EdZR
Zainteresovan član
- Poruka
- 450
Ja nisam nikog vredja a dokazao sam cinjenice pogledaj neke od postova. ali bas me zanima u sta ti verujes vanzemaljce? i kako smo stvoreni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam nikog vredja a dokazao sam cinjenice pogledaj neke od postova. ali bas me zanima u sta ti verujes vanzemaljce? i kako smo stvoreni?
ne, nije bio pod njegovim uticajem, vec mu je prodao dusu da bi sebi spasio zivot. ali, sad, koliko je to istina? koliko je tacno da covek moze prodati dusu i kome? sta? kazes da prodajes, das cenu ( tj neki zahtev svoj ili zelju..) i dodje ti crveni i potpises dil? ili ne pojavi se nista, ali ti si to rekao, pa se podrazumeva da si je prodao, a sad da li ce ti zelja biti ostvarena, ... pitanje je. da li ste znali da u toj istoj knjizi postoji jedini najveci portret, ustvrai vise slika samog djavola, i to vrlo neobicna. naime, sam satana na njoj je, koliko se secam zelene boje sa rozicima, i majmunskom facom. cak nosi i neke gace nalik na pelenu ;D vrlo zanimljivo. i jos jedna cinjenica, toliki gigant od knjige naprvaljen je za samo jednu noc.Mislis na knjigu poznatiju mozda kao djavoljeva biblija? ako je to onda je objasnjenje jasno taj koji je to pisao bio je pod uticajem Sotone. Znate Sotona moze da cini cuda a nekada ucini i dobre stvari da bi zavaravao svoje krajnje ciljeve.
Mislis na knjigu poznatiju mozda kao djavoljeva biblija? ako je to onda je objasnjenje jasno taj koji je to pisao bio je pod uticajem Sotone. Znate Sotona moze da cini cuda a nekada ucini i dobre stvari da bi zavaravao svoje krajnje ciljeve.
Eto poslaše nas u magareću klupu.
Sad će tema da usahne, jer niko ustvari neče da razglaba o dogmama kvazisavremenog hrišćanstva, jer išli bi na Religiju ili tamo negde.
Inače, danas se u hrišćanstvima sveta štošta menja i to čak za promenu dopire do ušiju, a verujem i do mozgova široke pastve, jedino su akteri ovih diskusija ovdašnji malo neinformisani.
zato napisah kvazisavremenog
Eto poslaše nas u magareću klupu.
Sad će tema da usahne, jer niko ustvari neče da razglaba o dogmama kvazisavremenog hrišćanstva, jer išli bi na Religiju ili tamo negde.
Inače, danas se u hrišćanstvima sveta štošta menja i to čak za promenu dopire do ušiju, a verujem i do mozgova široke pastve, jedino su akteri ovih diskusija ovdašnji malo neinformisani.
zato napisah kvazisavremenog
ajde osavremeni nas, o savremeni papo![]()
nemoj ovo da shvatas kao magarecu klupu. :
Ja se izvinjavam ali ja iznosim cinjenice koje se temelje na Bibliji a vezano je za ovu temu, Kao sto sam odgovorio svojim prvim postom na ovu temu jasno sam ukazao da ono koje Bog stiti takve stvari im ne mogu nista, a oni koji danas rade cuda kao sto je vracanja proricanje, horoskopi.. sve je to povezano sa Sotonom i ko se bavi time dao je dusu svoju njemu. Mozda mislimo da su to super stvari, i da su dobre ali sama povezanost sa njima nas odvaju od Boga a samim tim i od njegove zastite.
da, napravljena unutar crkve cak. napravio ju je svestenik uz pomoc mefistofelisovu ;DŠto se tiče Đavoljeve Biblije, zar je ne beše napisao svešteno lice? Čovek od mantije? Hrišćanin?! Pa šta se desilo, pitam se ja, kad je prekinuo ugovor sa Bogom i prešao na drugu stranu? Zar je prestao da veruje u obećani večni život? ... veoma zanimljivo, Đavoljeva Biblija nastala unutar hrišćanske zajednice i dozvoljeno od strane ... pa nebitno koje izgleda![]()
Ovo je vrlo paranormalno![]()
da, napravljena unutar crkve cak. napravio ju je svestenik uz pomoc mefistofelisovu ;D
tako bar kaze mit.
a sto se tice horoskopa i astrologije.. ako je to djavolja rabota, onda je i astronomija i matematika i sve sto ima veze sa brojevima, je l tako?
smatram da u samoj astrologiji ne moze biti nista lose jer samo tumaci uticaj planeta i nebeskih tela, a i to je od boga, na svet i ljude? ako mesec moze da utice na tolika mora i okeane, kako nece uticati na jednog obicnog coveka, koji je sastavljen opet od vode?!
i, tako je nasoj raspravi dosao kraj...