Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Na svim germanskim jezicima --nedelja-- se zove --dan sunca--!
Cuti ili ces da dobis onaj OLD NORSE, a to ne zelimo ni ti ni ja!![]()
![]()
Samo ispravka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na svim germanskim jezicima --nedelja-- se zove --dan sunca--!
Cuti ili ces da dobis onaj OLD NORSE, a to ne zelimo ni ti ni ja!![]()
![]()
"dan šunda" je bolje zvučalo...![]()
![]()
![]()
Kad sam čitao jednu knjigu episkopa Alfejeva, naišao sam i na ovo pitanje o astrolozima, gatarama,magovima i sl. Ta mi knjiga nije sad pri ruci, ali pokušaću da objasnim srž. Kaže, kako to da kad odete kod starca (duhovnika), a on vam, pre nego što ste ga i pitali nešto, kaže i Vaše ime i odgovor na pitanje koje vas muči? To je lako objasniti, posredstvom Svetoga Duha, jer od Boga ništa nije skriveno. Ali, kako to da, kad odete kod "vidovnjaka", on Vam takođe zna i ime i neke detalje iz Vašeg života, iako ga tad prvi put u životu vidite, a onda vam i proriče neke loše stvari koje će vam se desiti u životu,a često padaju i u trans pri "proricanju"? Nije to zato što on to zna, već je on samo medijum! Kroz njega govori neko drugi, tj. đavo! Saopštava svoje planove, tj. kakvo zlo vam sprema.
Na nekom drugom mestu (mislim u knjizi o zivotu starca Pajsija Svetogorca) sam procitao da djavo uopste ne poznaje buducnost. Uvek sam naivno zamisljao da je i djavo mocan, ali to nije (sasvim) istina. Istina je da je Bog svemocan, a nečastivi može samo onoliko koliko mu Bog dopusti, jer je i on samo jedno od Božjih stvorenja. Tu apsolutno nikakve srazmere u snazi nema! Đavo može samo onoliko koliko mu Bog dopusti, a Bog mu nekad dopušta da nas iskušava samo da bismo se mi prizvali pameti. Čak i kad nam se nešto loše desi, to je uvek signal da se mi prizovemo pameti. Gospod uvek sve okreće na dobro, zato kad god nam se nešto ružno ili lepo desi, treba da kažemo "slava Bogu", jer se to desilo na našu korist. Samo treba da prepoznamo smisao iza svega, jer ništa se u životu ne događa slučajno.
Da,a pogotovo kada postanemo vjesci i vjestice.Tada mu je "srce na mjestu".suština je bitna, a to je da smo svesni toga da nas Bog voli i kad nam ide loše u životu, ostalo i nije tako bitno![]()
Da,a pogotovo kada postanemo vjesci i vjestice.Tada mu je "srce na mjestu".
![]()
A šta ako je dan noć, a noć dan? A mi celo vreme mislili obrnuto...A ovo je dokazano i 100% istina zato što je to mislio, rekao, napisao i ukoričio episkop Alfejev i nema šanse da je obrnuto? Da recimo, Bog govori kroz "vidovnjaka", a đavo kroz duhovnika? Nema šanse? ovo je apsolutna istina?
Da li sam tebe citirala i tebi se obraćala? Neee Jehova, ali svejedno si nekulturan.
Hajde da obratim pažnju i na tebe, pošto ti je to očito potrebno i da te pitam... da li ti dežuraš ovde?
A šta ako je dan noć, a noć dan? A mi celo vreme mislili obrnuto...![]()
Nisi,ali ovo je forum gdje se diskutuje pa mogu da se obracam kome hocu.
E bas ti hvala. Ne dezuram,samo ukazujem na zlo koje nas okruzuje,
Drugim rečima, dežuraš
Tako je, ovo je forum gde možeš da se obraćaš kome želiš, ali ovaj put nisi imao zašta meni da se obraćaš, jer sam otpočela dijalog sa nekim drugim, ali ne možeš ti meni da odoliš pa to ti je.![]()
Drugim rijecima,mozes da citas moje misli?![]()
![]()
Ne mogu,mora da si madjijala nesto da te spopadaju forumasi![]()
Drugim rijecima,mozes da citas moje misli?![]()
Ne mogu,mora da si madjijala nesto da te spopadaju forumasi![]()
Elem,jes' odlucila da krenes putem istine i ljubavi?
Pitam se (opet) kom si Bogu predan kad takve postove pišeš, ali ne moram da znam, bitno je da si ti svestan kome se moliš, što očito nije slučaj
Elem, istina je individualna stvar, naročito u ovakvim temama.
Drugo, put ljubavi... hm, ako je prošli post dokaz te ljubavi, razmisli o tome da se ti meni pridružiš, jer tvoja veca te voli, čak i u ovako ekstremnom obliku
[/QUONTE]
Nema par istina, Istina je jedna, a sto ne bi upoznala Istinu koja ce te osloboditi?
Vrati se...
Nema par istina, Istina je jedna, a sto ne bi upoznala Istinu koja ce te osloboditi?
Vrati se...
Prvo: istina je jedna i usput ta istina o kojoj pričaš je tvoja, ne moja.
Drugo: ko te slagao da nisam slobodna?
Treće: da se vratim? a gde sam to otišla?
Četvrto: Uvek citiram post osobe sa kojom razgovaram, a da li je tvoj nick YHWH? nije, prema tome
Peto: nema peto![]()
1. Ta istina je istina, ostalo su lazi i prevare.
2. Nitko, jas to znavam!
3. Koliko znam bila si ''hriscanka'' pa ti se nekaj nije svidjelo ili kaj e bilo?
4. Uf pa...?
5.![]()
![]()
6. biraj izmedju: 7 i 8
7. Irritating sound of old norse
8. Forbidden hasaric scrypts!
Elem, istina je individualna stvar, naročito u ovakvim temama.
Drugo, put ljubavi... hm, ako je prošli post dokaz te ljubavi, razmisli o tome da se ti meni pridružiš, jer tvoja veca te voli, čak i u ovako ekstremnom obliku
![]()
Istina postoji,izmisljaju se samo lazi![]()
Volim i ja vas.![]()
Ozbiljno ti kazem-Isus je put,istina i zivot.Niko nece imati vjecni zivot osim kroz Njega.
Pa Njemu hodi.Ja sam ozbiljna sve vreme. E on je jedina svetla tačka u hrišćanstvu, Isus.