Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
e...prvi pankeri odecom pokusavaju da izazovu nekakve reakcije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim starke stavarno su mi odvratne!!! Ali ako se to nekome svidja, neka nosi, nemam nista protiv. ko voli nek izvoli.
:wink:

'Ocu crvene starkeeeeeeeeee!![]()

Kraj. deca debili :-D
Jok, ja se obucem fensi a pank nosim u dusi! Nemoj mi te price... Ma ionako ne kapirate o cemu pricam. Rekao sam da ne tripujete toliko sa komentarima "mama me gleda cudno" a posle pitate kakve to veze ima sa starkama? Pa ovo je valjda tema o njima...ne gleda te mama cudno jer imas velike sise!
Imas kod Kineza u 70. bloku. 8)

A procitajte zadnjih par stranica pa cete videti, procitao sam to negde...
Blekmure, ti ces brate tu gitaru bataliti za 2 godine! Ako joj se ne posvetis 100%, ispustices je vrlo brzo...jer ako ti je gitara rezerva onda nista neces uraditi, moras da das i vise od tih 100% da bi sa njom nesto uspeo...
To ti kazem kao stariji kolega koji je i uspeo da zaradi nesto od muzike (A nije svirao ispod satora
I za turbo folk...ne zajebavam se, ozbiljno kazem da je do jaja!
Nije to tako ja starke nosim jer ih volim brateJok, ja se obucem fensi a pank nosim u dusi! Nemoj mi te price... Ma ionako ne kapirate o cemu pricam. Rekao sam da ne tripujete toliko sa komentarima "mama me gleda cudno" a posle pitate kakve to veze ima sa starkama? Pa ovo je valjda tema o njima...ne gleda te mama cudno jer imas velike sise!
Nije to tako ja starke nosim jer ih volim brate
I roditelji me ne gledaju chudno jer ja ne gajim Pank nachin zivota i ne tvrdim to
Deca nisu debili evo ja sam danas video dve grandovke(inache chlanove schoolskog orkestra)
kako nose starke pa nishta
od mameCe me vidish ti za 2 godine kako cu da sviram
Ja gitaru volim vishe od (nekog)

I sve to rece neko kome je uzor sid vicious..
koji uopste nije bio debil...Mislim,stvarno.
ko je pa rekao da ga mama gleda cudno?

xaxa Liza Dennis ProjectImas kod Kineza u 70. bloku. 8)
A ja hocu ovakve'Ocu crvene starkeeeeeeeeee!![]()

Jok, ja se obucem fensi a pank nosim u dusi! Nemoj mi te price... Ma ionako ne kapirate o cemu pricam. Rekao sam da ne tripujete toliko sa komentarima "mama me gleda cudno" a posle pitate kakve to veze ima sa starkama? Pa ovo je valjda tema o njima...ne gleda te mama cudno jer imas velike sise!

Znaci, i ti si bio debil?
Aha. Ok.
Da, kapiramo mi tebe, ali ne razumem koji genije je rekao da ga majka gleda cudno zbog starki?
Pankeru, smiri se, nema potrebe da nam dokazujes nesto a nisi u pravu...![]()

Pa brate ja se nisam u majku zaljubioeh dete ti si izuzetak ti si deBIL
od mame![]()

Ne nego u simpatiju zenskog rodaa onda u tatu![]()

Ne nego u simpatiju zenskog roda![]()

Ne nego u simpatiju zenskog roda![]()