cudno sto se netko ovdje buni , dobijate Republiku Srpsku u Srbiji, upppsss Republiku Vojvadansku naravno....i umjesto da joj zelite sve ono sto zelite i Republici Srpskoj, vi ovako....
cccccccccc
cccccccccc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cudno sto se netko ovdje buni , dobijate Republiku Srpsku u Srbiji, upppsss Republiku Vojvadansku naravno....i umjesto da joj zelite sve ono sto zelite i Republici Srpskoj, vi ovako....
cccccccccc
Vojvodino zemljo polja zita, budi uvek tako ponosita!
Izvini a koji ti stav zastupaš o secesiji?izvini a koji ti stav zastupaš o secesiji?
Ja sam protiv,i mislim da Nenad Čanak nije ličnost koja ima da priča o bilo čemu
Pa draga gospođice mislim da grešite,naravno to je moje mišljenje,secesija ne minovno vodi do konflikta i može doći do strahovitih krvoprolića. ,Izvini a koji ti stav zastupaš o secesiji?
Ja sam za, i mislim da je Nenad Čanak jeste ličnost koja ima puno toga da kaže?
I šta sad?
Pa draga gospođice mislim da grešite,naravno to je moje mišljenje,secesija ne minovno vodi do konflikta i može doći do strahovitih krvoprolića. ,
Talase, varaš se...![]()
Draga gospođice sve secesije na Balkanu siu vodile u rat i sukob ,zšto sada mislita da bi bilo drugačije.
I molim Vas da da ostanemo na persi
Sad se probudiIzvini a koji ti stav zastupaš o secesiji?
Ja sam za, i mislim da je Nenad Čanak jeste ličnost koja ima puno toga da kaže?
I šta sad?
Bolje je na pertu... S druge strane, o kojoj secesiji pričaš? Vojvođanskoj? Pa ajde, reci, kako zamišljaš da to može da izgleda i da bude krvavo? Jesi li ti lud? Prvo, nema ko da ratuje, drugo, nema ko da povuče topovsko meso na front, treće, nema interesa, i četvrto, ovo je birokratski, a ne frontovski rat. A pet, i najvažnije, Vojvođane pripremaju drugi na secesiju, a ne oni sami, tako da će Vojvodina samo da aminuje Slobine i Koštunicine dogovore od ranije. Eto, zato je drugačije, i u ovom momentu šanse za takav događaj su relativno male...
cccccccccc
Stvarno sramota. Pitam se sta to coveku treba da se desi pa da pljune na sebe, svoje poreklo i svoju drzavu. Koja trauma......Prosto neverovatno.
Izvinite gospodine a kakvo je Vaše mišljenje u kojoj bi državi Vi voleli da živite.Ja bih voleo da ostane država Srbija i pošo sam na teritoriji pokraine znam da je to apslutno većinski stav.
Gospodine ni svesni niste koliko niste u pravu,Vaša želj je secesija,a u secesiji može biti samo rat ,gospodine nećemo dozvoliti Vama kao maninskoj volji da nas uvedete u rat jer to ne bi bilo normalno ponašanje da svoju decu dovedemo u situaciju da strepe za svoj život,a slažete se da ipak normalni moraju pobediti.Divota.
Za utehu, ostaće država Srbija... Nema razloga za brigu.
Gospodine ni svesni niste koliko niste u pravu,Vaša želj je secesija,a u secesiji može biti samo rat ,gospodine nećemo dozvoliti Vama kao maninskoj volji da nas uvedete u rat jer to ne bi bilo normalno ponašanje da svoju decu dovedemo u situaciju da strepe za svoj život,a slažete se da ipak normalni moraju pobediti.
Gospodine pa kada neko kao Vi (manjiska volja)želi nekima kao što smo mi(većinska volja)mada bih bez ikave uvrede mogao da kažem da Vaš stav predstalj minoran procenta ljudi na teritoriji pokraine
to ne minovno dovodi do nasilja,i verujte ako dođe do secesije biće najgori oblik rata,svi sa svima,zato se gospodine držite porodice i čuvajte jedinstvo to nam je svima u interesu
Cenjena gospođice apsolurtno se slažem sa Vama.i onda se mali silent bob probudio i video da je princ poljubio princezu...a zli vuk pobegao u sumu sa snezanom dok je crvenkapica skakutala sa korpom punom jagoda..pogledao se u ogledalo i shvatio
BOZE JA NISAM SILENT BOB JA BOB ROCK I IMAM VELIKI NOS...KAO PINOKIO
JA LAZEM DA NAS IMA PUNO..SAMO JA I EVNTUALNO RADNA SKELA OCEMO..ALI NE MOZEMO BUHUHUHUHUHUHU
hehehehe..kako su slatki sva dvojica koja su normalna pa oce da se ocepe protiv bolesti zvane Vojvodina je severni deo Srbije za vjeki vjekova