- Poruka
- 3.703
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako ovu Lizu još niko nije banovao, mora baš svaku temu da oskrnavi...![]()
Kako ovu Lizu još niko nije banovao, mora baš svaku temu da oskrnavi...![]()
to se ja pitam citavog zivota......sad ce ona verovatno da napise da nju ne mogu da banuju jer se krstarica lozi na nju ili tako nesto jadno i neduhovito...........

Ako bude pravila jos nekih problema, odnosno ako bude spam-ovala po temama... postaracemo se da to ne radi vise...![]()

e takvog smo moderatora cekali![]()
kod nas u BLues Rock CLubu imaju dvaput nedeljno DVD projekcije,lepo sednes u kafic i gledas koncert SRV-aHell Yeah... A sada nazad na temu o SRV-u...
P.S. Kada smo vec kod njega, veceras isao do grada, i naravno do lokalnog "pub-a" gde su celo vece pustali SRV-a... Ja sam bio odusevnjen... Inace, prija mi da slusam jednog izvodjaca celo vece... Ne volim total random liste... Ono od Hendrix-a do Azre... Nekako ne ide to...![]()
e to je uzivancija,mada bi bilo bolje da je uzivo,ali jbg. ode covek prerano ....kod nas u BLues Rock CLubu imaju dvaput nedeljno DVD projekcije,lepo sednes u kafic i gledas koncert SRV-ae to je uzivancija,mada bi bilo bolje da je uzivo,ali jbg. ode covek prerano ....
E DJM , pretpostavljam da ga ti slusas....kako si cuo za njega? I uopste kako danas ljudi ovde cuju z njega? Ja sam negde pre jedno 2 godine slucajno cuo pola minuta njegove svirke na radiju,mislim da je bila pesma Texas Flood.i toliko sam se odusevio da sam mesec dan trazio nesto od njega...tada nisam imao internet...sada cak imam i originale,doduse njih sam nabavio od jedne devojke,tacnije dobio sam ih na poklon
sto ne znaci da sam sponzorusa...ali sto ne znaci ni da nisam....
uglavnom,kako je moguce da mladji cuju za njega,ovde kod nas?
neslusam..jela sam zarazen vriskom i przim tepmom metala....al iam neki njegov koncert sa ........
E jeste,dobro mislisko bi rekao , ja mislio ti neki metalac..to ime FistfullOfShit zvuci metalski
a mozda i jesi,samo za razilku od nekih metalaca koje ja znam,ti znas malo vise o kamenom dobu
a ne samo metalnom
![]()
Sve je to nazalost proslost, sada dolazi neko doba vriska. Steve, Jimi i drugi su bili pravi muzicari, ali sada je izgleda fazon da se sto brze odsvira neka "pesma" (mada ja to ne svrstavam u pesmu pa zato pod navodnicima)

ma sad nije ni vriska , sad je doba rezanja , doba vriska je proslo![]()
Meni je sve to isto... Pesma više nije pesma ako se vrišti i reže
Mislio sam na reŽanje (po meni moze da prodje vristanje u bendovima AC/DC , Judas Priest i tako neki bendovi...ali rezanje kao CoF i sl. gluposti e to je zalosno....

Ja sam prvi put čuo za SRVa, tj video ga pre nekoliko godina na ARTu, s tim što nisam ni znao da je to on, samo znam da sam pao na dupe kako čovek svira. Kasnije ne znam dal' prvo dobih neki koncert na DIVXu pa sam onda provalio da je to on, ili sam opet video taj isti snimak na TVu, ali ovoga puta od početka, pa video kako se zove čovek...![]()

hehe, slucajno nabasah na temu......inace ja se u zadnje vreme bakcem sa pesmom Little Wing, koju jeste da je napisao Hendrix,ali usudjujem se da kazem da je Vaughanova verzija bar duplo zanimljivija....