sterilizacija

Koga si zvala? Ti koji bi došli svojim vozilom su Služba komunalne zoohigijene iz Veterinarske ustanove "Veterina Beograd" i oni trenutno ne rade sterilizaciju jer je Centar za sterilizaciju pun i nema mesta za post op. Kad otopli i kad budu mogli deo pasa da prebace u spoljne boksove onda ce biti mesta pa će raditi.
Veterinarski fakultet sam upravo zvala i kažu mi da još pare nisu odobrene, ali oni veruju da će uskoro biti. Sada besplatna sterilizacija može da se uradi samo kod Srećka, ali bez postoperativnog. Za manju cenu od uobičajene imaš u Centru za mešance i kod Galje. Ako neko zna još neko mesto ...

Koga si zvala? Ti koji bi došli svojim vozilom su Služba komunalne zoohigijene iz Veterinarske ustanove "Veterina Beograd" i oni trenutno ne rade sterilizaciju jer je Centar za sterilizaciju pun i nema mesta za post op. Kad otopli i kad budu mogli deo pasa da prebace u spoljne boksove onda ce biti mesta pa će raditi.
Veterinarski fakultet sam upravo zvala i kažu mi da još pare nisu odobrene, ali oni veruju da će uskoro biti. Sada besplatna sterilizacija može da se uradi samo kod Srećka, ali bez postoperativnog. Za manju cenu od uobičajene imaš u Centru za mešance i kod Galje. Ako neko zna još neko mesto ...

Je li to Centar za mešance u Krnjači?
Oni mislim imaju i post op. Daju povoljne cene. Čini mi se da je prošle godine sterilizacija pasa bila oko 2500 - 3000 din. Ne znam koliko je sada, ali mogu da pitam.

Zvala sam Veterinarski fakultet,razgovarala sa dr. Verom,rece mi da je cena sterilizacije za kujicu od 8-9kg, 4000din a ako ostaje duze 350 dinara po danu. Ja sam danas jednu kucu odvela,bojim se da ne udje u teranje, ne znam ni sa njom sta cu a sa novim stencima... ne smem ni da mislim.

Poslednja izmena:
Slobodno zovi i Centar za mešance.
Tamo radi i Širlin veterinar Stanko Božinović svake srede (Širli - moj pas). Ima jako veliko iskustvo.
Danas baš radi. A čini mi se, opet kažem, da su i jeftiniji od te cene koju ti pominješ na Veterinarskom fakultetu.

Jedino što su malo daleko..

Poslednja izmena:
Uhhh najzad da neko govori i o ceni.... Ja imam kucu koja je rasna ali bez papira i cipovana je, vakcinisana (znamd a su negde bili uslovi da pas nije vakc. i cipovan da bi mogli na besplatnu sterilizaciju.) Da li ona moze da se sterilise u Centru za mesance? I da li mislite da je znacajno veca cena posto je ona teska oko 15 kg, da znam na koju cenu trebam da racunam.... hvala unapred i srecno sa vasim kucama :)

Uhhh najzad da neko govori i o ceni.... Ja imam kucu koja je rasna ali bez papira i cipovana je, vakcinisana (znamd a su negde bili uslovi da pas nije vakc. i cipovan da bi mogli na besplatnu sterilizaciju.) Da li ona moze da se sterilise u Centru za mesance? I da li mislite da je znacajno veca cena posto je ona teska oko 15 kg, da znam na koju cenu trebam da racunam.... hvala unapred i srecno sa vasim kucama :)

