Startovanje desetki (10 su najlepse ribe) u baru, nocnom klubu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sledeci koji me bude startovao dobice stiklu u smrdljivu njusku,ja da ti kazem...bolji je krastavac od nekog sugavog dronjka koji misli da je premija za mene...moze da ga duva sam! I yebe mi se za firmiranu odecu koju je pozajmio i rent-a-kolica...ja imam sve sto mi treba i sve mogu sama...
Ali necu,zato sto je lepshe u dvoje, kad ti pridje dobar covek zato sto te poznaje i zna ko si ti i zavoleo te takvu...
Lovci na p*cke :NAYEBALI STE! i tako vam i treba...
Tako da, sestre slatke, cim vam pridje markirani degen sa zalizanom kosom i fol kljucevima u rukama treba ODMAH izvaditi dildo iz tasne i tutnuti mu ga gde treba.

:lol::lol::lol::lol:

a ako nije pozajmio ni odecu ni kola?!

a da,pare VAM nisu vazne,vazno je da je on dobar prema tebi...i fizicki izgled nije vazan,nego unutrasnja lepota...:roll::roll:

kako ste se udruzili
bas ste slatki
necemo o psiholoskom profilu zene struje
to nam nije tema,a i zabolela bi vas glava
pricom sa vama samo potvrdjujem ono sto zakljucujem iz postova i kao nekog muskog razmisljanja
i onoga sto vidim
nema potrebe da mi toliko objasnjavate proste stvari i put,jer ste ga potvrdili
sto vam toliko smeta moj zakljucak
sta, imate potrebu da zena u takvim likovima vidi nesto vise?
ma dajte nemojte da se igramo djoke balasevica ili latino serije sto rece bugi
budite to sto vam je doktor rekao da ste,nemojte da patetisete pliz

U to vise ne bi poverovalo ni petogodisnje dete
Nije mi jasno zasto i dalje pokusavaju na tu foru da prodju

a otkud sad da nam trebaju fore za prolazenje?
pa mi ne moramo nista da radimo samo da se rascerecimo pred vama
vi birate vi se sepurite vi j.ebete
sta se tu zene pitaju
i tema je da se muskarac pita kako da pridje zeni
gde je tu nasa potreba da prodjemo
mi prolazimo na jedan kakve god da smo.
vi se lomite.
mislim odluci aleksa ko se tu trudi u stvari.

Ali ko patetise?
Nikada nisam probao da stvorim kod zena drugaciju sliku od one kakav sam
Zene su me samo i strogo zanimale kao sexualni objekat..dakle njihov sis, guz i pich. ;)
(jos jednom, pricam o vremenu dok sam bio singl ili u neobaveznim lat relacijama)
Jasan sam uvek bio da mi prijatelji mogu biti samo muskarci(odlazak na tekme, odlazak na pijanke, sitni poslovi u milosevicevoj Srbiji gde se samo svercom moglo preziveti) itd
Zene su mi bile tu da upotpune vece tako sto bih imao sta da kresem..

Nikada nisam udario zensko niti im obecavao brda i doline...nisam doduse ni kupovao poklone i izvodio na vecere...nisam imao drugarice sa kojima bih ispijao kafice kao neobavezno a da barem ne probam i da kresnem
To je trajalo dok se nije pojavila prava osoba za mene i sa kojom i danas zivim i nadams e do kraja zivota. osoba u kojoj sam video zivotnog saputnika, majku svoje dece, oslonac u zivotu itd...i resih da se skrasim i sa slobodarskim vezama raskrstim...

Dakle uvek sam bio iskren kada su zene u pitanju pa me zanima gde ti u mojim postovima nadje patetiku?

a otkud sad da nam trebaju fore za prolazenje?
pa mi ne moramo nista da radimo samo da se rascerecimo pred vama
vi birate vi se sepurite vi j.ebete
sta se tu zene pitaju
i tema je da se muskarac pita kako da pridje zeni
gde je tu nasa potreba da prodjemo
mi prolazimo na jedan kakve god da smo.
vi se lomite.
mislim odluci aleksa ko se tu trudi u stvari.

Vise puta rekoh da je moje vreme "prilazenja" proslo
Vise puta reko da se nikada oko zena nisam mnogo lomatao, trudio(excluziv supruga oko koje se jesam lomatao ali sam osetio kvalitet odmah) ;)
Vi sa vasim prenemaganjem pokusavate da privucete muskarce i na zalost u dosta slucajeva vam to polazi za rukom
Ja sam ovog mladog psotavljaca teme samo posavetovao da mu treba vise samopouzdanja i da ne treba nicega da ga bude blam jer sam ubedjen da je to pravo protivoruzje vasem prenemaganju i izvoljevanju ;)

ne znam,a to je meni skroz OK...
jedino me buni:negde sam citao da ONE ne vole pare kao pare,nego ih privlace uspesni muskarci,daju im potreban osecaj sigurnosti...Pa po toj prici onda bi (lupam ja) trebao da sam neodoljiv jer sam sve sam zaradio,na ovaj ili onaj nacin,a drugar koji sam ne zna pertlu da veze, vozi tatinog BMW-a,do juce mu nabacivali da hebe jer je nesposoban,ON da je totalno neprimetan sad za devojke jer,boze moj ,jeste da ima auto od 40 000 evra,ali nije SAM zaradio za njega...:roll::roll:

jedino me buni:negde sam citao da ONE ne vole pare kao pare,nego ih privlace uspesni muskarci,daju im potreban osecaj sigurnosti...Pa po toj prici onda bi (lupam ja) trebao da sam neodoljiv jer sam sve sam zaradio,na ovaj ili onaj nacin,a drugar koji sam ne zna pertlu da veze, vozi tatinog BMW-a,do juce mu nabacivali da hebe jer je nesposoban,ON da je totalno neprimetan sad za devojke jer,boze moj ,jeste da ima auto od 40 000 evra,ali nije SAM zaradio za njega...:roll::roll:

Njih zanima da navataju lovatora dok su malde(citaj dok su iole vrede) da bi kada udju u poznije godine mogle svoje ugojeno dupe da uvale u neku kvalitetniju fotelju i da bleje ceo dan u tv ekran, ogovaraju komsinice, zanovetaju muzu a usput ne moraju rade ali da su finansijski obezbedjene
Posle toga prospu pricu da iza svakog uspesnog muskarca stoji jaka zena :roll:
E sada, njih 5% to uspi(20% moram da kazem je totalno drugacije, to ih ni ne zanima vec idu za ljubavlju i veruju u sebe) a 75% ostane isfrustrirano jer je to zelelo a dobilo je samo partiju sexa i posle toga odyeb od tih uspesnijih(citaj sa lovom)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back