STARKE!!!

nekako su nedefinisane.. kad uzmes jedne i druge u ruku, jasno se vidi razlika..
a i.. to je isto kao i da si npr pitala: "zasto kupujete original nike trenerke, kad na pijaci imate mnogo jeftinije, a cak je i znak isti.. razlika se ni ne vidi".. pri tom nemam nista protiv pijace, ili slicno, to je samo primer..

A ja sam trazila ovakve,
najlepse na svetu su,
ali nema...

X_Lupo_tempo_libero_altri_marchi_+_Watt24458.jpg

Imaju u Beogradu,videla sam takve,ali su meni skroz odvratne...

A te obicne starke-imala sam Metroove,kinesku imitaciju crnih poludubokih ,trajalo sve po dva meseca.

Ispade da moje Allstar od 3700 traju koliko i one od 1500 iz New yorkera-3 meseca.

Toliko o kvalitetu.A te iz Metroa su bile diiivne,teksas,pa kao usivene,i niko nije imao takve.

A crvene kakve ja imam,u skoli sam videla 15 ljudi koji ih imaju. A tek crne...

Imaju u Beogradu,videla sam takve,ali su meni skroz odvratne...

A te obicne starke-imala sam Metroove,kinesku imitaciju crnih poludubokih ,trajalo sve po dva meseca.

Ispade da moje Allstar od 3700 traju koliko i one od 1500 iz New yorkera-3 meseca.

Toliko o kvalitetu.A te iz Metroa su bile diiivne,teksas,pa kao usivene,i niko nije imao takve.

A crvene kakve ja imam,u skoli sam videla 15 ljudi koji ih imaju. A tek crne...

Crne su klasika,
nose ih zaista svi...
Ali eto ja volim bordo boju,
mnogo vise od crvene,
recimo meni su crvene starke odvratne,
i nikada ih ne bih kupila...
Jos mi se svidjaju jedne sive i jedne prljavo plave,
a te "izfazonirane" od texasa, koze itd,
mi se retko svidjaju...

@Nodi-wolf
Zaista ne mogu da nadjem nijednu sliku na netu, shto se tiche tih japanki..... ali verovatno ih ima i u tvom gradu.....
U Kraljevu japanke i nisu tolio skupe, negde oko 2.800 ili 2.900

Meni starke super udobne,
za razliku od martinki,
koje dok se ne razgaze su smrt za noge...
Mislim da sledeci put kupujem kaubojke neke definitivno...
Ipak najudobnije patike su adidas jedan model...

E sad znam kakve zelim!(mada ovo kazem svaki drugi-treci dan)
Zelim zelene kozne! Videla sam kod jednog tipa. Kaze da je kupio u Beogradu. Kako on kaze, postoji neka prodavnica gde se prodaju iskljucivo "all star" stvari. Pa, ima li takve prodavnice?

Back