Stavi prst na celo!

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
storm cloud:
Pera_Zdera:
Vidi ja necu da postavim sliku iz odredjenih razloga, ali ako hoces mozemo izvrsiti jednu naturalunu razmenu putem mailova i to bez koriscenja lightning, mozaik i ostalih efekata. :wink:

Pa ako je to na moj racun (a osecam se prozvanom), slika nije posvetljena, nego prosto nije uspela, pa je ispalo zgodno za stavljanje u profil. 8)

nsbee:
C C C, bruka! :shock:
Nista Veco, igramo zajedno trbusni! :wink: Storm, ajd' s nama :D

A mozda stavim jednu pravu pravcatu slikicu, dusu dalu za trbusni ples. :oops: Ali i pcelica mora da vrati svoju onda. :wink:

ajde! ako ti vratis, vracam i ja, pa makar je opet ubrzo sklonila

SINDI:
nsbee:
Uh, dobro je! Niko nikog nije video i sad smo svi/e na istom :wink:
Kakvi su to fazoni sa slikama? Ja sam pre neki dan dobila na pp poruku sledece sadrzine: Ajd posalji mi mail da ti posaljem sliku, a posalji i ti meni svoju fotku, dosta je za pocetak. :shock: :shock: :shock:
Kakvu fotku? Kakav pocetak?
Nik mi je totalno nepoznat, i bila sam zatecena?! :roll:
Da li je to praksa, da se fotke tako frljaju okolo(ja sam na forumu tek dva meseca, nisam upucena :oops: ko Kostunica :lol: ) ili sta?
I kad sedas na net, onda si samo u gacicama obucena, mislim takav je obicaj! :wink: :lol: :lol:

PS Svako radi ono sto zeli. Ako oces salji ako neces nemoj, tvoja stvar.

ZA VECU:

Pa naravno, draga da smo se videli. Bilo je lepo sresti te. Ako se ne varam, Venecija je bila u pitanju. A i dosta je vremena proslo od tada. :lol:

ZA PCELICU:

Ne nazivaj me lazovom. :evil: To sto se damica ne seca, to jeste minus za mene. Verovatno nisam ostavio lep utisak. Ali ne mogu da podnesem da me neko naziva lazovom. To je jos gore.

ZA OBLACAK:

Ti si mi isto ostala u secanju. Ali posto me ne branis na forumu, necu ti nista vise reci. :wink:

11070VLX:
ZA VECU:

Pa naravno, draga da smo se videli. Bilo je lepo sresti te. Ako se ne varam, Venecija je bila u pitanju. A i dosta je vremena proslo od tada.

u Veneciji sam se videla samo sa jednim dasom a to nisi bio ti.
ti i ja smo imali drugaciji dogovor(isao si na "sastanak" sa poslovnim partnerima u NS)i nisi se pojavio.
cak se nikada vise nisi javio ni da se izvinis.
ako racunas da se ja ne secam zato sto sam senilna-e pa nisam.
mislim da bi ti bilo pametnije da iskuliras?
u svakom slucaju oprosteno ti je

Back