Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
tema je o starkama zato to i kazem...
fensi je svasta sad nositi...
pa ko hoce neka nosi...
boooli me ...
fensi je svasta sad nositi...
pa ko hoce neka nosi...
boooli me ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....Mene samo nervira sto vi mislite da cete starkama postici neki revolt i bunt...kao drugaciji ste, roditelji i profesori vas gledaju sa gadjenjem i cudjenjem...boli bre njih dupe za vas i vase starke, ionako su starke postale uniforma...sto se mene tice uvek su i bile...uniforma za one koji taj revolt i bunt samo prelecu...
Bez uvrede, i ja posedujem starke ali to stvarno nije nacin da pokazete da ste drugaciji...

ne osjecam se prozvanom...al eto da odg.....
ja volim starke, volim kako izgledaju, jednostavno se osjecam super dok ih nosim...ne predstavljaju nikakav bunt, nikakvu razlicitost niti ja to zelim...ipak danas ih svi imaju od najvecih metalaca do grandovca...volim ih, kao sto volim skecersice, sarene pertle, moju zelenu majicu....bunt, razlicitost, pobunu ne izrazavam garderobom...ako sam i zbog cega drugacija od ljudi oko mene, to je zbog moje licnosti, mog nacina rzmisljanja....dizanje revolucije parom patika koje se kupuju u svakoj prodavnici, na buvljacima, kioscima...??ne...revolucija se dize idejama....ja svoj bunt ispoljavam svojim umom, a ne necim poput obuce![]()
A jel jos uvijek "mirishu"?Upravo tako
Ja nosim starke, jer su mi u suštini udobne
I to je to
I što sam navikla

Upravo tako.. Mislim, da ispoljavas bunt starkamane osjecam se prozvanom...al eto da odg.....
ja volim starke, volim kako izgledaju, jednostavno se osjecam super dok ih nosim...ne predstavljaju nikakav bunt, nikakvu razlicitost niti ja to zelim...ipak danas ih svi imaju od najvecih metalaca do grandovca...volim ih, kao sto volim skecersice, sarene pertle, moju zelenu majicu....bunt, razlicitost, pobunu ne izrazavam garderobom...ako sam i zbog cega drugacija od ljudi oko mene, to je zbog moje licnosti, mog nacina rzmisljanja....dizanje revolucije parom patika koje se kupuju u svakoj prodavnici, na buvljacima, kioscima...??ne...revolucija se dize idejama....ja svoj bunt ispoljavam svojim umom, a ne necim poput obuce![]()

Upravo tako.. Mislim, da ispoljavas bunt starkama
Ono..![]()
Pozeri *...nikada od vas nece biti rokeri ni pankeri ni metalci! Ziveo turbo folk...Turbo folkPozeri jebeni...nikada od vas nece biti rokeri ni pankeri ni metalci! Ziveo turbo folk...

Pozeri jebeni...nikada od vas nece biti rokeri ni pankeri ni metalci! Ziveo turbo folk...
UpravoPa danas svi nose starke,tako da...
Ko je ovde uopste rek'o da ce ga se roditelji odreci zbog para patika...![]()

Mnogo oceshUpravo
Nego, ljudi, ja definitivno hocu treci par.. Plave?

To je su bile patike u 90-tim isto sto i ploce krajem 70-tih i pocetkom 80-tih. . . Pogotovu ako su PUNK ploce u pitanju Klinci, komentari tipa "moji roditelji ce me se odreci" jasno govore da vi zelite bunt! E sad, fora je u tome sto nemate muda da taj bunt izrazite (uvek ce biti pojedinaca koji ce smeti jasno da kazu NE) pa mislite da cete ako nosite starke biti drugaciji . . . A ako ih nosite samo zato sto vam se svidjaju, onda ste preletaci koji prate modu, sto je opet kontradiktorno sa onim zbog cega su uopste starke dobile dusu!

Klinci, komentari tipa "moji roditelji ce me se odreci" jasno govore da vi zelite bunt! E sad, fora je u tome sto nemate muda da taj bunt izrazite (uvek ce biti pojedinaca koji ce smeti jasno da kazu NE) pa mislite da cete ako nosite starke biti drugaciji . . . A ako ih nosite samo zato sto vam se svidjaju, onda ste preletaci koji prate modu, sto je opet kontradiktorno sa onim zbog cega su uopste starke dobile dusu!