Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Šta je Stefanović naložio Papiću i ko je mafiji vratio kola
Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC; printscreen Pink.rs
Advokat Branislav Tapušković istakao je danas, prilikom gostovanja na N1, da je njegov branjenik, bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK, Goran Papić, sve radio po nalogu tadašnjeg ministra policije, sada odbrane, Nebojše Stefanovića. Ipak, iako se Papić sumnjiči da je vratio blindirano vozilo Marku Miljkoviću, inače najbližem saradniku Veljka Belivuka, Tapušković za naš portal nije želeo da precizira na koje je radnje konkretno mislio.
Zašto se Vučić suzdržava od obračuna sa Stefanovićem
Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr
“Zameram mu pre svega na objektivnoj odgovornosti”, “Zamerio sam mu mnogo toga”, “Znam mnogo dobrih stvari koje je uradio, kao i neke loše”, “Neću da sudim zbog onog što je urađeno meni”... Ovako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u prethodnih mesec dana govorio o ministru odbrane i njegovom bliskom saradniku Nebojši Stefanoviću. Uprkos svemu izgovorenom, Stefanović i dalje sedi u Vladi Srbije i predvodi beogradski odbor SNS. Postavlja se pitanje šta Vučića sprečava da ga smeni, odnosno da se obračuna sa Stefanovićem?