Samo mešanci mogu da se sterilišu tamo. Mogu da ti pošaljem broj na pp, da zoveš i objasniš situaciju. Možda i prihvate, zaista ne znam.
Nema veze da li je čipovana ili ne. I 15kg nije neka velika težina (mislim da je u Centru cena za pse svih veličina ista). :)

cao svima,
nova sam ovde i registrovala sam se jer mi je veterinar veceras saopstio strasnu vest:(.naime prilikom redovne vakcinacije je otkrio da moja kujica ima nekoliko malih tumorcica na dojkama.rekao mi je da je hitno sterilisem i da zamolim hirurga da kad je vec otvara i to pocisti.da li je neko imao slicna iskustva?bas sam jako tuzna.ona je inace jedna divna blesava mesanka koju sam pre 6 godina nasla na ulici.cipovana je i redovno se vakcinise.da li neko moze da me uputi gde se to najbolje radi sa mesancima.veterinar mi je spomenuo vet.stanicu beograd.
hvala unapred!

cao svima,
nova sam ovde i registrovala sam se jer mi je veterinar veceras saopstio strasnu vest:(.naime prilikom redovne vakcinacije je otkrio da moja kujica ima nekoliko malih tumorcica na dojkama.rekao mi je da je hitno sterilisem i da zamolim hirurga da kad je vec otvara i to pocisti.da li je neko imao slicna iskustva?bas sam jako tuzna.ona je inace jedna divna blesava mesanka koju sam pre 6 godina nasla na ulici.cipovana je i redovno se vakcinise.da li neko moze da me uputi gde se to najbolje radi sa mesancima.veterinar mi je spomenuo vet.stanicu beograd.
hvala unapred!

Zavisi koliko si spremna da platiš ali svakako tople preporuke idu Vladi Magašu i njegovom kolegi Draganu Ristanoviću. Pogledaj na forumu Mačke temu Sterilizacija, baš smo na poslednje 3-4 strane diskutovali o veterinarima, a s obzirom na početak tumora na mlečnim žlezdama, nemaš vremena da čekaš na red u Centru za mešance a ne bi bilo zgoreg da se proveri da tumori nisu slučajno već dali metastaze na plućima i/ili jetri, pa ti i za to treba neko ko može da uradi potrebnu dijagnostiku.

Za Centar za mešance, red se čeka, kada pas ostaje u pansionu na oporavku. Ako se pas dovede na operaciju neposredno pre, i odmah nakon odvede, nema čekanja. To je inače uobičajena procedura za pse koji imaju vlasnika. Lutalicama je problem, jer nakon operacije treba davati antibiotike, pa zato često ostanu u Centru na oporavku.

I ja bih preporučila Magaš Vladu ili Stanka Božinovića.

Imam jedan problem..Zvala sam veterinarski fax i zakazala sterilizaciju,cipovanje i vakcinaciju.Moje kuce, koje sada ima dve godine sam nasla na ulici,ali me svi pitaju da li je rasna....jer izgleda kao bretonka.Pitam se da li ce hteti da mi veruju i da je prime :dash: ....Molim vas pomozite... :neutral: :( :confused: :pas: Help!

Imam jedan problem..Zvala sam veterinarski fax i zakazala sterilizaciju,cipovanje i vakcinaciju.Moje kuce, koje sada ima dve godine sam nasla na ulici,ali me svi pitaju da li je rasna....jer izgleda kao bretonka.Pitam se da li ce hteti da mi veruju i da je prime :dash: ....Molim vas pomozite... :neutral: :( :confused: :pas: Help!
Na Veterinarskom sada za džabe rade sterilizaciju i kastraciju, tako su meni rekli kada sam zvala pre nekih mesec dana.
Probaj da odeš i porazgovaraš sa nekim od ljudi koji rade tamo, verujem da će izaći u susret. A ako ne ostaje Centar za mešance, a i kamenicvet je preporučila kliniku u postu iznad.

Sve veterinarske stanice su dobile sledece cenovnike koji ce vaziti do 30. novembra : sterilizacija kerusa 2000 din
sterilizacija macaka 1500 din
kastracija psa 1000 din i
kastracija macora 750 din
povoljno je,iskoristite mogucnost i sterilisite vase ljibimce iz vise razloga,kako zdravstvenih tako i da bi sprecili pojavu nekontrolisanog razmnozavanja

Back