M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
Bogami ja da sam vlast,nasao bih mu u kuci 5 kg heroina pa bi videli.......![]()
eto vidis...to ti je snalazljivost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogami ja da sam vlast,nasao bih mu u kuci 5 kg heroina pa bi videli.......![]()
Sigurno da manjkavost propisa ne treba da veže ruke državi.
Samo gledam ove komentare i mislim da li je ironija ili toliko odsustvo pameti. Vi gurate Vojvodinu u nezavisnost, a Čanak je sa vašim lavežom sve više u pravu.
Zbog ovakve gomile totalitarista iz Centralne Srbije i Beograda Vojvodina i može doći u situaciju da jedino rešenje za nju bude odvajanje od Srbije.
Samo gledam ove komentare i mislim da li je ironija ili toliko odsustvo pameti. Vi gurate Vojvodinu u nezavisnost, a Čanak je sa vašim lavežom sve više u pravu.
glupa tema nije samo Canak problem vec i Ceda i Natasa Kandic ja bih sve njih u corku.
ova ko da prodaje bugarske gace na buvljaku... chuj sigurnost, pa stabilnost, pa pravoslavlje, pa opet sigurnost...3 u 1 yebote

Šta se dešava ovde?Jel usvojen statut,jel uspeo Čanak posle 10 god.da donese autonomiju,da li su neke stranke uspele da izbace statut da se o njemu ne razmatra?
usvojen ko propala anketa doticnog mormona.sto je ova tema lepljiva.....jel moze neko da pusti vodu da qovna odu![]()
Ne može jer bi to značilo ponovno uvođenje verbalnog delikta i zapad to ne bi dopustio.Problem sa Čankom i sličnima u Vojvodini treba da rješava tajna policija.znas kao antisrbizam (po ugledu na antisemitizam)
znam da nije isto...ali uvedimo (mislim ne moze antislavizam)
stara siptarska separatisticka antisrpska taktika
"ako nam ne date kosova republjik u okviru SFRJ/Srbije mi cemo traziti nezavisno kosovo"
Pa dali smo vam sve to imali ste sve to pa vas to nije umirilo i sprecilo da nastavite da cepate i unistavate drzavu Srbiju
Za vas je samo pendrek preko ledja jedini lek....
Vidiš Tihi, grešiš.... Srbija gura Vojvodinu napolje. Nipodištava ljude. Potcenjujete Vojvođane. Zato će se ocepiti. A Čanče ni nije za to, to rade drugi. Ali džaba, kad ste oslinavili na tog Čanka, jer vam ga je neko servirao kao dežurnog krivca.
Postajes malo dosadan sa tim providnim postovima.
da predstavljaju vecinu

Pa nažalost, tebi deluje tako. Jednostavno, ovde vlada jednoumlje, a onda je teško tu postaviti neku drugu tačku gledišta.
Idi se raspitaj malo po Vojvodini.

Nema jednoumlja. Postoji vecinsko i manjinsko misljenje.
A sto se tice postova. kroz jedan fin i cinicno odmeren sablon pokusavas da isprovociras, sto ti cesto uspeva. Zato nazalost uz svo uvazavanje, tvoje poruke ne dozivljavam nista drukcije od uspesnog ali providnog spama.
Ja sam tu na "granici" pa iz prve ruke dobijam sveze kuvane traceve iz vojvodjanskog lonca.![]()