Stavi prst na celo!

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nsbee:
@bg
Hm, svasta ce ljudi da pomisle zbog ovog tvog posta. Sto se tice onog parceta srca sto je kod mene, poslacu ti ga postom :wink:
Kakva je sad to fora sa slikicama? Pa ko je video, video je. A i ti me bar znas, a znas i Vecu. Slike ti nisu neophodne :lol:
samo malo?
kako to mislis:znas i VECU?
ja njega neznam i nikada se nismo sreli?
neko je ovde pomesao loncice a bogami to nisam ja.
:?: :idea: :wink:

nsbee:
vecavestica:
nsbee:
@bg
kako to mislis:znas i VECU?
ja njega neznam i nikada se nismo sreli?
neko je ovde pomesao loncice a bogami to nisam ja.
:?: :idea: :wink:

Znaci tako... Niko nije pobrkao loncice nego je NEKO lagao, a mislim da znam i ko.
to bese ona tvoja prica da sam nekog dasu slagala kako izgledam?
vidis kako sve dodje na svoje.
odgovorno ti tvrdim da se nisam upoznala licno sa doticnom personom mada je trebalo ali se neko nije pojavio niti ikada javio.

nsbee:
Pera_Zdera:
storm cloud:
E, a kako bodujete? Prema slici? Izbor za mis foruma?
Hmmm, most interesting!
Samo kad nemaju M.da da stave sliku. :wink:

Ajd ti Petre stavi sliku! Moja je vec vidjena!
Vidi ja necu da postavim sliku iz odredjenih razloga, ali ako hoces mozemo izvrsiti jednu naturalunu razmenu putem mailova i to bez koriscenja lightning, mozaik i ostalih efekata. :wink:

nsbee:
Uh, dobro je! Niko nikog nije video i sad smo svi/e na istom :wink:
Kakvi su to fazoni sa slikama? Ja sam pre neki dan dobila na pp poruku sledece sadrzine: Ajd posalji mi mail da ti posaljem sliku, a posalji i ti meni svoju fotku, dosta je za pocetak. :shock: :shock: :shock:
Kakvu fotku? Kakav pocetak?
Nik mi je totalno nepoznat, i bila sam zatecena?! :roll:
Da li je to praksa, da se fotke tako frljaju okolo(ja sam na forumu tek dva meseca, nisam upucena :oops: ko Kostunica :lol: ) ili sta?

Pera_Zdera:
Vidi ja necu da postavim sliku iz odredjenih razloga, ali ako hoces mozemo izvrsiti jednu naturalunu razmenu putem mailova i to bez koriscenja lightning, mozaik i ostalih efekata. :wink:

Pa ako je to na moj racun (a osecam se prozvanom), slika nije posvetljena, nego prosto nije uspela, pa je ispalo zgodno za stavljanje u profil. 8)

nsbee:
C C C, bruka! :shock:
Nista Veco, igramo zajedno trbusni! :wink: Storm, ajd' s nama :D

A mozda stavim jednu pravu pravcatu slikicu, dusu dalu za trbusni ples. :oops: Ali i pcelica mora da vrati svoju onda. :wink:

Back