kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.433
Ja sam zvala i kazu nema vise,zato i pitam,a jesenas kad sam zvala rekli mi da skupim sto vise mogu kuca iz kraja i da bi cak oni dosli svojim vozilom po njih.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga si zvala? Ti koji bi došli svojim vozilom su Služba komunalne zoohigijene iz Veterinarske ustanove "Veterina Beograd" i oni trenutno ne rade sterilizaciju jer je Centar za sterilizaciju pun i nema mesta za post op. Kad otopli i kad budu mogli deo pasa da prebace u spoljne boksove onda ce biti mesta pa će raditi.
Veterinarski fakultet sam upravo zvala i kažu mi da još pare nisu odobrene, ali oni veruju da će uskoro biti. Sada besplatna sterilizacija može da se uradi samo kod Srećka, ali bez postoperativnog. Za manju cenu od uobičajene imaš u Centru za mešance i kod Galje. Ako neko zna još neko mesto ...
Uhhh najzad da neko govori i o ceni.... Ja imam kucu koja je rasna ali bez papira i cipovana je, vakcinisana (znamd a su negde bili uslovi da pas nije vakc. i cipovan da bi mogli na besplatnu sterilizaciju.) Da li ona moze da se sterilise u Centru za mesance? I da li mislite da je znacajno veca cena posto je ona teska oko 15 kg, da znam na koju cenu trebam da racunam.... hvala unapred i srecno sa vasim kucama![]()
cao svima,
nova sam ovde i registrovala sam se jer mi je veterinar veceras saopstio strasnu vest.naime prilikom redovne vakcinacije je otkrio da moja kujica ima nekoliko malih tumorcica na dojkama.rekao mi je da je hitno sterilisem i da zamolim hirurga da kad je vec otvara i to pocisti.da li je neko imao slicna iskustva?bas sam jako tuzna.ona je inace jedna divna blesava mesanka koju sam pre 6 godina nasla na ulici.cipovana je i redovno se vakcinise.da li neko moze da me uputi gde se to najbolje radi sa mesancima.veterinar mi je spomenuo vet.stanicu beograd.
hvala unapred!
Na Veterinarskom sada za džabe rade sterilizaciju i kastraciju, tako su meni rekli kada sam zvala pre nekih mesec dana.Imam jedan problem..Zvala sam veterinarski fax i zakazala sterilizaciju,cipovanje i vakcinaciju.Moje kuce, koje sada ima dve godine sam nasla na ulici,ali me svi pitaju da li je rasna....jer izgleda kao bretonka.Pitam se da li ce hteti da mi veruju i da je prime....Molim vas pomozite...
![]()
![]()
![]()
Help!
Niza cena sterilizacije resila bi mnogo problema. Cene su previsoke pa to ne moze svako podneti.A mnogi bi se problemi resili i ne bi bilo lutalica!