gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Pa mozete da ih otjerateČak i kada ne žele "da budu upoznati sa Hristom"?
To je nasilje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mozete da ih otjerateČak i kada ne žele "da budu upoznati sa Hristom"?
To je nasilje.
Moli se za sebe, tako ti je potrebno
Ovo liči na jednu veliku nameštaljku![]()
Ne hvala, ne krećem se u takvom društvu...![]()
![]()
Isus im pak reče: Ja sam svetlo sveta: ko ide za mnom neće hoditi po tami, nego će imati svetlo života.
Sunce su obozavale sve anticke civilizacije, a to je posledica delovanja satane i njegovih demona na ljude!
Sunce je stvorio Bog i On zapoveda suncu da sija i greje.
Obzirom da vjerujem u Hrista, smatram da vanzemaljci ne postoje.
Арогантан?
У Библији нигде не пиеше о томе, а када верујеш онда знаш такве ствари![]()
ако не пише у Библији, иначе штиву које је толико пута преправљано, цензурисано и једном речју сакаћено, онда сигурно и не постоји![]()
Stvar je u tome što u Bibliji ipak piše,naveo sam par stranica iza![]()
Kako da ne!
Pa el smo ti objasnili!?
Ne,niste,to vi možda mislite da jeste.
Kaži ukratko,jel andjeo sa druge planete ili sa planete Zemlje?
Samo da vas potsetim da u naslovu teme nisu "biblijski citati", već "Satanisti i natprirodno", pa bih s toga za promenu bilo lepo da diskusiju vratimo na pravi put...
Anđeli isto tako i demoni, kojoj god tradiciji da pripadaju oličavaju neku zakonitost i time je njihovo postojanje ima smisla izvan vremena, što manje ili više znači i izvan prostora.
Stoga je pitanje na kojoj su planeti malo bespredmetno
Da li si čitao knjigu proroka Jezekilja i njegove doživljaje sa čudnim bićem?Ljudi probudite se!
Satanisti su izmislili vanzemaljce kako bi manipulisali ljudima,Sve natpridorno cine demoni koji uticu na nas, nadamnom hvala i slava Bogu vise nemaju moc.koliko samo u americi ima onih koji cekaju doalzak vanzemaljaca, i lude?
Ja sam nekada verovao u Duhove, i magiju(nisam se bavio sa tim) ali sam mislio da postoji dobra i losa, sve dok nisam iskusio i video kako je to opasno, vecina vas je procitala temu o Druidima i mom iskustvu sa njima i ostalim.
Kada god sam bio u nevelji sam prizvao sam Hrista i sve je nestalo istog casa!
Ne bojite se da ucinitie korak taj koji ce vas prbliziti Bogu, i ne dozvoljavajte satani da utice i vlada nad vama, jer on vodi u smrt.
Verovatno cete traziti dokaz za Bozije postojanje, no probajte ucinite taj korak puni vere, pokajte se i u Duhu i Istini trazite Boga, licno iskustvo ce vam biti dovoljan dokaz!
Molim moderatore da ne brisu temu i ne premstaju na religiju jer se ovo odnosi na ljude sa ovoga foruma![]()
![]()
Sunce su obozavale sve anticke civilizacije, a to je posledica delovanja satane i njegovih demona na ljude!
Sunce je stvorio Bog i On zapoveda suncu da sija i greje.
Da li si čitao knjigu proroka Jezekilja i njegove doživljaje sa čudnim bićem?
Pa Jovanove doživljaje na Patmosu opisane u "Otkrivenju"?
Kada bi neko danas pisao šta je doživeo na taj način ,verovatno bi mu rekao da je lud.![]()
I ja da te podsetim da ja nisam nazvao tako temu, vec je promenjeno jer je ime bilo ''za sve''Samo da vas potsetim da u naslovu teme nisu "biblijski citati", već "Satanisti i natprirodno", pa bih s toga za promenu bilo lepo da diskusiju vratimo na pravi put...
DEVET SATANISTIČKIH PRINCIPA:
http://www.scribd.com/doc/47667545/Anton-S-LaVey-Devet-Satanistickih-Principa
Komentari?
Mislim da postavljač teme nije mislio na "taj" satanizam.. već je više ono - sve što je mistično, to je automatski i demonsko.
Sve sto nije od Boga onda je od djavola.
Како ти знаш шта је од Бога?