Stejt department o stanju ljudskih prava u Hrvatskoj

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
piciginU, sta ja imam s blicom i popravljanjem kisobrana?
To sto medju Srbima jos uvijek ima lakovjernika koji misle da su Hrvati vecinom OK, a manji ih je broj ustaskih ekstremista, iako je u stvari obrnuto, ja ne mogu promjeniti.

Znam ja dobro tko su, što su i kakvi su Hrvati, takav sam i ja skoro po celom telu.

Nego čekaj sezonu kiša i ne brini.

Hrvatska je genocidna fasisticko Vatikanska tvorevina izrasla na genocidu srpskog naroda od Jasenovca
preko zlocina hrvatskog diktatora Josipa Broza pa do poslednjih zlocina i etnickog ciscenja devedesetih godina.
Ironija je da su 90% tzv hrvata ustvari poreklom na silu pokatoliceni Srbi.
Da bi se to prikrilo celokupni danasnji hrvatski identitet se bazira na laznoj istoriji i negaciji srpskog porekla
kao i konstantnoj i iracionalnoj mrznji prema Srbima.
Moralno govoreci takva monstruozna zlocinacko fasisticka tvorevina nema racionalnih razloga da postoji.

Drugim riječima, ti tvrdiš da su se Srbi sami međusobno genocidirali. Kakve veze onda imaju Hrvatska i Hrvati s time. Usput, preporučio bih ti liječenje. Tvoj komentar je jednostavno - bolestan. Pun si mržnje. Kakav si ti to kršćanin i čovjek? Srami se!

Занимљиво је после толиког зла, да се помиње оданле солидарност !?

Лудило !

Oni su i pomagali isključivo iz jednog razloga, da se čuje kako su pomogli i da bi kasnije imali nešto pozitivno da se pohvale. Normalni ljudi pomažu i ne pominju to, a ovi degenerici ustaški teraju na sva usta...

Jadni konclogori??A nisu jadni mesari zločinci i njihovi potomci?

Ignore......
ofca.gif

Back