i jednostavno iritantan a ne prihvata normalan odgovor kao....odgovor :neutral: . ako neko nece da se druzi sa tobom, jos manje ce to zeleti ako mu se kacis ko krpelj u svakoj prilici. problem je verovatno u tebi i cinjenici da ne mozes samog sebe iskreno da sagledas ili ne daj boze promenis to....brrrr, sad sam se vratila u proslost i setila koju nelagodu i odbojnost stvaraju krpelj situacije. a takvih ljudi ima i muskih i zenskih.

A sta su to pa one pokusale da daju??

Inace su starije od mene jedna 2 godine, druga isto, treca oko 5-6, cetvrta 10+ :P

A ja imam preko 20...tako da nisu to vise neki klinci u pitanju.

Mozda imam malo neobicne teorije ili izjave tokom lekcija, a pricalo se i da sam ranije kresnuo profesorku, mada to je samo zajebancija...ali to nije razlog za...Ma ljudi nemaju emocionalnu inteligenciju, ja to ne bih zaposlio ni u stali...osnovna kultura je da se nikad (barem ne javno) ne prave planovi koji implicitno iskljucuju osobu koja direktno slusa te "dogovore".

A motiv da ih zovem da izadju pa ne znam...na sta...kafu? Pice? Sve, ili samo neku? Deluje mi skroz bezveze? Mislim kada to jedna od kokoski predlozi deluje normalno, ali ako ja predlozim deluje malo...neobicno zar ne? :hahaha:

Homofobicna stvorenja opterecena sindromom "ali mi se ne poznajemo..." kao i vecina ljudi danas. Obicno na tako nesto odgovorim "Bravo genijalno, imas super moc zapazanja. Nikada nisam sreo inteligentniju osobu od tebe" :hahaha::hahaha:

Back