STARKE!!!

Znaci ja bi trebalo da budem prezadovoljan sa svojih 18 meseci za 4000 :lol: S tim sto ostecenja uopste nisu velika i kad se usiju sigurno ce trajati jos mnogo, a nosio sam ih u sva 4 godisnja doba i u zadnje 2 nedelje su pretrpele 2 uspona na Suvu planinu.

RAJ!!! ;)
Largest_collection_of_Converse_All-Stars.JPG

a EVO I MOJIH...
300px-a_classic_black_pair_of_converse_all_stars_resting_on_the_black__white_ed__shoebox_1998-2002.jpg

Ja imam dva para starki, jedne sam kupila pre godinu dana odlichno se drze :mrgreen:
druge sam kupila skoro i ne nosim ih chesto kao ove prve, medjutim videla sam da su u prodaju izashle converse japanke, koje izgledaju wow, mada koshtaju 2000, i zao je baciti tolike pare na japanke pa makar bile i converse....

Ja imam dva para starki, jedne sam kupila pre godinu dana odlichno se drze :mrgreen:
druge sam kupila skoro i ne nosim ih chesto kao ove prve, medjutim videla sam da su u prodaju izashle converse japanke, koje izgledaju wow, mada koshtaju 2000, i zao je baciti tolike pare na japanke pa makar bile i converse....

Hajde postavi sliku,
ako mozes da nadjes meni trebaju neke japanke,
ali zaista nista korisno nisam nasla...:confused:

pa kad ne znate da ih chuvate, ja sam svoje kupio u aprilu proshle godine...nije normalno da toliko koshtaju...ko kad sam trazhio caletu pare za martinke a on mi reko pa punkeri su nekada bili siromashni ljudi...pih, kakva su vremena doshla, poshten chovek ni punker ne mozhe da bude...

Ljuuuudi zasto te "obicne" strke placate po 3500?
Kad ih mozete kupiti za manje od 2000.Osim ako vam nije stalo do oznake.

Razumem za one sa sarama jer se one ipak ne mogu naci po jeftinijoj ceni.
Ne verujem da je razlika u kvalitetu velika;)

Back