STARTOVO SAM RIBU

bas mi moja riba juce rekla da je startovao neki shaban na ulici, da je smarao do jaja i da nije hteo da ode dok mu nije dala telefon
a onda je dobila poruku:

ja sam fin mamin sin
da nestartujem po ulici
sam citao u casopisu teen
al ti si mi bila nekako in
pa bih da svojim klinom izbijem tvoj klin

Ajzak:
bas mi moja riba juce rekla da je startovao neki shaban na ulici, da je smarao do jaja i da nije hteo da ode dok mu nije dala telefon
a onda je dobila poruku:

ja sam fin mamin sin
da nestartujem po ulici

a na kraju uvek isto....
13.juli prvoklasna loza....
jetru mi je odavno.....itd :)

Pa da to sam i mislio, ali ako on nema zensku i vidi neku koja mu se svidi onda kaze sebi "hocu da je upoznam" a ti se vec gubi spontanost.

Nije nemoguce da se smuvaju, ali retki su oni koji mogu tako.

Znači iskaširala te... ajde i ja da iznesem mišljenje...
Mora tako! Mora da te kaširaju! Ja sam popio jedno 7-8 kaški onako finih (koje naravno, nisu bile prijatne), i onda sam konačno navatao devojku. I to prilično kasno. Prvu devojku sam imao sa nepunih 20 godina. I nema potrebe da se pitaš šta to tebi fali: ako ljudi kažu da nisi ružan (a rekao si da kažu), a ti ne primećuješ da ti toliko nešto fali, onda je problem u sreći - jednostavno još uvek nisi naleteo na neku sa kojom bi mogao da profunkcionišeš. Ovo ti pričam iz ličnog iskustva: i ja sam se pitao što to koji ku(biip!)ac meni fali pa ne mogu da nađem ribu! I kada sam je našao, shvatio sam samo da nisam imao sreće sa devojkama. I to je to. Znači, samo pokušavaj, pokušavaj i pokušavaj, i neka MORA da padne! :)

Ajzak:
a onda je dobila poruku:

ja sam fin mamin sin
da nestartujem po ulici
massive respecta, tebra!!!!!!!!!!!!!!

mare34:
Znate ljudi poceo sam da sumnjam da ACA posuje za sebe imam utisak, da ovo neko pravi sprdachinu sa nekim, tj. neki njegov ortak koji hoce da mu napakosti!!!!!!!!!!!!!

Forum izmedju ostalog sluzi da budemo anonimni, da anonimno iznesemo svoje probleme i da jedni drugima pomognemo. 99% ljudi neke stvari koje prizna na forumu ne sme da prizna u stvarnom zivotu.

AcaBg82:
Forum izmedju ostalog sluzi da budemo anonimni, da anonimno iznesemo svoje probleme i da jedni drugima pomognemo. 99% ljudi neke stvari koje prizna na forumu ne sme da prizna u stvarnom zivotu.

Ja bih rekla i da je skoro pa toliki postotak onih koji samo laprdaju i lažu.A nema potrebe za tim. Ali, zvezde vodilje i motivi su nam svima različiti... :D

AcaBg82:

Zayebo si se tebra, forum sluzi da upoznas ljude, i da se jednoga dana vidis sa njima uzivo. Kasnije ako ti bude odgovaralo, nastavis da se druzis sa njima.

Hahah kako mislis?

Mislim da bi mnogi to voleli.

Opusteno, samo se pojavis ;)

Znas kako su mene gledali kada su me pvi put videlu uzivo ovi iz NS? Narocito devojke...

Bilo je :shock: :shock: :shock: a ja sam bio 8-) tako da je sve ispalo OK.

Back