Glavni
Aktivan član
- Poruka
- 1.978
ma polako ljudi sta vam je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek je bilo zavidnih ljudi... A ti na mene moz samo da gledas i da paris oci... Lepi covevekrvolok:Sva je prilika da je i tebi ideal biti to : POLA Petra, barem u GABARITU !!!![]()

I ne treba !!! Seti se samo kako se " Ružno pače " ODRASTANJEM pretvorilo u labuda !!!Glavni:Ja brate nikom ne zavidim
A ti, Petre, ipak, NE PRETERUJ u tome !!!Petar_Pan:O tome mozes da pricas tek kad odrastes. A dotle budi ono sto jesi...
Ko sto rekoh i pola mene je za tebe preterano...krvolok:A ti, Petre, ipak, NE PRETERUJ u tome !!!![]()
Ma, neeeee, više onako : PROSTRANO !!!Petar_Pan:Ko sto rekoh i pola mene je za tebe preterano...
Bar neko...Glavni:Ja brate nikom ne zavidim
Moje slike su mnogo puta stajale u profilu...kao i sad npr... tvoje nikad... to dovoljno govori...krvolok:Ma, neeeee, više onako : PROSTRANO !!!![]()

Ne bih polemisao sa poznatim EXPERTOM za " Ljubav & sex ", ali i o OVOME imam neko svoje, izdvojeno mišljenje ....Petar_Pan:Moje slike su mnogo puta stajale u profilu... tvoje nikad... to dovoljno govori...
Pa da bolje prostrano nego uzano...![]()
Tako je svako treba da ima svoje misljenje(kakvo takvo) i da zna svoje mesto...krvolok:Ne bih polemisao sa poznatim EXPERTOM za " Ljubav & sex ", ali i o OVOME imam neko svoje, izdvojeno mišljenje ....![]()