- Poruka
- 15.711
pa nije , to je bilo samo kod Luja XIV da je on bio drzava , mislim sta sada i Tadica poistovecujes sa Srbijom ?
Pa 91'-95' nisu se alija,sloba i njofra tukli u kancelariji nego ratovale 3 drzave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije , to je bilo samo kod Luja XIV da je on bio drzava , mislim sta sada i Tadica poistovecujes sa Srbijom ?
Pa 91'-95' nisu se alija,sloba i njofra tukli u kancelariji nego ratovale 3 drzave,kao sto ni nas nije bombardovao klinton nego usa tj. nato.........ako je predsednik nesto uradio uradio je u ime drzave valjda.
pa dobro jel ti vidis citat koji ti je prva recenica u postu opdmah ispod naslovanije tako rekao nego je rekao da je SRBIJA okupirala Vojvodinu za vreme vladavine Milosevica

Не.
Прво је била побуна република против легитимне СФРЈ
Потом грађански рат у Босни.

E ta ti je dobra![]()
E ovo je novi momenat! Treba da se istraži!
To je izgleda na novopartijskoj SNS liniji.![]()
Dragi luzeru.
Rat je počeo agresijom Slovenačkog rukovodstva an legalne organe SFRJ
Potom je sledilo isto u Hrvatskoj a onda gradjanski rat u Bosni
Niakkav rat "Tri države" niej bio.
sta mislite da treba da se uradi sa ovim cankom? Da li tuzilastvo treba da reaguje i da li ga treba uhapsiti zbog ovoga?

čanak za doživotnog.
nema hapšenje
Milošević okupirao Vojvodinu i strpao nas u zatvor
Nenad Čanak: SRBIJA OKUPIRALA VOJVODINU!
Opozicija traži da Tužilaštvo hitno optuži Čanka, tadićevci ga brane!
Nema zakonskog osnova da ga optuži jer to što je Čanak rekao nije krivično djelo.Krivični zakon predviđa kazne samo za nasilne pokušaje promjene državnih granica ili pozive na rušenje ustavnog poretka.
Nema zakonskog osnova da ga optuži jer to što je Čanak rekao nije krivično djelo.Krivični zakon predviđa kazne samo za nasilne pokušaje promjene državnih granica ili pozive na rušenje ustavnog poretka.

zato trba uraditi ovo gore...
Bogami ja da sam vlast,nasao bih mu u kuci 5 kg heroina pa bi videli.......![]()
Zbog ovakve gomile totalitarista iz Centralne Srbije i Beograda Vojvodina i može doći u situaciju da jedino rešenje za nju bude odvajanje od Srbije.
Samo gledam ove komentare i mislim da li je ironija ili toliko odsustvo pameti. Vi gurate Vojvodinu u nezavisnost, a Čanak je sa vašim lavežom sve više u pravu.